MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 en iyi frp kafesi diyemeyiz, zaten bir tane varmış sanırım. orta dünya.[signature][hline]Beş Hececiler
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bilmiyorum arc dediyse dorudur[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
arc Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ooh böyle sallamasyon iftiralarla bütün ankaradaki oyuna aç frp camiasını evine yığacam bone aheh.[signature][hline]
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Şu oyun nasıl oynanıyo yaw. Varmı bi açıklaması falan? Küçüklüğümden beri merak ederim =)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ortadunya var kocatepenin karsısında.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 orta dünya güzeldir ama özel olarak frp oynattırmazlar gruplar için biraz ortamı güzelleştirmişler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ortadünya..ama keçi abdurrahman çelebi ilişkisi bence..sırf daha iyisi olmadığından..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet Bende Orta dünya Olarak duymuştum[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 özel frp oynanılan bir cafe olarak orta dünya var bir tek. ama özel olarak frp için cafe olmasa da, bildiğimiz bir başka cafe vardı orta dünyanın yakınında. orası çok sakin bir yer olurdu. oynaması keyifliydi. böyle farklı odalar olurdu, bir odayı 3-4 kişi kapatabiliyordunuz. ama herhalde iflas etmiş kapanmış.[signature][hline]Beş Hececiler
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yahu her kafe potansiyel frp kafedir ehas. Orta dünyadaki kozmopolit insan grafiği beni yoruyor yani. Gidin görün de sonra "hımm" dersiniz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Öne çıkan mesajlar