Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1500 kisi sıra var kardesim neresi rahat bunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sıraya girdik bakacaz hamu yu denioz 1600 deim şu an umarım sıra bölge yogunluuna göredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sıra olayı olmadı herkesss fw e 1900 kişi bi hafta bekliceime rahat 335+ olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 fwdan cacık olmaz[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cıldırmtayin beni ulan ghalen 1500 kisisin hesabaini yapma lutfen quadron oyuna ne zaman baldin sen bilmiyorum ama ben zamaninda blde 10000 kisi beklemdim 1500 hesabini yapıyosun yarin daha da azlır 900 olur belki 500[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 belki yarın belki yarındanda yakın diosun bakarız gün olsa harman ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yani. ki zaten döneklik yaptık gibime gelio bana kendimi kötü hissediorum[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hissedin :D ozellikle sen grzly okadar siir bousna yazdin :D ben yine sıradayim ama pazartesiye kesin duzelir belki cumartasi bira yine artar tatil oldugu ivin ama pazartesi gorursunuz tam nasil oldugunu[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok yaw boşa deil :D ben daha giremedim zati pazartesi bulur benim girmem[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 girersin korkma sen :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sanalkart olayını bekliorum hala :([signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 herkes sıraya cap olayını bilmioduk madem kapasite normal deildi düzeltçekler sıraya girin fwde güzel bi anı olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 silverpain yeni geldi be canlarım ve artık böyle yersiz tartışmalardan midem bulandı. subuo yu tanırım iyi cocuktur buldog seni pek bilmiyorum. ama yazdığın yazıları o kuyrukta saatlerce beklemekten oluşan sinire strese bağladım haksızmıyım? neyse ben sıraya girdim gene maşallah dedim msn acık kontak bekliorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sana tek birsey soylicem YASAKL KARDESİM YASSAK sahte server adresi vermek yaska ve sen istersen oyna orda sadece oynuyo saniyosun uff bu aralara cok asabiyim yine sinirlendim yaa uf[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu degiştirmeyelim beyler[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kusura bakmayın spam post gibi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hahahahaha unoffical server oluyo ANTEN reklam yapma onermede[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben forum kurallarını okumadım. O yüzden emülatörün yasak olduğunu bile bilmiyorum! Ayrıca konuyuda yolundan saptırdım ne korkunç! /Edit: Qui [Bu mesaj Qui tarafından 19 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben Vashj da idim şimdi sıra geldikce Hu da olmaya çalışıyorum[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 buldog bu topic i sen acmadın buranın ağası gibi emir werme tanımadığın adama bunu acan bile yapamaz yani biz ayrıca adam bi öneri yaptı offical da olsa zart a olsa zurt a olsa diyeceğin en fazla şudur sağol kardeşim ilgilenmiyoruz....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 anlamazki bulldog iste hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar