Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Nuke


Zephyros

Öne çıkan mesajlar

bu kadar çok düşünüyorsan aç insanları nette gezeceğine ev ev dolaş yardım yap.Sadece düşünmekle olmuyor dimi ?

[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...

[Bu mesaj Lopeth tarafından 19 Ağustos 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lopeth tarafından 19 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon ama isteyen istediğini yazar. Forumda pahalı şeyleri alma isteğinizi belirtmeyin diye bir kural yok. Yani biri çıkıp kıçımda sivilce çıktı ama reagana benziyor diyince rahatsız olunmayıp böyle şeylerde olunması saçma. Seni rahatsız ediyorsa okumazsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru

[Bu mesaj Absolut tarafından 19 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

terbiye sınırları dahilinde her şey yazılabilir burası PUBLIC bi forum çok istiyosan girme o topiclere hatta foruma girme...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyle yat helikopter fiyati sormam ben ama rusyada miglerle ucmak icin 50.000 $ biriktirmeye basladim . sonunda baglantilari yakaladim simdi is paraya geldi . onumuzdeki 5 sene icersinde hayallerim gercek olacak nasipse eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

isteyenin istediğini yazabilecek olması, delanın, tanınan, sevilen biri olması komik olmayan bir şakanın bu kadar uzaması gerektiği anlamına gelmez.

tamam hoştu, güzeldi. hep birlikte eğlendik. fakat daha başından arkasından yat konusunun geleceği kesindi. birisi de enzo sorar yakında.. aynı su içme tutorial'ı gibi. (ki o helikopter konusu niye pazar alanına atılmadı hala anlamış değilim)

ayrıca, sert çıkışan arkadaşlar, birileri birşey yazdı diye o görüşü savunmak da gerekmez. sürü psikolojisinden sıyrılalım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 19 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 19 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
kaç para istiyorsun arkadaşım?


Burjuva olup bunu her yerde görmemişler bigi solemek hosunuza gidiyo dimi olmayan egonuzu tatmin etmek için bire bir doru diosun ya allaha sukur durumum iyi merak etme belkide [spo1=dipnot]seninle sidik yarısı yapabilecek kadar[/spo] burda anlatmak istediğim insanların konuları acarken biraz daha duyarlı olması...


burjuvazi farkli bir kesim, kirim hanedaninin soyundanim cok sukur.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topiği actıgım için kimseden özür dilemiyorum yanlız hata bende belli bir kesimi barındıran bir forumda bunları hatırlattıgım için üzgünüm belki fevri hareket ediyorum olabilir Dela kusura bakma sadece bi örnekti herhangi bir laf atıp populerite cabasında değilim basınızı ağrıttıgım için kusura bakmayın...[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birine yardım etmek istiyorsan eğer kendi çapında bir topluluğa dahil olursun illa afrikaya gitmen filanda gerekmez kendi mahallendekilrle başlayabilirsin.
Bunun dışında burası her çeşit insanın olduğu bir forum (hala daha nasıl toplanmışlar çözemedim :D ) yani şilepi almak istiyende çıkar hovercraftta helikopterde kimsenin imkanları veya arzuları yada bunu burada paylaşması bizi dürtmemeli.
Ayrıca bir insanın lüx içinde yaşaması yada gerekli gereksiz aşırı harcama yapmasıyla onun etrafına yaptığı iyilik yada yardım arasında nasıl bir bağlantı kurulur bilemem.

Ha bana da gereksiz gelirmi bu harcamalar valla helikopteri arabayı bilemem ama şöle devasa bir bilgisayar kurmak evimin tavanına fıçı bira yerleştirip hortum sarkıtıp içmek yada x-man'in spidermanin,batmanin ilk sayılarını toplamak gibi fantazilerim var ama apabilirmiyim tartışmalı :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NUKE'EM ALL!! Ben de başlıpa bakınca Duke Nukem çıktı sandım!

Aslında ciddi bir yazı yazıcaktım, 80 sonrası yaşanan olaylardan ve toplumda gelir dağılımı adaletsizliğinden ve bunun sonuçlarından bahseden... Dolayısı ile böyle olayların olması, yaşanması doğal gibi biten.. ama yemek yemeye gidiyorum birazdan. Zati anlamışsınızdır siz demek istediğimi =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...