BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende gelsem mi knight online a tekrar :/ lvl 52 shaman vardi bende :/ ama yeni serverda partyde prieste buffer healer ihtiyaci olan varsa gelirim :)[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oyun verdigin adresten download olmuyor.[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar.
Kurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hacı bu full capponca ingilis patchi fln koyduk yine aynı
BLueSea_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 baba imdattttttttt bu site japonca bi bok anlamadım :(
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sonunda girebildim.karakteri priest actım ismi en kısa olana girdim(isimler japonca oldugundan okunmuyo).oyuna yeni baslicak varsa sakın burda baslamasın cunku npclerin isimleri japonca neyin ne oldugunu anlayamazsınız(yada ben eksik bisey yaptım).server usko ya gore gayet bos.guzel fena degil :)[signature][hline]Nick:Usb Server:Japko LvL:1x:D [Bu mesaj Shimone tarafından 31 Mayıs 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 acaba pati de oynıyan arkadaslar hangı serverdalar gercı daha tmm lamadım gırıs ıcın gereklı olanları ama not:mumkunse ısım yazmayın alttan ustten sıra belırtesenız daha kolay olur :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 selam valla usko'da yapılanlardan o kadar bıkmıştım ki oyunu bıraktım ama japon server'ı sizin yazılarınızla aklıma geldi ve şu anda oyunu tekrar indiriyorum acaba japko'da oynayan arkadaşlar buraya isimlerini yazabilirler mi? ben daha oyuna girmedim ama karakterimin ismi burdaki nick'im ile aynı olur...
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Nick:Usb,server:ismi en kısa olan,race:el morad,class:priest[signature][hline]Nick:Usb Server:Japko LvL:1x:D
Astolath5 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya arkadaşlar bşe sorcam bu japko da parayı nasıl kasacaz biz? 45 lvl char oldu daha 1 m görmedim cantamda bi yardım edin para gelmiyormu bana mı öyle geliyor???
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 server lardaki sıralama değişmiyo sanırım , ben en alttaki server dayım 4 . de. adım Wang_ligin vede el moradım . sayıgılarımı sunarım :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... beyler en alttaki ne gelin 30 -40 kişilik sadece benim bildiğim türkelr var bende türk clanındayım . olmadı pati clanı kurarız . [Bu mesaj kaisersoze tarafından 31 Mayıs 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
BLueSea_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bab ben bunu çok aradım ama bulamadım bilen varsa oynu oynıyan bana MSN den ulaşsın [email protected] özellikle oyunun stup dosyasını almak istiyorum elinde olan varsa bana ulaşsın
BLueSea_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oyuna üye oldum yanlız setap yok oyunu kurmam için birisi bana MSN den yollasın lütfrn mail adresim [email protected]
Kurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya arkadaslar şimdi temis toplum olarak geçiyos ya :) hhangi serverda oynucaz bu japkonun biri bana sonu jix olan dedi orda 10 lvl kastım iş yerinde 10 dakkada herkes ordamı counluk nerde orada acayım bide karus mu el morad mı
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tabiki el karus :) insan ve sonu jix le biten[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Kurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 jix deyik yane ama el morad olak hepberaberen yaw :)
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sifremi degişemiyom :([signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo]
Kurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya bi arkadas linkni atmıstı ben deistim zor deil o kdr my page e gir ip hallediyosun deneme yanılma yoluyla bulursun
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben oyuna girdim sonu jix ile biten serverdayım el morad/warrior lvl7:P
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahh ahh benimi bulur böyle şeyler acaba ben 6 tane account açtım hepsi ban yedi suçumu bi bilsem :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 türkler genelde karusta ama siz bilirsiniz takılın... bende mannerı kaçırıyım nese eski konudaki mesjımı okuyun ve şunu bilin cafeden oynuyorsanız hiç girmeyin çünki oynama saatleriniz japon saatlerine uygun değil ya sabahın köründe yada gece geç saatlerde girmeniz gerecek parti bulabilmeniz için. nobbken direkt dts ye gidin orda yüksek lvl biri sizi manner için party e alır 30 olduğunuzdada atar. israillilere dikkat edin yabancı olarak türklerle israilliler en çok diyebilirim(15 i geçmez :D) adamlar her türlü satar içlerinde 1-2 kankim var ama onlarda çok yüksek level size yaramaz. --- ek1: japkoda türklere karşı bir düşmanlık yok biz kaç aydır oynuyoruz ban olayı fln yaşanmadı . japonlar banladıysa bir sebebi vardır loot muş macroymuş kullanırsanız banlanırsınız.ben partide lootu açık olan biri gördümmü direkt atıyorum sizde öyle yapın. [Bu mesaj hangman tarafından 01 Haziran 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 KaRDEŞLER usko ii güzel itemler ucuzda!!! ancak lvl kasmak zor+ilk hatanda banlıyolar+türkleri ordada sevmiyolar+herkez lvl 70 milletle partye giremiyon=)
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eski clan arkadaşım çok doğru söylemiş gelmeyin japkoya :D bizsürünüyoduk anca adam olduk
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bunlar bizi sevmiyo bizi istemiyo :)
death_cuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben hala bır uyelık alabılmıs degılım lutfen yardım
Öne çıkan mesajlar