Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu Anlattıgım Bu gece olan bi olay duyunca öldüm gülmekten sizlede paylaşıyım dedim Arkadaşım uyumak için yattıgında bacagını Kaşımak için elini götürdügünde Bişi geliyo eline o da karanlık tabi malum ne oldugunu anlamak için Gözünün yanına kadar yaklaştırıyo sonra kara böcek oldugnu anlayınca Kendini balkonda buluyo...:)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yoksa neşe karaböcek miydi o ? [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...[Bu mesaj Lopeth tarafından 20 Ağustos 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beyfendi dedim biraz sağa kayar mısınız , arkayı göremiyorum da. o kaydığındaki görüntüyü görmenizi istemem. bu da arkayı anlayınca ; kahkahayı patlattı.[signature][hline]valandil ownz j0o! şarz değil şarj arkadaşım ya. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yüz ifadesi nasıldı acaba :)[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymond Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Olum o öyle değil başka tarafından anlama :D . Ya bilgisayar başında ayaklarımı duvara yasladım böle karanlık ortam. Sol ayağım birden kaşınmaya başladı tam kaşırken bişey farkettim ne bu diye bakınca korkudan balkona kdr kaçtım :D. Şuan tik oldu her herim kaşınıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 olay adamı kaymond da gelmiş işte :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İŞTE MERAK EDİLEN ARKADAŞ. kendisi açaydı ya , utanmayın pls , sanal ortamdayız.[signature][hline]valandil ownz j0o! şarz değil şarj arkadaşım ya. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymond Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eıuhuehue arka anlattım direk açmış :D [Bu mesaj kaymond tarafından 20 Ağustos 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 utangaç:)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaşının basına bu olay gewcenn 4 bucuğunda mı gelmiş???[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 allahtan balkondan aşağı atlamamış[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet Başlık ı Açtıgımda yeni Başına Gelmişti hatta Olay kişi kaymond yani bu Balkon a Kaçan :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sağlık durumu ne iyimi[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyi iyi Merak etmeyin o da burlarda zaten :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymond Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Iyiyim iyi :D Şimdi çay yaptım içiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Soguk su İçip Damagını kaldırsaydın çeşke UEhuehe[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne cayı bu saat de uykun kaçar baq[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymond Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 zaten uyumuyorum ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 afiyet olsun. geçmiş olsun. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar