Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vaduz --> 25 Ağustos Perşembe 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya normal işte gs maçı olsaydı pahalı derdim.bjk ateşli taraftırdır zaten ne koyarsa alıolar adamlar.ki aşırı pahalı bulmadım..maça gelince vaduz gol atarda bjk yener gibi gelio..aman sakata gelmesinler duam.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Valla önceki maçta rakibi tanımıyorlardı, küçümsediler, stad berbattı, kıl, tüy, yün, o yüzden kötülerdi (umarım öyledir). Ama bu sefer rakibi biliyorlar, kendi sahalarındalar, ben bizim açımızdan daha güzel bir maç olacağını sanıyorum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
futbolcu kalitesinin bir takıma ne kadar etki ettiğinin göstergesidir vaduz ve denizlispor maçlarındaki futbol. üstüne inönünün mükemmel atmosferinide koyarsak , vaduzun bize karşı direnme şansı pek gözükmüyor...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Mesaj tarihi:
normal sayılır biletler yaw bjk li olsam giderdim illaki o kadar kleberson ailton alındı die seviniosunuz gidinki maçlara adamlarda bi getiri yapsın[signature][hline]can't settle the area
  • Yeni Oluştur...