Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Arkadaşlar bilgisayarım formatlandı ve su anda swg yi tekrardan yükliyorum ama uptadeim tam tamına 40 SAAT!!:( Sizede bu kadar çok oldu mu hiç?oyunu ilk aldıımda 12 saatti şimi nie 40 oldu anlamadım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hata yapmisin format atmadan önce bir cdye falan yukleseydin tum patchleri falan sorun olmazdi en iyisi birini bul sana cdye atsin o patchleri sende copy paste yap[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hmm.. oyunu herhalde publish 8 deyken filan aldın sen:D eğer istanbul çapa'ya yakın bir yerlerdeysen yardım ederim patchleri cd'ye çekip...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 peki msn den falan gönderilemezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bahsettiğimiz dosyalar 2.5 3 gb büyüklüğünde???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 msn'de 40 saatten az olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eheh ben ilk aldığımda 45 dk sürdüydü 128 dsl ile coşmuşlar iyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaişar bana bu patchleri cdye çekip verebilecek birisi varmı??Nolur ölecem oynayamıorm :((([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bide acaba yarısında kaparsam kaldıı yerden edvam eder mi sonra??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aha da açtım 32 saat dedi 5dk geçti su an 23 saat :D :D öleey göle giderse gece gelirim yanınza ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 19 Saat sonra geliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 10 dakika 30 saniye snra geliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahah helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: xieon, 17 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: ahah helal ehehe bide gaza geldim yeni charla o ilk gün master artisan oldum şimdi elitleri kasiorm eheheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bravo yahu. Bende oyundan baymasaydım görüşürdük.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Redeagle, 19 Ağustos 2005 04:52 tarihinde demiş ki: Bravo yahu. Bende oyundan baymasaydım görüşürdük. bede baydım ama şmdi geri geldim sende gelirsn belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar