Conlan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben dikkat etmedim. Grupta priest varsa, healı otomatikse, atak yapıp bir alana tıkladığımızda kapışma çıkarsa priestlardamı dalıyor yoksa heal mı yapıyorlar?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim bildiğim move ile autocast'e devam ediyorlar ama attack denemedim görünmeyen bir alana..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 attack ground yaparsan gerektiğinde heal eder, attack unit yaparsan heal etmez direk dalar o unit ölene kadar
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: RogueNoir, 28 June 2003 17:49 tarihinde demiş ki: attack ground yaparsan gerektiğinde heal eder, attack unit yaparsan heal etmez direk dalar o unit ölene kadar +1
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 direk dalıo ya hep salakça gelmiştir o yapay zeka kardeşim sen priestsin asıl görevin heal etmek büyü yapmak faln ne die savaşa girersin aom da öle ilk dalan unit priest
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 v 1.0 sıfırda bugda oturu herhalde; butun heal cekebilen yaratıklar aynı saniyede heal cekip attack yapabiliyolar. yani abilityuse ve attack aynı saniyede oluyo[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Öne çıkan mesajlar