Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

editlenmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş bence oyundaki editlenmeyi söylüyor.Eğer onu kastediyorsan oyundaki GameMaterların yani yetkili kişilerin player karakterlerinin üstünde kural dışı oynama yapması demek.Bu nasıl olur Exp. verebilir,para verebilir,item verebilir vs...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Thealon, 18 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaş bence oyundaki editlenmeyi söylüyor.Eğer onu kastediyorsan oyundaki GameMaterların yani yetkili kişilerin player karakterlerinin üstünde kural dışı oynama yapması demek.Bu nasıl olur Exp. verebilir,para verebilir,item verebilir vs...

En kötüsü statları edit olanlar 8000hp li bir rogue' u öldürmek kasıyor biraz . :)[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:69xxx
Mesaj tarihi:
Mesela senin bi itemin var,mesela item 5cm gücünde,sana yetmiyor,konusuyorsun gm arkadasınla,amcaoğlunla,yada basıyorsun parayı,seninkini yapıyor 20cm itemi yani.Daha cok zevk alıyorsun,oyundan.

Net anlatmak için yaptım,örnek tartışılır tabi :D
Mesaj tarihi:
edit diosunuz da, edit olmayıp da edit gibi olan adamlar da var ( hö ? ) :D örnek f9devil. bu adamın edit olmadığını biliyo herkes ama bana minimum 2K vuruyo :-)[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Mesaj tarihi:
peki diyelimki ben para ile editlenmek istiyorum. bunu nasıl yapıcam istanbulda oturuyorum ??? bilgisi olan varmı çünki xigenon da edit karakterler normalden daha çok[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE
Mesaj tarihi:
ya böyle bir şey yok diyorsun ama bir çok Türk oyuncu edit özellikle xigenon serverinda ve 4-5 tanesini tanıyorum. onlara da birebir bağlantı kuramıyorum çünki ankaradalar neyse..[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE
Mesaj tarihi:
zeytin zannedersem xigenonda oynamıyorsun oynasaydın böle düşünceğini hiç sanmıyorum..bizim adam gibi oynamamız la onların edit karakteri normal haline dönmüyor arkadaşım.[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE
Mesaj tarihi:
Tamam beleşde.Sonuçta bu oyunun başına oturup saatlerce emek harcıyoruz...Mesela ben zorlanmıyayım hemde maddi açıdan yardım olsun diyede her ay üyelikte alıyorum...Ve de bu adamlar dünyanın parasını kazanıyorlar...Ama halen rezill !!!![signature][hline]
  • Yeni Oluştur...