cenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Herkes bana abi şöle süper böle süper deyince bende indirdim modu u hiç bir şeyinede dokunmadım ilk bir kaç gün 25 le filan çekiyodum sonra son birkaç gündür açıyorum gokhan modu ilk önce bir gaza geliyo şöle 15 lere kadar çıkıyo 2-3 dakika sonra yavaş yavaş düşüp 0 a iniyo sonra tık yok saatlerce aradabir de disconnect oluyo serverdan (explorer ve msn açık değil). Ama asıl şölen 3ünü birden açınca oluyo emule explorer msn patlıyo hep birlikte. Emule düzgün çalışsa sörf chat umrum değil...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 emule plus öneriyorums[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende kusursuz çalışıyor alla alla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Meteora Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yav burdada mı gokhanmod tartışması. Bekle biraz düzelir o. Arasıra kesinti oluyor.[signature][hline]Nick: Meteora Levl: Newbie Mage Serv: Diez
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bu artık freeangel (ghokhanın yenisi) kullanma zamanı geldi demektir[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aynı sorun bendede var msn firefox emule çakışıyo ama ilk 2 gun fln sorunsuzdu dunden itibaren basladı nolcak bu bole ya.emule extreme mod var bendede leecher mod da deil alla alla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 netlimiter kur up limiti koy once 1 ile dene sonra 2 3 4 diye makina tıkanana kadar dene bazen sadece upload dan dolayı kitlendiğini hatırlıyorum benim makinanın... bi de freeangel daha kötü bence
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 freeangel'in ayarları tam yapınca, gokhan'dan daha iyi bir performans veriyor. denendi, onaylandı.[signature][hline]ben BombaciMulayim
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Valla freeangelı yükledim hiç sorun yok şu an bir siteden okudum bir sürü ayar değiştirdim filan sorun yok şu an rahatım yani aradığım huzuru buldum :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dsl misin bilmiyorum da bu aralar biraz sorunlu gibi[signature][hline]choose life.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 256 dsl ama gerçekten 2-3 gün gokhan mode la çıldırma noktasına geldim şimdi çok rahatım freeangel da o da 5-10 günde sapıtmazsa iyi :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 baglandıgın serverdan olabilir. misal ben 2 server arasında donup dolasırım.razorback ve sonnyboy sonny e bisiler oldu bende de oleydi.razora gecince sorun duzeldi :)
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende hiç bi sorun yok hepsi düzgün bi şekilde çalışıyo walla..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar