Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cobra

Albatros

Öne çıkan mesajlar

bir cizgi film vardı ki adı Cobra.
Uzayda yol alan bir adamı konu alırdı ve adamın kol derisi altında bazookamzımsı ışın atan bir alet vardı gerekli durumlarda kolunun o deri takma kısmını atar ortalıgı bir birine katardı..
Bu cizgi filmin sanırım butun bolumlerini izledim ve bilenlerin görüslerini almak istiyorum...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

saolasın valla bu 1-2-3 forunlarında cobra nın ne kadar az bilinen bir saheser oldugunu gostermissin..
O kristal adamı hatırlamaz mıyım en etkilendigim sahne benimde oydu ve cizgi filmden aklımda kalan en net goruntuler o bolume ait.
Kristal adamın ölmeden önce ki son lafı:
bu senden beklemezdim idi.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]

[Bu mesaj Albatros tarafından 03 July 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Albatros, 03 July 2003 22:27 tarihinde demiş ki:

bu senden beklemezdim idi.[hline]One of these days, I'm going to cut you into little pieces

[Bu mesaj Albatros tarafından 03 July 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]

:D süper yaw eskiden böyle çizgifilmlerde garip grup çevirmeler yaparlardı bunnar nasılsa çocuq bişey olmaz diye ezilirdik :D[hline][i][b]trees and I are one
Sosyal ağlarda paylaş

Kristal adam a cobranın ateşi işlemiyodu,çıkarıp normal tabancayla delik deşik etmişti..
-Senin böyle ucuz silahlar kullandığını bilmiyordum..
gibisinden bişiler demişti

Dizinin tam adıda Captain Cobra ydı.
Tabiri caizse son başkan Semender diye bi herifti ,starwars dan çıkmış gibiydi,bi ton adam yollamıştı bunların üzerine vsvs[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage
Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457
Any PvP..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...