mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: fedaykin, 05 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki: En tehlikeli rota en çok kullandığınız rotadır dağcılıkta :) Biraz ters gelsede bu ne yazık ki böyle. Zira orayı çok iyi bildiğinizden bir çok şeyi gözü kapalı yapıyorsunuz ve gerekli emniyet tedbirlerini atlıyabiliyorsunuz. herzaman ilk denedigimiz rotalarda pur dikkat kesildigimizden ve sonrasında kashar rotalarda da laylayloma bagladıgımızdan :) ben de 99 da ytudak taydım iki sene durdum sonra tek basıma takıldm.O seneler ordaysan bora nın sınıf ark.ıydım.Sonra o dana dewam etti gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Milletin full body armor giyip, onde arkada 20cm travel'i olan DH bisikletleriyle geldigi daga biz agbimle hardtail, XC bisikletleriyle gitmistik. West Virginia'da Snowshoe diye bir skiing resort'u, yazin da bisikletcilere aciyorlar. Benden 11 yas buyuk olan agbim biraz daha temkinli giderken dusmemek icin ben langur lungur gidiyordum. Agbimle aramiz baya acilmisti, single track olan bir yerden yokus asagi kaptirmis gidiyorum, yerdeki agac koklerinden kayalardan bunny-hop'larla gecerken, bi kokun ustunden atlamayi beceremeyince ayrilmistik bisikletimle. Havada 6-7 metre ucup, yerde de baya bi suruklendikten sonra durabilmistim. Agbim gelip parcalarimi toplamisti sonra.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İlk kış kampı etkinliğim, Ilgaz'da kar altında kurmuşuz çadırları. Millet o kadar ayakkabıları vazelinleyin dışarda bırakmayın vs demiş ama takmamışım. Ne yün içlik var ne bişi, e donuyoru haliyle. Gece 10 da ses-kes vardı, 1-2 gibi acil tuvalet ihtiyacıyla uyandım. Uyku sersemi bi süre tutayım dedim ama yok, olmicak. Kalktım, ayakkabılara elimi attım, ikisi de donmuş, ama öle böle değil. Zaten rüzgardan kar girmiş içine donmuş, ikisi de kalıp demir gibi ve bağcıkları bile havaya doğru dönük. Eh giymeye çalıştım baktım olmuyo "üstüne basarak giderim" dedim. Montu aradım bulamadım çıktım ölece. Bu arada yol da daha açılmamış tuvalete tam. Gece uyku sersemi ayakkabılara basa basa karlarda giderken bir yuvarlandım dondum falan kalktım tuvaleti yaptım dönerken ayakkabılar çıktı karda yürüyerek ayakkabılar elde içeri bir girdim, heralde ölüyodum, suratım eller falan başta hissizdi, sonra biraz zaman geçti acıyo acaip. 1-2 litre çay içtim sıcak sıcak, kesmedi, sabaha hala felaket durumdaydım. Yürüyüşlerde kampçı kaldım o gün. Hayret ama hasta olmadım o etkinlik sonunda...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi kes de boardım vardı kaykay onu kırmıstım bacama saplanmıstı altindaki demir ühüh cok acımstı ya hala izi duruor[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bende bi extreme anımı anlatcam. Sene 1995 yazıydı.BMX bisikletle son sürat çimlerde gidiyordum sitede.gece karanlık ama nereye gittiğimi biliyorum.BMX imde fren kolu diye bişey yok kontra pedal :P o sıra gittiğim güzergahta çimleri sulamak için vana çukuru oldugunu biliyordum ama unutmuşum.tam önümde bi karartı gördüm çok hızlıydım kontraya asıldım ama çimde arka teker tın ön teker bi girdi çukura bisiklet orda kaldı ben havada jordan gibi yürüdüm biraz sonra çimlere yıgılmıştım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 bitane dağ vardı unuttum adını ama çok ünlü bir yer değil. haliyle pist 1 tane var ama ne var serbest:D yani istediin gibi küreği alıp pistin ortasına olmuyacak şekilde rampa yapabiliyorsun kendine. Neyse rampa değilde teleski gibi birşeyle tepeye çıktıktan sonra arkadaşlar ormana daldı. ormanda önceden geçmişler kayak izleri var ama tam paralel gidiyor bende süper kayakçı değilim. ee duramıyorsun! karlar okadar kalın gibi kar sapanı gibi orman içinde en rahat durma şeyleri işlemiyo. LAAN LAN LAAN sesli ile hızlandım gözler iyice sulandı rüzgardan. Tepeden tam gaz hiç durmadan orman içi inerken tek kontrolüm izleri takip etmek oluyodu. 2 ye ayrıldı bidefa izler teki düz teki yokuş. Düzü seçtim durmak için acaip hızlıyım ve duramıyorum ama. ağaçlar geçiyor yanımdan hep. Kask mask olsa atıcam kendimi kenara. ama ağaca çarparız pekmezimiz akar diye yemiyorda. O hızda düz yol diye girdim izler direk aşağı döndü laayn derken acaip hızlanarak (adrenalin sırf) ormandan aniden çıktım ve önceden gidilmiş izler aniden bitti! (düşmüş birisi burada. yürümüş devamını) 1metre yumuşak ezilmemiş karda ilk giden kişi 20cm dibe gömülüyor kayaklarla beraber. E lak diye 20cmlik birşeye kayaklar saplanınca olan oldu uçtum. Kafa üstü kara gömüldüm. Gözlük bi yere kayaklar bi yere. Sora daa beteri sırılsıklam oldum kar girmiş içime hep farketmemişim sırf kar hep:D. Gözlüü aldım falan layn yürünmüyo? 1metreye batıyorum hep haarrç diye batarken pantolona kar giriyo. Ve teleski de görüş mesafesinde 100metre ötede ama git gidebilirsen. Kayaklar giiyicem yattım yere sırtımı yere vererek giymeye kastım sonunda başardım bata çıka gittim sora arkadaşlar eğik yoldan gitmiş direk teleskilerin önüne çıkmış o yol direk asıl piste dönüyormuş.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: RazorJimmy, 01 Mart 2005 00:44 tarihinde demiş ki: said: Goering, 24 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki: 3-4 sene önce kartalkaya'da half-pipe kurduk orda deli hareketler çalışmıştım kayakla 2 hafta boyunca Half-Pipe ile Rail karıştırılıyor olmasın? Ben hayatım boyunca bırak half-pipe, quarter-pipe bile görmedim Türkiye'de. o zmn türkiyteyi biraz daha gez derim.[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben dick grind attım :D of yaa cok kötü ama korumalık vardı allahtan :D biraz acıdı tabee hernekadar korumalık olsada acıyo bu meret[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kayarak evden meclise gidiyordum, esatla tunalı arasında bi yerde(hatırlamıyorum) son sürat kayıyorum, yan sokağa dönüyorum ve film kopuyor, herhalde tasa filan takıldım, gözümü actıımda doktor basıma dikiş atıyordu, işin garibi kadının biri yardım etmiş kaldırmış, cok yakında ki bi hasteneye elimde kaykay yürüyerek gitmişim, bunlarıda hatırlamıyorum, iyiki beyinde bi şey olmamıs vala, hafif bi travma işte :) aslında ironik bu durum, bunların hiç birini hatılamıyorum ama anı diye bahsediyorum genede :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kayaga ilk baslad1g1m günlerdi..adam1n biri de hava at1p tutuyodu.. tamam dedim gel kim yenecek.. telesiyejle ç1karken önüme aniden biri ç1kt1 daha tepeye var1r varmaz birisine bodozlama girdim.. Ard1ndan h1zla ilerlerken ögrenen gruplar ç1kt1 bizde daha o zaman rampalardan nas1l kurtulcaz bilemiyoz tabi...ard arda olan rampalara girmek zorunda kald1m ögrenen gruba girismemek için sonra rampalarda da bi kez y1g1ld1ktan sonra.. Yine devam son bi kaç metre kald1 bende bas1yorum cocuga ulast1m.. sonra cocugu geçer geçmez bilet al1nan büyük bi kutu gibin bisey icinde de biletleri satan adam..Bana yavas gitsene oolum dedi.. hiçbiseyim yoktu gayet rahat ayaga kalkt1m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kİte yaparken ruzgarın ters donmesıyle 2 parmagımı kırmıstım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bugün başımdan geçti, kaya tırmanışı sırasında kayınca 60 derecelik açıdan pandül yedim (yani savruldum) üstelik o sırada hemen hemen yere yatay paralel bi durumdaydım bir de ip 2 m kadar aşağı kayınca tam en güzel oldu o hızla 60 dereceden yan tarafımdaki duvara kafayı gömmemek için son anda kendimi baş aşağı çevirdim ama kollar sırt falan sağlam bi şekilde girdi kayaya, eh her taraf yara bere içinde... O önemli deil de, yaz etkinliğine gidemiyorum ona yanıyorum ben şu tırmanışı tamamlayamadım diye...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Şu anda Hüseyingazi - Ankara... Yanlız askeri bölge, girmek için izin gerekiyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Wazzz, 12 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki: NOT: ARKADAŞLAR NE SPOR YAPARSANIZ YAPIN EMLİYETİNİZİ ALIN ÖR :KASK TAKMAK GİBİ KARİZMA YAPAYIM DERKEN KAFASINI YARAN KAYA TIRMANICISI ÇOK GÖRDÜM O da oldu, kaya tırmanışında 2 hafta önce, emniyetimi yukarıdan alıyolardı. Yolu yarıladım 8-9m falan çıktım yukarıdan bağrıyolar "dur indircez seni duur" diye, var bi pislik belli ama konsantrasyon bozulmasın die söylemiyolar da.... Meğerse emniyet ipimi yanlış bağlamışlar, ben de o kadar çıkmışım hayatta inmem diye direttim. Sonunda 2 tane baba kaya arasına yapıştırdım kendimi "Aha burda bekliyorum" dedim sistemi çözüp tekrar bağladılar bekledim çıktım... Daha böyle kaya anısı var bol bol anlatırım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yok sorun benim kemerde değil, tepede...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaş top-rope cikmiomus sanirsam emniyeti alan kişi yukardaymiş ordaki ipi yanlıs baglamişlar wazz kaynaklara geldin mi bu yıl hic biz hep ordayız deundak olarak gelirsen takıl bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bende 6-7 sene önce başıma gelen bir olayı anlatayım size , o zaamnlar küçüğüz daha 10-12 yaşı falan , atlamışız bisikletlere babam subay olduğundan askeri lojmanlarda kalıyoruz ve oradan askeri birliğin yerine geçiş var .Neyse arkadaki patika yoldan girdik 3 kişi ilerde nobetçi askerler var son gaz gidiyoruz , durduramadılar tabiiki. Neyse bir 10-15 metre gittikki , bizim arkadaşlar frene bastı bende tam o an denedim ama yanlışlıkla ön frene basmışım , önce bisikletten uçtum , sonra onumuzdeki 10 metrelik 70-80 derecelik açılı olan yamaçtan aşşağı uçtum .Bir yuvarlanışımı hatırlıyorum , birde en aşşağı vardığımda nefesimin kesildiğini , neyseki 5-6 saniye nefesim kesildi yoksa gidiyorduk öteki tarafa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar