Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür yeniden Galatasaray'da...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün akşam hakanın gelişinin şerefine show tv'de inek şaban oynatılıyodu eh..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Mesaj tarihi:
aaaaah aaaaaah galatasaray bombayı patlattı istee. Kocum hakan sukur bee bizden de abdullah'ı aldınız.. La maclarda herife kufrede kufrede bogaz kalmadı biraz da siz kufredin allahın lazına hauahauh :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 09 July 2003 23:47 tarihinde demiş ki:
aaaaah aaaaaah galatasaray bombayı patlattı istee. Kocum hakan sukur bee bizden de abdullah'ı aldınız.. La maclarda herife kufrede kufrede bogaz kalmadı biraz da siz kufredin allahın lazına hauahauh :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein

Zaten deşarj olalım diye aldılar Abdullah'ı muhtemelen. :) Küfür edelim edelim, rahatlıyalım. Küfür etmek bizim de hakkımız değil mi. ;)[hline]...bir Aliba hayranı...
Mesaj tarihi:
bence hakan ilhan'ı havada karada..................

................KİM NE DERSE DESİN!!!!!!!!!!1[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
10 Haziran 2000 Yer: Mercure Otel

2000 yılının Haziran ayıydı.. Gün olarak da 5'i.. Hollanda ile Belçika'nın ortaklaşa düzenledikleri Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ni izlemeye gidiyordum.. Sabah erken saatlerde uçağa bindim, yaklaşık 3.5 saat sonra Amsterdam'a inip, cep telefonumu açtığımda zili de çalmaya başladı. Arayan, Galatasaray'daki 4 yıllık başarılı geçmişine noktayı koyup, İtalya'nın Fiorentina takımına teknik direktör olan Fatih Terim'di. O gün gazetede Terim'in Fiorentina'ya transferi sırasında yaşanan bazı olumsuz olayları dile getirmiş, 'Bak hocam burası Türkiye, orası İtalya. Oranın basını, bizim kadar anlayışlı (!) olmaz, senin ipini çekmek için fırsat kollar' diye bir yazı yazmıştım.

Fatih Hoca yazıya belli ki kırılmış.. Fiorentina için Belçika'da futbolcu ararken Türkiye'den faksla ulaştırılan yazıma üzüldüğünü belirtmişti. Kendisi ile yaklaşık 15 dakikalık bir telefon konuşması sonrası 10 Haziran akşamı Brüksel'de Belçika ile İsveç arasında oynanacak 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri açılış maçında buluşup, konuyu daha detaylı bir şekilde görüşmek üzere sözleştik..

Aynı zamanda şampiyonayı star okuyucuları için yorumlayan Terim ile açılış maçı sonrası onun kaldığı Mercure Otel'de buluştuk.. Yanımızda Belçika'da yaşayan ve o seyahat sırasında Terim'e yardımcı olan arkadaşım Uğur Yalaz da vardı.. Fatih Hoca bir yandan bana takılıyor, bir yandan masaya gelen konyakları ardı ardına yuvarlıyordu.. Konu bir ara döndü dolaştı, Hakan Şükür'e geldi.. Ben Terim'in Hakan'la arasında geçen 'Jeep krizini' bildiğim için bu konuyu iyice irdelemeyi kafama koymuştum..

* * *

Belki şimdi burada yazacaklarım o tarihte aramızda kalması gereken bir konuydu ama madem Hakan Şükür yeniden Galatasaray'a döndü, bazı gerçeklerin bilinmesinde de yarar var. Ben daha Terim'e 'Hakan Şükür ve jeep' der demez, hocanın yüzü asıldı.. 'Bak Meriç işin aslını sana burada anlatayım..' diyerek başladı konuşmaya:

'Ben hayatımda böyle bir aile görmedim. 17 Mayıs'ta Kopenhag'da Arsenal ile oynayacağımız UEFA Kupası final maçı öncesi idman yapıyoruz. Hakan yanıma geldi, 'Hocam, kupayı alırsak bana jeep hediye eder misin?' dedi. Ben de kendisine 'Kupayı alalım, sana jeep değil, jeepler feda olsun' cevabını verdim. Yani aslında olay bir şaka olarak başladı.. Sonra gülüştük.. Neyse Arsenal maçını oynadık. Kupayı kazandık, soyunma odasına gidik. Hepimiz sevinçten ağlıyoruz. Hakan Şükür yanıma geldi, 'Hoca artık jeepi hakettim' dedi. Daha kupanın sevincini tam olarak yaşayamamışız, adam gelmiş bana ne söylüyor..

