Sin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: FiXxXeR, 19 Ağustos 2005 03:48 tarihinde demiş ki: tebrikler:) bizde ragnada 2 gun once 3%te wipe ettik. birazdan yeniden denemeye gidiyoruz:) iyi sanslar[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: FiXxXeR, 19 Ağustos 2005 03:48 tarihinde demiş ki: tebrikler:) bizde ragnada 2 gun once 3%te wipe ettik. birazdan yeniden denemeye gidiyoruz:) Heheheh bizde 3 gun once %1 de yedik bashka bir bossta. tum dps team tum tanklar olunce. tam komediydi. vandla atan mi ararsin staffla vuranmi.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe ilk denemede indirdik:) http://ndc.caddeon.net/NDCRagnakill.wmv videoyu ben cektim sesi kaydetmeyi unuttum simdi kafami taslara vuruyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 video guzelde o sondaki sahne nedir abi ehahah[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eheh insan bi yukarı bakar ya hiçmi merak etmedin lol droplarıda göstermemişsin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: ascraeus, 18 Ağustos 2005 21:18 tarihinde demiş ki: bızım guılddekı bı arka da gm "o bır exploıttır" dedı sen o lınkı yollasana bakalım merak ettım sımdı DEV teame göre kesinlikle exploit değil, eod. :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar