BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sakin olun tyrande yanlış anlamış olayı biz öle serverdan bahsetmioruz...orjinal serverdaki...realm lardan bahsedioruz hep birlikte girceimiz bi realm arıoruz yani server deil...sizde sakin olun biraz adam yanlış anlamış millete patlamak zorunda deilsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 lan benim buldog cinsi köpeem war :D :D niye laf edion hehehe neyse o zaman ben kendi adıma herkesden özür dilerim... said: Tyrande, 18 Ağustos 2005 18:44 tarihinde demiş ki: anlamazki bulldog iste hıh [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eee ben ne diyorum en bsta alala sahte server hakkında yazmak yaska dedim adma halen orjinal giblerine ısrar ediyor bu aralar zaten bir stress var uzerimden bu arada topici ben acsaydim agasmi oluyodum Cogu kisiden ozur diliyorum su server epey stresss soktu asabi oldum valla ama cogu kisi ozuru hakkedip aramızda konusup hallettigimiz insanlardan diliyorum edit:Balonun patlartim heee *igne arar* [Bu mesaj BullDoG tarafından 18 Ağustos 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 buldog bu topic i sen acmadın buranın ağası gibi emir werme tanımadığın adama ""bunu acan bile yapamaz"" yani biz ayrıca adam bi öneri yaptı offical da olsa zart a olsa zurt a olsa diyeceğin en fazla şudur sağol kardeşim ilgilenmiyoruz.... demiştim neyse abi bende özür dilerim olur böyle şeyler benim icin sorun yok ortada said: BullDoG, 18 Ağustos 2005 18:48 tarihinde demiş ki: eee ben ne diyorum en bsta alala sahte server hakkında yazmak yaska dedim adma halen orjinal giblerine ısrar ediyor bu aralar zaten bir stress var uzerimden bu arada topici ben acsaydim agasmi oluyodum Cogu kisiden ozur diliyorum su server epey stresss soktu asabi oldum valla ama cogu kisi ozuru hakkedip aramızda konusup hallettigimiz insanlardan diliyorum edit:Balonun patlartim heee *igne arar* [Bu mesaj BullDoG tarafından 18 Ağustos 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: BullDoG, 18 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki: sana tek birsey soylicem YASAKL KARDESİM YASSAK sahte server adresi vermek yaska ve sen istersen oyna orda sadece oynuyo saniyosun uff bu aralara cok asabiyim yine sinirlendim yaa uf bu benim cevabım said: Tyrande, 18 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki: allahım ya yarabbim.offical mı arıyosun bnetten mi teklif bekliyosunuz ne? emulatormu yazdınız milyon dolarlık,tovbe tovbe buda onun bir kac post sonraki yazisi bnetten teklif mi bekleyosunuz lafını cozemedim oyuna anlasma baslamyyosun gidiyosun oyuna 100ytl bayılıyosun ilk ay bedava oynayıp sonra ayda12.99$ veya avro veriyosun teklifin icin sagol ama orj oyunu aldıktan sora sahtesinde oynamak sacma geliyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yazma zaten biz bnette oyunuyoruz otesi yok alalala parazitmi var yayinda senin anlamdim arayimmi digiturku senin antene bkasınlar bi offf Edit:Biz Bnet icinden server ariyoruz unofficcal server degil [Bu mesaj BullDoG tarafından 18 Ağustos 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 60 ın olmadıgı yada az olduu server bilmiyom ama alli olak :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 haumarush diyim sana nasıl[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 haumarush güzel[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Tyrande, 19 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: +bnet icinden server arıyorsanız yüksek meblagları gözden cıkarın.ne kadar yüksek? cok yüksek:) hadi nea ve sana tekrar tekrar tekrar diyorum unoffical server reklami yapmak yasak biz bu miktari oduyoruz[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lol,burdaki herkes battle.nette oyunu parasıyla oynuyor zaten,ama arkadaş bir server olduğunu sanıyor sanırım..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sanmiyo emin[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konu bulunması gerektiği raya girmediği taktirde kitlenecek. Ortada küfürler enteresan muhabbetler falan uçuşmaya başlamış. Dikkat edelim lütfen.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar