KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yaş 25 civarlarında, bir kaç hafta sonra yolun yarısına merdiven dayıycam. Ayrıca sıcaktan falan olduğu da yok. Sebeplerini öğrendim. Artık 6. his yada göz dedikleri şeyin bende fazlasıyla kuvvetli olduğuna eminim. Gerçektende birileri benim hayatımdan bir şeyleri çalışıyormuş. Bunu öğrenmek içler acısı oldu ama neyse....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: KaKsi, 17 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Karmaşık duygular içerisindeyim. Sanki birşeyleri kaçırmış gibi hissediyorum kendimi, yada bir şeyler benden çalınıyor gibi, anlam veremiyorum duygularıma ve yine anlayamadığım bir şekilde içim acıyor, canım yanıyor ve nedenini bilemiyorum :( boğulacammm Banada arada sırada böyle geliyorlar :) Hatta dün akşam geldiler. İçmeden sarhoş gibi geziyorum. Cidden patlamak üzere oluyorum. Sonra geçiyo. Bende sebebini ve kurtulma yolunu bulursam ilk sana sölicem söz :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 aşık olmuşşun abi sen :D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ivy o saldıray abi karakteri olduğunda sen daha dünyaya gelmemiştin nerden biliyosun bakim bu esprileri abilerin ablaların mı öğretiyo şeker şey :) hehehe
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Banada oluyo bazen o ya çok kötü bişey.Ama gerçekten sıcağın çok büyük etkisi var...İçin sıkıldığında genelde canında sıkılıyor demektir.Oyun oynayabişlirsin.Ya da bi arkadaşını (geveze biri olsun mümkünse ) ara 20-25 dk konus o süreçte geçio sıkıntı :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 horry faturada geciyor ama o arada hatirlatirim..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Öne çıkan mesajlar