gcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hep merak etmişimdir aklından bi sayı tut diyince beyin nası çalışıpta randomise(sallayarak) bi sayı tutar. Her rakamın arkasında bi anlammı yüklü acaba. Ben mesela şimdi 73 diyorum. İlla bilinç altındanmı geliyor. Yoksa başka anlamı mı var. Bilgisayarlarda yapıyo bu işi ama onların gerekçeleri var.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O zaman aklından bir sayı tut..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bilgisayarların hisleri düşünceleri yok :P tamamen belli bir küme içinden bir eleman seçiyorlar. Bizde ise bir sürü rakamları yanyana getirerek anlamlı şeyler oluşturuyoruz. Neden 70 demedinde 22 dedin giib mesela 70 100 e yakın başlardan uzak bi rakam ynaında sıfır var bir tamlık falan :P 22 de 2 tane sayının 2 ile yan yana gelmesiyle olusan bir rakam :D bizde random die birsey yok inan[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bana asıl garip gelen bilgisayar nasıl seçebiliyor?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 1ler ve 0 lar ile :) eheh[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 demek istediim her şeyi formülle yapıyosa sonuç hep tek olmak zorunda deil mi?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şöyle bir oyun vardı: bunu karşıdakine yapın. ama söyleyin baştan hızlı cevap versin düşünmesin: 2+2=? 4+4=? 8+8=? 16+16=? 32+32=? aklından bi renk tut... çok büyük ihtimalle belli bir rengi söyleyecekti ama hangi renkti unuttum. oluyordu ben yapıordum millet şaşırıyordu heuhe mavi veya kırmızıydı ama.. maviydi galiba[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bilgisayarla aynı mantık, aslında random yoktur, beyninde bi senkronizasyon içinde çalışır, o sn. yede sıra hangi sayıdaysa onu söylüyorsun :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayır. verdiğim örnekte olduğu gibi aklımızdaki diğer birçok bilgi bize diğer birçok bilgiyi çağrıştırıyor. verdiğim küçük akıl oyunu bunun en güzel kanıtı... 2nin katları maviyi çağrıştırıyordu veya kırmızıyı tam olarak hatırlayamadım.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zaten o çağrıştırmada senin sıradaki yapıcağın olaydır... bilgisayardada aynı şey mevcut, bilgisayar ile insan beyni birbirinin kopyası sayılır, hatta bence bilgisayar yapılırken insan beyninden esinlenilmş olabilir?[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Joker, 10 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki: zaten o çağrıştırmada senin sıradaki yapıcağın olaydır... bilgisayardada aynı şey mevcut, bilgisayar ile insan beyni birbirinin kopyası sayılır, hatta bence bilgisayar yapılırken insan beyninden esinlenilmş olabilir? +50[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 -1 keskel alaka ikisi[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 havızanda en taze olan rakamı söylüyor. bu dediğim illa bilinçli olarak fakedilmiş birşey deildir...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abicim işte bilgisayarda harddisk var, ram var, işlemci var. Bunlar hafıza, geçici hafıza ve düşünce olarak varsay. Mesela sen normal hayatta bi rakamı hafızanda tutman söylense onu geçici hafızanda tutardın heralde, ağzınla mırıldanarak belki. ben bunları çok bildiğimden demiyom ama doğruluk payı yüksek.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence o anda etkisi en yüksek rakam açığa çıkıyor. rakamı tutarken kendini rahat bırakıyosun (konsantre oluyosun) ve o rakam yüzeye çıkıyor. Aksi taktirde kafanı yönlendirmen gerek bilinçli olarak bi rakamı bulmak için.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sayilarin ruhumuzla direk etkisi vardir her sayının senin zihninde anilari vardir her rakamın.... ben 22 yi tuttum eksi mevzu. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 düşünerek söylemiyorsanız dediğim gibi, senkronizasyon içindeki sıradaki sayıyı söylüyorsunuz, mesela ben 8 dedim? ne alaka şimdi niye 8? niye 4 deil de 8...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rand(bildiğin_sayılar) ?[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu mantıklı geldi bana : bilinçaltında 1-2-3-4-5-6-7-8 diye gidiyodur çok hızlı birşekilde , bir sayı tut diyince o salisede hangisindeyse onu söylersin ama düşünürsen istediğini seçersin bence böyle.[signature][hline]NEVER give up... [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 13 Ağustos 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bilgisayarin random'i saate gore. formulu vs. vs. var.. insan beyni bi miktar degisik... chinese room diye arat; benzer bi mantik goreceksin. ordan yolacikarak olusturulan bi teoriye gore, o odalardan milyonlarcasi birlesip insan beynini olusturabiliyo... hmmm o zaman sunu onerebiliriz: nasil bir bilgisayar saate gore random sayi cikariyosa, milyonlarca bilgisayarin olusup ortaya cikardigi bi formulle kendi beynimiz isliyodur belki....[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eğer herkese bi sayı tutması soylendiğinde aklında bulunan rakamlar öne çıkacaktır.ör: en sevdiğim sayı 6 önce bunu soylerim sonra telefon no.m dan sayılar olabilir.[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 peki neden kimse 3.456.789.098 tutmaz??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sheref son noktayı koyup bitirmişsin olayı. ben şöyle düşünüyorum aklından bir sayı tut diyor adam sana ve hayatında ilk kez 22 diyorsun atıyorum tamam mı bu? sonra 1-2 gün geçiyor başkası geliyor sayı tut aklından diyor ve aklına gelen ilk şey doğal olarak belleğin flashback yapıp aynı olayı hatırlatıyor, senin o an aklına 22den başka sayı gelmiyor. hatta şöyle bir durum var ki (ben hiç hatırlamıyorum ne tutardım falan diye) bir daha böyle bir şey sorsalar, ben 22 örneğini burda verdiğim için 22 diyeceğim. 22 örneğini vermemin sebebi de bu sayfanın en üstündeki postta geçmiş olmasıydı (daha akılda kalır bir sayı küsuratlı trilyonlardansa).[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben bi ara tutmuştum şöyle bi sayı: 6357029.24868579234 böyle yani: "altı milyon üç yüz elli yedi bin yirmi dokuz nokta yirmi dört milyar sekiz yüz altmış sekiz milyon beşyüz yetmiş dokuz bin iki yüz otuz dört". Soruyu soran kişi: "oeh" :-P[signature][hline]HEX! 49 20 77 69 6C 6C 20 6C 6F 76 65 20 79 6F 75 20 66 6F 72 65 76 65 72 2E 2E 2E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar