Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 varmı bildiginiz güzel java yada flash ile oynanan güzel bir mmo? yardımcı olursanız sevinirim. (mudlar, battleon.com ve dragoncourt dışında lütfen)[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Black-İce Dofus Online Var Mesala,Flashla yapılmış lvl atlamalı bir oyun,biraz sıkıcı gelebilir belki .. Oyunu Download etmek için Tıkla ... 300kb lik bi dosya indiriyor ve O Programı çalıştırıp Kendisi internetten 30 mb lik bi dosya indiriyor ve patchliyor ve Oyun hazır oluyor .. Sitenin Sağ üst tarafından Registration var Ordan kayıt olabilirsin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 www.runescape.com taş gibi oyundur Black tavsiye ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 games.swirve.com utopia ve earth 2015 cok guzel oyunlar.. www.the-reincarnation.com eski archmage.. apprentice academy guildeine üye ol dallamar diye bir türk yardımcı var rahat rahat oyunu ögretir.. ogame i biliyorsundur.. (www.ogame.com.tr) x-wars ogame türevi www.x-wars.com www.tiipsi.com marcoland.. dene belki seversin.. www.kingsofchaos.com bilmeyen yoktur herhalde bunları begenmez isen başka bidiklerimi de sayarım..[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dediklerinin hepsine bakamadım ama sanırım onlar daha çok ordu yapıp kaynama türünde şeyler. bana daha çok rpg türü birşey lazım. sağol yinede.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Sorj, 02 Ağustos 2005 09:07 tarihinde demiş ki: www.runescape.com taş gibi oyundur Black tavsiye ederim. şunu da çalıştıramıyorum bi türlü yaw hata veriyo sürekli.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bendede verio :D bilmiyorum neden verio anlamadım.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 4 ayrı bilgisayardan denedim hepsinde verdi yaw. -[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 www.mediwar.com www.crownofchaos.com ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya mmorpg bölümlerinin altında bir şey daha vardı dragon bişeydi galiba emin değilim şimdi silinmiş galiba o neredeydi?[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dragon court.. freds.fiends.com galiba sitesi[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Wurm Online ama tam browser destekli olmadı sanırım bu örnek =) java destekli[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Sorj, 02 Ağustos 2005 09:07 tarihinde demiş ki: www.runescape.com taş gibi oyundur Black tavsiye ederim. Sun javalar krallığı kurdum oda olmaz die macromedia flashı kurdum yine olmadı faq'a baktım gene olmadı.3 bilgisyaradada olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 www.fleetsofanarchy.com marcoland gibi.. gmeiniz vargeliştirip insanlarla kapışıyorsunuz.. upgra ediyorsunuz gerekirse filo kuruyorsunuz (ittifak gibi birşey)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Axongrid Shards Of War Ferion Forgotten Planets Nodalideas k00l The Beach Underworld Kingdom Of Loathing WSA Neo Pets Rotox Race war Kingdoms Battle On Runescape StratHolm Axongrid Network Arena Elysaria Torn City Mage Realms CMRPG haklarında bilgi için sitemiz olan www.sindarin.gen.tryi ziyaret edebilirsin. amma reklamcı oldum bende :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yahu ben o ordu yapımalı ogame tarzı oyunlardan tiksiniyorum işte. şöyle rpg gibi bişi lazım bana karakter gelişsin saldırayım falan filan. :)[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 www.tiipsi.com (marcoland) i dene... sevebilirsin.. ama uzun süren bi sistemi var..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar