BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ya arkadaslar..Dikkatli bakin bi..Cevremizda o kadar cok ikiyuzlu insan varki..Sizinle cikar icin bi iliski icinde olanlar ya da yuzunuze gulup arkanizdan laf edenler..Say Say bitmez..Su son gunlerde boyle baya insanin maskesi dustu benim hayatimda..Uzulmedim gerci ama sinirlendim..Diyeceim sudur ki; herkesi dost belleyip sonra uzulmeyin,saglam dostlariniza da gercekten yapisin,insanlari iyi taniyin ve kimseye hakettiginden fazla deger vermeye kalkmayin..ve tabii ki ailenizle aranizi iyi tutmaya cabaliyin..Cunku kotu bi aninizda yalan dostlariniz yaninizda olmuyo..
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tamam:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Valla dostluga ınanmam ben...Ark kavramı vardır benım ıcın fazlası zarar..[signature][hline]../asdasdsdfsdfsfs../
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende çok 2 yüzlü oldugunu fark ettım çevremde son 1 aydır.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 insanların artık ruhu yok o yuzden bole seyler goruoruzz ııkı yuzlu serefsız pıslıklerden nefret edıorum! yıne sınır yaptım bak damarıma bastın bole ınsanlar yuzunden hayatımı ılaclarla devam etırmek zorunda kaldım ınsan deıl bunlar hayvan![signature][hline]shut up when I'm talking to you!
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 pekiiiiiii çevren iki yüzlü pislik çıkarcı doluysa ve bu topicte şikayet edenler masum meleklerse nerden geldi bunca 'şerefsiz' hadi ama kendimize bakalım di mi =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yüzüne gülüp arkadan konuşanları iyi tespit etmelisin ve bir an önce hayatından uzaklaştırmalısın. aynı şey 1 günde 180 derece dönebilen insanlar içinde geçerli..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: circirbocugu, 19 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Valla dostluga ınanmam ben...Ark kavramı vardır benım ıcın fazlası zarar.. saçma... hayatta arkadaşın olmayabilir, sevgilin olmayabilir ama dostunun mutlaka olması gerekir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dostluk çok önemli. hiç arkadaşım olmasın da 1 tane dostum olsun yani. bence çok arkadaşı olup da hiç dostu olmayanlarda bi problem var...bence...[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evt çevremde bisürü iki yüzlü olucağına bitane dostum olsun katılıyorum da insanlar niye bana iki yüzlülük yapma gereği duysunlar ki demekki batan bi özelliğim var ?ya gerçi bana söyleyemiyorsa onun sorunu.evet kendimle de anlaştığıma göre uyuyabilirm.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu alemde ve her alemde dostluk.ötesi yok.. eet insnın bi özelliği batıosa iki yüzlü genel oalrak davranır insanlar.hep doğru söleyeceğim bi kişi adam gibi insan olur.diğerine yalan atsamda çekinmem pislik yapsamda koymaz.iki yüzlü davranıldıgı hisseden kişi brsda kendine bakmalı.. sağlam ve kafa bi dostun varsa zaten dünya ve hayat boş,daha doğrusu geri kalanlar boş..onla ve ailenle zaten hayat çok daha huzurlu ve mutlu.ama kendiylede yüzleşebilmeyi bilmeli[signature][hline]önce Allah sonra yallah
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 herkes ikiyüzlülere vermiş veriştirmiş, bi dikkat edin hepiniz ikiyüzlülük yapıyorsunuz...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yok ben eleştirmem iki yzülü çok davrandığım olur,dahadoğrusu hayatımda dürüst davrandığım insnaların sayısı belli.yannış belki ama bi pisliğini gördüğüm adamı direk şutluyuorum şalterler inio..sonrası kötü oluo,daha doğrusu ben saygı ve dürüstlük vermiorum karşımdakine,o alıo.adam gibi davranırsada çok kolay alıo[signature][hline]önce Allah sonra yallah
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ikiyüzlülük iyidir, sadece kime yapmayacağını iyi belirlemek lazım[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yoo İki yüzlülük arkadaşının yüzüne gülüp gittiğinde ''ulan bu adam da bilibili'' yapmak , arkasından konuşmak , başkalarına karşı doldurup kanka ayağı çekmek , bazı şeylerden faydalanmak için arkadaşlık yapar ayağına yatmaksa hayır ben asla yapmadım . Genelleme yapmak doğru olmaz .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iki yüzlülük iğrenç bişeydir, kendinize yedirebiliyorsanız yapın.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok [Bu mesaj Jasco tarafından 20 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sana bokluk yapan adama her sey ii gido diye veya herhangi bi sebepten dürüst olayım yine de ye gidersen çok daha üzülüorsun.daha sonra dürüst davranacak insanları seçiorsun hayatında..ve vicdanında hiç bi sızlama olmuo çünkü karşındaki kaypak. kaypaklıkta başlarsın bazı şeylere,hiç kimse ben çok dürüstüm falanda filan diye beni yiyemez..bu sadece yalan babında değildir herkes ikiyüzlülük olayına gitmiştir.ama çok şeyi paylaştıktan sonra yine ikiyzülü davranıosan bunun adı kaypaklıktanda öte şerefsizlik v.s dir.yani hakedene kaypak,samimi olduklarıma yada harbi gördüklerime o biçim..kurallarım ve sınırlarım bu,mutluyum:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Jasco, 20 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: iki yüzlülük iğrenç bişeydir, kendinize yedirebiliyorsanız yapın. hiç mi ikiyüzlülük yapmadın, bana aziz takıntıları yapma şimdi...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben yapmadım, yapmam, yapanı da sevmem.. Azizlikle ne alakası varki? Yalan gibi birşey değil ki bu?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dediklerin iyi bir şey... Yaşadıkların değil, dediklerin iyi. Büyüyorsun. Bunu hakaret anlamında algılama lütfen... Gerçekten büyüyorsun. İnsanlar çıkarları doğrultusunda hareket eden hayvanlar.. Thomas Hobbes, biraz pessimist olsa dahi doğruyu söylemiştir. Homo homini lupus, yani insan insanın kurdudur... Böyle şeyler olacak. Keşke olmasa ama olacak. Hazırlıklı olmak gerek sadece. Her dönem olan klişe laf ise "İnsanlar artık çok bozuldu" ve türevleridir... Aristo bile bu konu üzerine eğilmişse aslında insanlar yerinde sayıyor demektir! Değişen hiçbir şey yok. Her şey aynı. Sadece biz yeni farkediyoruz. O yüzden bize farklı, yeni geliyor... Ama aynı... Ve burası gibi genelde çıkar ilişkilerinin daha az olduğu ortamlar; sana en büyük iki yüzlülüğü, satıcılığı tanıdıkların yapar... Açıklamama gerk yok sanırım =) Galiba insanların psikologlara gitmesinin veya bu gibi nicklerin arkasına gizlendiğimiz ortamlarda dertlerini bir "yabancı"ya anlatmalarının sebebi de bu... yorgunum.[signature][hline]MONO(b)LOG
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: BoraBora, 19 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Ya arkadaslar..Dikkatli bakin bi..Cevremizda o kadar cok ikiyuzlu insan varki..Sizinle cikar icin bi iliski icinde olanlar ya da yuzunuze gulup arkanizdan laf edenler..Say Say bitmez..Su son gunlerde boyle baya insanin maskesi dustu benim hayatimda..Uzulmedim gerci ama sinirlendim..Diyeceim sudur ki; herkesi dost belleyip sonra uzulmeyin,saglam dostlariniza da gercekten yapisin,insanlari iyi taniyin ve kimseye hakettiginden fazla deger vermeye kalkmayin..ve tabii ki ailenizle aranizi iyi tutmaya cabaliyin..Cunku kotu bi aninizda yalan dostlariniz yaninizda olmuyo.. aferin öğreniyosun :)
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu dunyadaki her sey cıkar ustune kurulmustur. toplumların olusması ailelerimiz arkadaslıklarımız o yuzden kardeş fazla takma sadece kendini tanı yeter gerindeki insanlar zaten sahtedir[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 söylediğiniz her yalan ikiyüzlülüktür, hatta pembe yalanlar bile, ona göre tanımlayın ikiyüzlülüğü...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sheref gurcistana bunun için master yapmaya mı gidioduk biz =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Zephyros, 20 Ağustos 2005 02:59 tarihinde demiş ki: sheref gurcistana bunun için master yapmaya mı gidioduk biz =) bizim amacımz farklı uyandırma milleti, takılmasınlar peşimize =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar