jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 BJK-Vaduz bilet fiatları: http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=FJKF1 biletler sizce de pahalı değil mi? daha satışa çıkmamış o ayrı konu.. yorumları da buraya yazalım maçla ilgili.. 4-0 diyorum. ailton, youla, hassanX2[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya normal işte gs maçı olsaydı pahalı derdim.bjk ateşli taraftırdır zaten ne koyarsa alıolar adamlar.ki aşırı pahalı bulmadım..maça gelince vaduz gol atarda bjk yener gibi gelio..aman sakata gelmesinler duam.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Valla önceki maçta rakibi tanımıyorlardı, küçümsediler, stad berbattı, kıl, tüy, yün, o yüzden kötülerdi (umarım öyledir). Ama bu sefer rakibi biliyorlar, kendi sahalarındalar, ben bizim açımızdan daha güzel bir maç olacağını sanıyorum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bence o küçümseme deil beşiktaşın beceriksizliğiydi =)[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 futbolcu kalitesinin bir takıma ne kadar etki ettiğinin göstergesidir vaduz ve denizlispor maçlarındaki futbol. üstüne inönünün mükemmel atmosferinide koyarsak , vaduzun bize karşı direnme şansı pek gözükmüyor...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 normal sayılır biletler yaw bjk li olsam giderdim illaki o kadar kleberson ailton alındı die seviniosunuz gidinki maçlara adamlarda bi getiri yapsın[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İnşallah alırız da yolumuza devam ederiz.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 of giderdimde yanımda gitcek adam yok :/[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tek git hacı nolcek biraz sıkılırsın maça kadar belki ama geçio zaman illaki[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya tek te gittim daha oncede en azından 2 kişi daha iyi oluyor ya bu sıcakta tek kişi çekemem şimdi :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar