jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 nihayet izleyebildim güzelmiş :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 müziği cidden süper :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: karpuz, 30 May 2003 22:23 tarihinde demiş ki: iğrenç bir reklam adamın çaldığı melodi kulak tırmalıyıcı bir de çok zor bir şey yapıyomuş gibi suratını şekilden şekile sokması adamı tekme tokat dövmek için içimdeki isteği daha da arttırıyor[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Sly-One, 31 May 2003 00:05 tarihinde demiş ki: bırak şimdi nereye insanlar oyle durucak gitarcıyı izlicek o kadar kişi konser gibi bu 1. çaldıı şey berbat 2. reklam berbat 3[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ben reklamı beğenmedim çok klişe buldum ancak çaldığı müzik kulağa hoş geliyor.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bence son reklam aşmış olmuş başka birşey söyliyemiyorum çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 belki fazlı abarttım ama en azından sütaşın reklamlarından iyidir. zaten sütaş reklamlarını izleyince sinir katsayım oldukca artıyor televizyonu parçalamamak için kendimi zor tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sinir katsayımın yükselmesi için herhangi bi reklam yeterli... Ama Coca-Cola'nın reklamındaki müzik MI:2'nin başında Tom Cruz amca Houston/Texastaki o kayalığa çıkarken çalıyo ya o şarkı işte... Iko Iko mu ne ööle eblek bi adı war şarkının... heey misteer see that sisteeer bilmemne bilmemene suka sukaa nannnaaaa :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Gerizekalı Cola reklamlarını reklamda cola sanki Türkiyenin bir parça ayran gibi bir eçicekmiş gibi gösterilmesine uyuzum gidin çekin lan amerikada hasta etmeyin adamı ayran birze yeter. [Bu mesaj TheSilver tarafından 04 June 2003 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Ouz_UFO, 03 June 2003 23:13 tarihinde demiş ki: Sinir katsayımın yükselmesi için herhangi bi reklam yeterli... ulan reklamlara ne kadar kötümser bakıyorsunuz.. keyif almaya çalışın biraz. yok hazır kart reklamı martix özentisi yok shubuo reklamı çok saçma yok sütaş reklamında inekleri oynatıyorlar yok bonus reklamında ne biçim saç öyle. haa, tabii cem yılmaz çıkıyor diye, garip konuşmayla, sunucunun konuşmalarına "eee" "devam et" "hayda" gibi yorumlarda bulunduğu telsim reklamlarına tapıyorsunuz...[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 kim tapıyor be bence izlediğim en slakça şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ver elinden öpeyim o zaman.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 berhudar ol evladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Abi herhangi reklamda sevilecek bişey war mı? onu söyle sen.... Sadece izlemek istediğin şeyin içine ediyolar ne izlediğini unutuyosun, başka yere çeviriyosun izlememek için (15 dk onu mu izliycen) soora bakıyosun izliyceen şeyi kaçırmışın.... [hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 04 June 2003 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 onda haklısın. ama tvler para kazanmak zorunda. sen de o yüzden o reklamları izlemek zorundasın. Bir Tavsiye: reklamlardan keyif almaya çalış.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yaa bak lastik reklamı war ne güzel, kıpkırmızı Ferrari 355 F1 basıyo hesapta falan bi de AMG bi mercedes wardı lastik durunca jant kollarından solda yukarda olanda AMG yazısı çot diye kalıyo acaip karizma beah! :)) ne güzel reklam işte... onu seyrederim, keyif alırım ehuheuhe[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Terlik reklamları midemi bulandırıyor..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie [Bu mesaj theKingpin tarafından 04 June 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 grafi 2000 de yeni bi sey buldum seviceginizi umuyorum Koka Kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Son coca cola reklamı :) hehehe bune böyle son mohikan gibi birtek o kalmıştı hayin pepesiye karşı ailesinin intikamı almak için içide fokurdayan lezzetli sıvıdan güç alan küçük kutu cola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 2 sokak asagidaki kokoreccinin kokorec kesme sesleri ile bale kursundan gelen tikirtilari okadar kalabalikta adam nasil duyar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 o seslerle müzik yapma olayını garantinin gemili reklamında çok güzel yapmışlardı bence. ayrıca kingpin coca colanın da olsa reklama ihtiyacı var.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ehehe ordaki mısırcı benim tophanedeki közcüm =).[hline]Kan; Silinsede temizlenmez Temizlensede izi daima Orada öylece durur... U|A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 flashberkde çok güsel animasyonu var www.flashberk.tv[hline] ICQ:50010400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar