Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bi wiz +6 yapayım derken 15 m luk upgrade scroll harcadım ya. bu nasıl anvildir. üstelik olmadı da. hepsi yandı. ben bu anvili çicek böcek[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Galiba manner aktif oldu hic mannersiz civciv adamımla +5 de yakıodum simdi manner li adamla 3 tane cleaver +6/60 1 tane ironx+6/60 4 tane wiz staff +7 /xx yaptım :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 alacaktım da. koca moradonda bulamadım. sinire kestim basayım dedim. 2 gündür abyss kasıyom emeklerim boşa bitti :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi zuhuha muahauh hepsini diyorum ke de ben +6 wiz i çöpe atıom inventory de yer kaplamasın die valal biz wiz +6 yapmak bana 95k :D civarı bişi oluo[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 valla KE gelince hiç up yapamıcanız şimdiden yapın bence ne yapyap para bul up yap....[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:MoradSlayers ...np:17xxx
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 nası up yapamıcaz ??? manner aktif olsa onu ben cusla +8 yaparım bea :D 2514 oldu[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ke de upgrade cok zor.Simdiden yapın bencede. Sonra,"aa nus bastım +3 te patladı" diye aglamayın :D
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 KE de bir kaç farklı item grubu var ve bu gruplara göre de upg. scroll lar var...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ke'de nus=uskonunun cusu şimdiden söleyem +3te nusla patlatıyosunuz yani.......[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:MoradSlayers ...np:17xxx
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Walla ben low grade itemleri çatır çatır +7 yapıyordum. :-) gayette kolay oluyordu. Pekte bir azı patlıyordu....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 myko daki ke ile uskoda ke farklı olacak. oalcak diomn zaten oyle :D mesela wizard staffı +6/48 lr için 95 k giidor 110 k gibi bişi harcarsanız tümüne +6/48 fire staff oluor[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Low grade den kastın nedir? Hangi serverda bide.
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ke beta testinden bahsediyorum yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4 grade item var low middle high bi de grade olmayanlar. Tabi sonuncu yazdığımı yanlış hatırlıyorda olabilirim. En son 1 hafta önce oynadıım için :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
druenler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 3 grade var. mesela plate felan gibi itemlar low grade. viper, fp felan gibi itemlar ise middle. chitin, mirage, shard felanda high. hepsine gore ayri ayri upg ve elemental scrollar var. normal bes bus felanda ayrica duruyor. myko'da ki gibi bir ke yok bu yonden. biraz daha editlemisler. ki bana gorede cok daha iyi olmus.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez
Öne çıkan mesajlar