Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hepimiz?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence hep birlikte yeniden karakter açmak çok eğlenceli olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 msn de 11 kişi kararlaştırdık açıoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 fw deyiz.. ilgilenenler [email protected][signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Truwan, 17 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Hepimiz? uzun süredir msn e gelin diye yırtındık ve bu sürede gelenlerle karar verdik:( diğer başlıkta msn adresi verilmişti[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 @misanthropehus: Kimsenin login işlemlerini ben yapmıyorum. Sadece burada fikrimi belirttim ve bir farkındalık sağladığımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Qui, 17 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: @misanthropehus: Kimsenin login işlemlerini ben yapmıyorum. Sadece burada fikrimi belirttim ve bir farkındalık sağladığımı düşünüyorum. bende fikrinin bence yanlış olduğunu belirttim.olay bu.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 fw Frostwhisper sanırım di mi? low mu mediummu nedir? neye göre aldınız kararı? nisanda mı mayısta mı ne açılan realmlardan mı bu? lvl 60 sayısı az mı? Burda yazanlara rağmen haumarushta devam etmeyi düşünen var mı?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 boachan ralphie aculeus keichizaemon silver /w atın gelcek olanlar bu kadarını o msn karmaşasında buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 FW deyiz hayırlı olsun :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tamamdır çoğunluk neyse odur. perşem be akşamı gelirim[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 US warsonga gelin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 lvl 60 sayısı 790 ... 10000 kişilik realm medium şuan açtık lvl 2 yiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 milletin yeniden başlamak istemesi serverın yeni olması. böylece serverın ilklerini gerçekleştirebilme umudu. aylar önce açılan serverda başlamayı düşünüyorsanız birçok kişinin doğal olarak sizinle gelmeyeceğinin de farkındasınızdır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: cemad, 17 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: milletin yeniden başlamak istemesi serverın yeni olması. böylece serverın ilklerini gerçekleştirebilme umudu. aylar önce açılan serverda başlamayı düşünüyorsanız birçok kişinin doğal olarak sizinle gelmeyeceğinin de farkındasınızdır heralde istyenler geliyor zaten bu dediğinin bizde farkındayız.sonuçta gelen olsada olmasada biz güzel bir ortam yaklamış gibi görünüyoruz şu an sonumuz hayrola diyim.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İyi artık gece arkadaşımla geliriz herhalde. Hadi bakalım inşallah haksız çıkarım da haumarush patlar yoksa valla üzülürüm... Horde'uz da başlayanlar ne olarak başladıklarını yazabilirler mi? (Burda ya da FW başlığı altında ama tercihen burda yetkililer bi seferlik göz yumsunlar:))[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: malkavian2, 17 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: napioz şimdi nereye gidio çoğunluk söleyin biz frostwhsiper-eu ya geçme kararı aldık bi kaç msj önce /w .... diyen arkadaşlar var oyun içinden onlarla irtibata geçebilirsin[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çoğu kişi gelmicek dediiin 15 kişiydik 12-13 gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 frostwhisper horde yiz[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 17 Ağustos 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 msn ini versin giren arkadaşlardan teki ordan ulaşşın gelicek olanlar[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben gecmem oraya allahin hepiniz bir garip cıktınız 2 dk serveri sattiniz simdi dellendim yine ozaman bastan acsaysdik ole dandik aptal bir server buraya baslama amci zaten kimsenin 60 olmamasiydi alala siz gecin ben gecmiytcem okadar siir de bosuna yazdin[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bulldog +1 Valla çok erken sattılar. Bir günde pes ettiniz ya resmen :([signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yanlış karar verdiğinizi düşünüyorum ne anlamı kaldı blyi bırakmanın pişman olmadan geri gelin ilk gün böyle[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya off, biz msnde hep birlikte toplandık, ilk olarak bu serverda yürümeyeceğini karar aldık(doğru veya yanlış), sonra madem böyle bi ortam topladık hep birlikte bi servera geçelim dedik, sonrada fw yi kararlaştırdık.olay bu.serverı sattınız nedemek yahu? ahah[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ama biz hep beraber 3 gündür konuşuyoruz bunu ama karşılaşılan bi güçlükte hemen vazgeçiyorsunuz o bakımdan satış diyorum ben. Ama kızma biçiminde bi "sattınız" değildi bu yani.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar