Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarayıcıdan mmo.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-İce

Dofus Online Var Mesala,Flashla yapılmış lvl atlamalı bir oyun,biraz sıkıcı gelebilir belki ..

Oyunu Download etmek için Tıkla ... 300kb lik bi dosya indiriyor ve O Programı çalıştırıp Kendisi internetten 30 mb lik bi dosya indiriyor ve patchliyor ve Oyun hazır oluyor ..

Sitenin Sağ üst tarafından Registration var Ordan kayıt olabilirsin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
games.swirve.com
utopia ve earth 2015 cok guzel oyunlar..
www.the-reincarnation.com eski archmage.. apprentice academy guildeine üye ol dallamar diye bir türk yardımcı var rahat rahat oyunu ögretir..
ogame i biliyorsundur.. (www.ogame.com.tr)
x-wars ogame türevi www.x-wars.com
www.tiipsi.com marcoland.. dene belki seversin..
www.kingsofchaos.com bilmeyen yoktur herhalde

bunları begenmez isen başka bidiklerimi de sayarım..[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
Mesaj tarihi:
dediklerinin hepsine bakamadım ama sanırım onlar daha çok ordu yapıp kaynama türünde şeyler.
bana daha çok rpg türü birşey lazım.
sağol yinede.[signature][hline]siyah, ama buz?
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 02 Ağustos 2005 09:07 tarihinde demiş ki:
www.runescape.com

taş gibi oyundur Black tavsiye ederim.

şunu da çalıştıramıyorum bi türlü yaw
hata veriyo sürekli.[signature][hline]siyah, ama buz?
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 02 Ağustos 2005 09:07 tarihinde demiş ki:
www.runescape.com

taş gibi oyundur Black tavsiye ederim.

Sun javalar krallığı kurdum oda olmaz die macromedia flashı kurdum yine olmadı faq'a baktım gene olmadı.3 bilgisyaradada olmadı.
Mesaj tarihi:
www.fleetsofanarchy.com
marcoland gibi.. gmeiniz vargeliştirip insanlarla kapışıyorsunuz.. upgra ediyorsunuz gerekirse filo kuruyorsunuz (ittifak gibi birşey)[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
yahu ben o ordu yapımalı ogame tarzı oyunlardan tiksiniyorum işte.

şöyle rpg gibi bişi lazım bana karakter gelişsin saldırayım falan filan. :)[signature][hline]gecesiz gece lambası
  • Yeni Oluştur...