Conlan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben dikkat etmedim. Grupta priest varsa, healı otomatikse, atak yapıp bir alana tıkladığımızda kapışma çıkarsa priestlardamı dalıyor yoksa heal mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim bildiğim move ile autocast'e devam ediyorlar ama attack denemedim görünmeyen bir alana..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 attack ground yaparsan gerektiğinde heal eder, attack unit yaparsan heal etmez direk dalar o unit ölene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: RogueNoir, 28 June 2003 17:49 tarihinde demiş ki: attack ground yaparsan gerektiğinde heal eder, attack unit yaparsan heal etmez direk dalar o unit ölene kadar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 direk dalıo ya hep salakça gelmiştir o yapay zeka kardeşim sen priestsin asıl görevin heal etmek büyü yapmak faln ne die savaşa girersin aom da öle ilk dalan unit priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 v 1.0 sıfırda bugda oturu herhalde; butun heal cekebilen yaratıklar aynı saniyede heal cekip attack yapabiliyolar. yani abilityuse ve attack aynı saniyede oluyo[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar