elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kasanın power supply'ının fanından torrrrrrr şeklinde acaip bir ses geliyor. Hatta sizler için sesi de kaydettim. Kaydettiğimin daha şiddetlisini düşünün. Ama bu ses uyurken müzik dinleyen ve downloadu açık bırakan biri olarak beynimi altüst etmeye yetti. Gerçekten fandan mı, power supply saçmalamaya mı başladı, değiştirmek mi gerekecek. Yardımcı olursanız sevinirim. http://rapidshare.de/files/4103311/rec0818-122545.mp3.html[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 18 Ağustos 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 merak etmee benimkisinin yanında solda sıfır kalır eminim :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hem işlemcinin hemde kasanın fan ını temizlemen gerekir. bunun için kullanılmış bir diş fırçasıyla fan üzerindeki tozları temizle ses gidicektir[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Temizlemenin yanı sıra kasa kapağını açık bırakmakta çözüme katkıda bulunabilir sanırım. Kasadaki bazı fanlar sadece o anki sıcaklığa göre farklı devirlerde çalışıyorlar çünkü. İyi hatırlıyorum bir p4 makine vardı. Onda warcraft açıp oynardım ve gürüldü bir süre sonra korkutucu seviyede yükselirdi. Çözene kadar tırsmıştım nooluyoz lan diye : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hassaça temizlemen lazım sanırım fanları.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kasam açık zaten, hatta biraz fazla açık hehe http://img.photobucket.com/albums/v350/lord_elvyn/DSCF1671.jpg[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 öncelikle sesin geldiği kaynağa bak ya ps fanındna ya yedek fandan ya işlemci yada ekran kartı fanından geliyordur nerden geldiğini bul sonra fanı temizlemeyi dene halada geliyorsa o fanı değiştir zaten yakında iflas edecektir :)[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bence elvyn yalan söylüyor. Sorun morun yok. Düpedüz LG reklamı bu olay. Para alacak LG den. Birazdan gelip konunun okunma sayısına bakarlar zaten yetkililer :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hehe, yok. Zaten normalde cd-romlarım olması gerektikleri yerde. Buradaki soruna karşı gelen başka cd-romda dene önerisi üzerine idareten öyle taktım, yoksa öyle kasa mı kullanılır len :-P[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: elvyn, 18 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Kasam açık zaten, hatta biraz fazla açık hehe http://img.photobucket.com/albums/v350/lord_elvyn/DSCF1671.jpg dağıtmışsın makinayı hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kardeş afedersin ama fanlarını pok götürüyor. Bir temizle istersen? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yeni PSU al olsun bitsin ya, kim ugrasacak fanini temizlemekle :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Baggio haklı :D fan temizlemekle uraşılmaz kardeşim[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dustspray mi ne öle bişi vardı. hayvan gibi tazzikli hava üflüyo. aç kasanı sık içine biraz kir mir kalmaz... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 19 Ağustos 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bir bilgisayarcıyla anlaş elinde kompresör varsa temizlesin sana. en fazla vereceğin 4-5 milyon. aletin adından emin olamadım (: [Bu mesaj Divertissement tarafından 19 Ağustos 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar