reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arap şirketleri, Arapları düşman olarak gösteren Amerikan oyunlarına karşı kendi oyunlarını üretmeye başladı. İslami şirketler tarafından hazırlanan oyunlar, özellikle Arap dünyasında büyük ilgi görüyor. alla alla bu arapların yapça oyun nası olur acaba, 2 boyutlu böle 320x680 çözünürlükte falan olur heralde :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçen düğün yaptılar farkettiysen, bişiye para döktülermi kralını yaparlar çünkü para çok.... ama arapça yapmasınla bizde oynayalım =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 niye ki? bastırırlar parayı yaptırırlar oyunu çatır çatır El-Quake 5 :-p[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ehe evet. bulurlar 3-5 para meraklısı Amerikan genci falan,dökerler altınları yaptırırlar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi adamların otelinde tatlının üzerine süs diye altın konuluyor yani sen araplar oyun yapacak denince afganistani iranı filan anlama dubai var orada adamlar palmiye şeklinde dev ada kümesi yaptı tüm dünya ünlülerinin yalığı var bu işe baş koydularsa yaparlar bence dil kısmına ingilizceyide eklerlerse yayılı oyunları dünyada[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tabak altıgına altından bişiler yazılmışdı.[signature][hline] Msn 8-)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yapsınlar yapsınlar. biraz da arapça oynarız, noolcek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehüe japoncayı çözemedim ben bide arapçaya mı kasacam =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Para bol adamlarda yaptırırlar valla El-tima Onlinelrahim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: reyou, 19 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki: alla alla bu arapların yapça oyun nası olur acaba, 2 boyutlu böle 320x680 çözünürlükte falan olur heralde :) Türkler 3b yaptılarda ne oldu ?[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 adamlar nvidia yı da satın alır ubisoft u da yaparlar tabi
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Amerikan avı :lol:[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Alem-i Cihan Warcarft[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
elma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 in search of some new american shooting[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yeterince para sayarlarsa ben bile yaparım valla oyunu ehuehuehu :)
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bence oyunda conilerin kafasına çuval geçirmece de olsun kesin tutar burda :)
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: reyou, 19 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki: alla alla bu arapların yapça oyun nası olur acaba, 2 boyutlu böle 320x680 çözünürlükte falan olur heralde :) Bu düşünce yanlış işte adamların da gayet iyi bilgisayar kullanan, programlama dili bilen, grafik tasatrımcısı olan insanları var.Bize de avrupadan böyle bakıyolar.Gayet güzel yapabilirler.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gth grand theft habibi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gta'nın anca millete araba dağıtan verisonunu yaparlar :) Araba çalan hayatta yapmazlar hehe[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Lopeth, 19 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: gth grand theft habibi O öyle değil, vasıta-i zimmet-i ekber[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 max muhammed karısını taşlayarak öldürürler.Bu da intikam almaya çalışır[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ahah[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Lopeth, 19 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: max muhammed karısını taşlayarak öldürürler.Bu da intikam almaya çalışır zuhahahah, puhahah :D *kopmaktadır*[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bi de "Nişan-ı Şeref : Taarruz-u Pasifik" var.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bence generals tarzında bi oyun olur,tüm müslüman ülkeler birleşip amerikayı falam vurmaya çalışırlar,şöle güsel bi kaç campaign de yaparlarsa oyun baya tutar[signature][hline]from exile...
Öne çıkan mesajlar