Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğulmak Üzereyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaş 25 civarlarında, bir kaç hafta sonra yolun yarısına merdiven dayıycam. Ayrıca sıcaktan falan olduğu da yok. Sebeplerini öğrendim. Artık 6. his yada göz dedikleri şeyin bende fazlasıyla kuvvetli olduğuna eminim. Gerçektende birileri benim hayatımdan bir şeyleri çalışıyormuş. Bunu öğrenmek içler acısı oldu ama neyse....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
said:
KaKsi, 17 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Karmaşık duygular içerisindeyim. Sanki birşeyleri kaçırmış gibi hissediyorum kendimi, yada bir şeyler benden çalınıyor gibi, anlam veremiyorum duygularıma ve yine anlayamadığım bir şekilde içim acıyor, canım yanıyor ve nedenini bilemiyorum :( boğulacammm

Banada arada sırada böyle geliyorlar :)
Hatta dün akşam geldiler.
İçmeden sarhoş gibi geziyorum. Cidden patlamak üzere oluyorum.
Sonra geçiyo.
Bende sebebini ve kurtulma yolunu bulursam ilk sana sölicem söz :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
Banada oluyo bazen o ya çok kötü bişey.Ama gerçekten sıcağın çok büyük etkisi var...İçin sıkıldığında genelde canında sıkılıyor demektir.Oyun oynayabişlirsin.Ya da bi arkadaşını (geveze biri olsun mümkünse ) ara 20-25 dk konus o süreçte geçio sıkıntı :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
  • Yeni Oluştur...