Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unique lerin upg. success rate..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm
Unique item leri upgrade success rate leri normal itemlara göre nasıl dır?diyelim ki +7 yapmak istiyoruz,şimdi bunun +7 olma ihtimalı ile bi ib nun +7 olma şansı aynımıdır?
cvp için şimdiden tşk ler...
Mesaj tarihi:
Diezde +7 chitin bow aldım arkadastan nasıl yapmıs bılmıyorum kullanıyorum zaten su anda xigenon da +6 lycoan var ^^[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Mesaj tarihi:
bless basıması derken.. +1ini açmak için basılan bes ten mi bahsediosun ? yoksa her upgradede bus mı lazım? (+1den +2ye mesela) :?[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Mesaj tarihi:
bide +3> +4 e bus ta bug var diye biliyorum,daha önce de 2 adet complate yakmıştım bus la..şimdi unique leri de bus la yaptığımıza göre bunda da böle bişey olabilirmi?tmm illa yanacak diye bişey yok ama acaba??
Mesaj tarihi:
walla bi +1 lycaon bulursam acımadan +6 ya basıcam. kahrolsun upgrade :D[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Mesaj tarihi:
Dediğim ikiside aslında ondan genel kullandım bless die:D uniquelerde 1 den 2ye geçme dahil bus kullanmak zorundasın başta kilit açtırmak içinde bes ve 500k lazım.
Bu arada arkadaşın dedii soru sanırım bende öle duydum 4 ten 5e geçerken bug varmış. Ben çok yaktım 2 tane giga yaktım geçirirken en sonuncusunda geçince 5e direk bastım 6ya oldu yani 5 yapabilirseniz 6ya korkmadan geçin bence:D
Mesaj tarihi:
Bende chitin bow umu +6 yaptım ve hepsinde busla upladım... +7 yapmak istiyordum ve eğer diğerleri ile yanma riski aynı ise (ki forumdan anladığım kadarıyla aynı :) )

+6 neyim yetmiyo :)
(İnsan değilmisin, hep daha fazlasını iste... off offff :D )[signature][hline]Name...: crazyakrep
Job......: Elemantel Lord/Ice
Server..: Ares (ORC)
Level....: 61
Np:6xxx
  • Yeni Oluştur...