'Oğlum, ortada bir başarı varsa bu tüm takımın. Alacaksam herkese jeep almalıyım' diye takıldım. O an bir şey söylemedi, ertesi gün de İstanbul' a döndük.. Bir gün sonra Florya'da idman var. Baktım Hakan bir kaç televizyon kanalına 'İnsan söz verdi mi tutmalı.. Bu Fatih Terim de olsa, sözünde durmalı' gibisinden demeçler veriyor.. Kendisini bir kez daha odama çağırdım.. 'Bak oğlum ayıp ediyorsun, ben jeep aldım mı, sadece sana değil tüm takıma alırım' dedim. Olay benim açımdan kapandı. Ama meğerse kapanmamış.. Pazar günü geldi çattı, İstanbulspor ile oynuyoruz. Şampiyonluğu önceden garantilemişiz. Ben takımın başında sahaya çıktım.. Kızım Merve de tribünde. Neyse karşılaşma bitti, Ali Sami Yen'in dışına çıktım, arabama binip, eve gideceğim, oradan da şampiyonluk yemeğine.. Merve'yi bekliyorum.. Merve gelmesine geldi ama suratı bir karış asık, ağlamaklı.. 'Ne oldu kızım' dedim.. Başladı anlatmaya..

'Baba maç sırasında Hakan abinin kardeşi Gökhan abi yanıma geldi, (Babanın bombası patladı.. Abime jeep sözü verdi, alamadı) dedi.. Acayip derecede sinirlendim' deyince, 'Dur kızım. Yeter. Anlatma' diye sözünü kestim.. Cep telefonundan Hakan'ı aradım. 'Yarın kardeşin Gökhan ile birlikte seni Florya'ya bekliyorum, şu işi bitirelim artık' dedim. Sabah, Hakan ile Gökhan geldiler. Masamın üstüne bir tarafa 125 bin dolar, bir tarafa kendi jeepimin anahtarını koydum.. Kardeşi Gökhan'a 'Ulan s....k.. Sen kimsin ki benim kızıma tribünde (Babanın bombası patladı) diyorsun. Alın ulan ya parayı ya da anahtarı, s.......n gidin şuradan' diye bağırdım. Hakan 'Hoca olayı niye büyütüyorsun ki' diye araya girince ikisini de oradan şutladım.. İşte jeep olayının tüm gerçeği bu..'

* * *

Soluksuz dinlediğim bu cümleler sonrası 'Peki hocam.. Siz Fiorentina'nın başındasınız.. Hakan Şükür de İnter de.. Eğer fırsat olursa Hakan'ı transfer etmek ister misiniz?' diye sordum. Terim de bana, 'Bak Meriç. Hakan Şükür bir daha benim bulunduğum bir ortama kesinlikle giremez. O defter kapandı, yolu açık olsun' cevabını verdi..

Bu sözlerin edildiği tarih, 11 Haziran 2000'in ilk saatleriydi. Sabaha karşı da 04.00.. Bugün ise 9 Temmuz 2003.. Aradan geçen 3 yılı biraz aşkın sürede, özellikle de geçen sezon ayağına kadar gelen Hakan Şükür'ü tüm ısrarlara rağmen almayan Fatih Hoca da bu uzun zaman sonunda ne değişti de bu transfer gerçekleşti.. Antiparantez, transferin gerçekleşmediği geçen yıl Hakan'ın babası Selmet Şük
Mesaj tarihi:
Meriç Tunca şerefsizine "Eeee???" demek istiyorum. Ulan şerefsiz adam sen hala daha akıllanmadın mı? Bugünlere Galatasaray'a saldırarak yaptığın primlerle geldin, ama bu taraftar senin gibileri umursamıyor bile. Seni dövmek lazım, ancak gerçek amacın dövülerek, sataşılarak medyatik olmak, bu yüzden yapılmıyor bunu bil...[hline]...bir Aliba hayranı...
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 09 July 2003 23:47 tarihinde demiş ki:
La maclarda herife kufrede kufrede bogaz kalmadı biraz da siz kufredin allahın lazına hauahauh :D

ağzını topla.. bende lazım.. ne demek lan allahın lazı?
lazlarla ilgili bi probleminmi war?

salakmıdır nedir ya.. bok..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

[Bu mesaj Mumu tarafından 10 July 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alan yetkilileri nerde?
ben burda tutup kürtlere, alevilere azerilere laf etsem dalga geçsem kimbilir ne laf yerim.. silin şu adamın sözlerini sinirlerimi bozuyo ya.. ne demek allahın lazı ya?

lazların kafasının senden çok çalıştığına eminim zeus yada zeuz .. herneysen..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

• Yeni Oluştur...