gramul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 neden herkes cebinde beş kuruş parası yoksa bile iyi giyinip etrafa zengin havası verirlerki
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sen sor diye[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Halk arasında Tikky diyorlar ona.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Denilecek bütün sözler denmiş. Bize fake kontrolü yaptırmak düşer.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bırak gezsinler.Daha dogrusu gezebilirlerse,böyle çok insan var.
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bazısı bütün parasını giysiye yatırır bazısı beş parasızken son model cep telefonu alır bazısı bilgisayar alır. Tercih meselesi[signature][hline]Düdüt
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 valla benim için marka değlde benim üsütnde durmam öneli güzelse alırım değilse almam marka şart olayı çok salakça yok rodi giyerim yok vakko giyerim yok bilmem çok salakça ve gereksiz olay sanki onları giricen bi bok oluyu.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60)
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Benim için marka'da önemlidir. Normal bir kot alıp 15 gün giymektense ; kaliteli bir kot alır daha uzun ömürlü giyerim. Çok kıyafet almam. Az ama öz alırım. Bütün paramıda kıyafete yatırmam tabi. Ama son paramı verdiğimi hatırlıyorum. Seçim meselesidir tabi.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 seni ilgilendirmez desem ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 adamlar tikky.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye bi söz var ve bence doğru bi yaklaşım ama tabi pahalıdan kastımız kaliteli olan.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 "Marka giyiniosan tikky sindir." Süper bir mantık gerçekten kutluyorum.Böyle tepkiler geliceğini tahmin ediyordum tabi.Bende kendi yorumumu iliştiriyim şuraya belki yararı olur; Birincisi marka giyen insan tikky olmaz, tikky denilen kavram farklı bişeydir ki oda tamamen aptalca bişeydir açıklamaya değmez. İkincisi birisi yazımı bu kısma kadar okuyup "hüleaan marka giyinen değil son parasını yatıran hüleaaan heyven " tarzında atlayacaktır muhtemelen.Onlara tikky değil "apaçi" deniliyor, buda yeni bir kelime olarak literatürünüze girsin.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok [Bu mesaj Greeny tarafından 20 Ağustos 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 apaçi kızılderili olarak kafamda bu saatten sonra değiştiremem valla bizim burda garip deniyo onlara[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 az ama öz mantığı nedir be ehoe kıyafet bu, elektronik eşya değil ki. yıllarca çarşı-pazar giyindim, hiçbirine de bir şey olmadı ama benim kalçalar büyüdü hehe.[signature][hline]ben BombaciMulayim
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 buluşmalara gelenler görmüşlerdir , siyah eşofman ve Death tişörtü dışında bi şey giymem ben. dinazor diyolar bana , bi de çok nadir olarak gri uzun tişört ve beyaz eşofman giyerim. kıyafet merakım yok benim oh ne güzel. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cebimde 0ytl de olsa üzerimdeki güzeldir, parasızlığım nedeni alışverişe herşeyi bayılmam olabilir mi?? Gece Klübüne giderkende apaçi gibi giyinemem kusura bakma f.a.k.e kardeş[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar