Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hehe bugün evde kitap ararken gözüme bir ajanda çarptı ve neymiş diye baktım işte ajandada yazanlardan en güzel bir kaç örnek: Ajandayı Açtıgım Zaman: "İbrahim Askoy Günlüğü Dokunma Yanarsın" Günlük Yazmaya Başlama Tarihi: " 01.01.1975 " Sanırım Aşık Oldum(Burda karısından bahsediyo): Tarih Yazmamış Bugün Hale Doğdu(Kızı): "Tarih: 05.06.1985" Bugün Alper Doğdu(Oglu): "Tarih: 31.10.1989" Bunları okdugum zaman gerçekten böyle duygulandım bir acayip oldum[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 okumadım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 başkalarının özel malı aslında onlar yanlış bence yaptığın hareket[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evde duran bir ajanda ve geçmiş yıllarla ilgili bunu amcama sölediğim zaman birşey sölemedi çünkü okadar güzel şeylerdiki oturdu ağladı belki özel eşyalar ama ne biliyim sayfasını açınca insan kapatmak istemiyo[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benimde var günlük gibi günlük denmezde hayatımdaki önemli gelişen bazı şeyleri yazıyorum mesela sen okusan cinayet işlerdim ciddiyim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 amcam yok 3 halam var bu durumda okumamış oluyorum di mi? evet evet... o_O[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bana amca dıyebılırsın[signature][hline]shinsetsu desu..
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 4 tane amcam var hiçbirininkini okumadım..günlük tutacak tipler değiller zaten.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok [Bu mesaj Jasco tarafından 18 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 amcam edebiyat öğretmeni olur onuda sölimde light amcan var demeyin :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 edebiyat öğretmeniyse light. :D[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o zaman normal heralde günlük gibi bişey tutması,bizim okuldaki edebiyatçılar şiir filan yazıyolardı okul dergisine..hatta bitanesinin şiirinin sonu şöyleydi güle aldanma,bülbüle kanma kenan..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: HymnOfSnuk, 18 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: edebiyat öğretmeniyse light. :D Hadi be neresi light amcam tam bir taş fırın erkeğidir. neyse konuya gelince böyle şeylerin olması güzel aslında çok hoşuma gitti[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende gunluk okumak ıstıyorum[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yani amcan hayatının her gününü yazsaydı ayrıntılarıyla oraya çokta hoşuna gitmezdi heralde.hatta okumaya üşenip bırakırdın(ben olsam öyle yapardım).en can alıcı noktalardan bahsedince sende etkilenmişsin heralde :P[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benım gunlugum okunsa varya off...[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günlük okuma , günlüğün okunmasın. :B ben döverdim kim okuduysa. onlarınkine musallat olmadığım sürece tabi. zaten günlüğünü okumak istediğim tek bi kişi var.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gunluk baskası tarafından okunmaz :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet okumayın burdan anneme, babama ve ablama sesleniyorum..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 okumadim, garip bi durum tabi kac sene onceki yazilar fln..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ayıp okunmaz ama diğer yandan, merak faktörü var tabi.. Ben beceremedim bir türlü günlük tutmayı! Çocukken okuldan ödev vermişlerdi. Onu dahi becerememiştim. Blog'u da beceremedim zati. Onu da çevirdim kendime... (Üst katta bi şiler kırıyorlar, matkap sesleri falan.Molozu camdan attı hayvanlar! Onları dövüp gelicem ben. Bekle sen bi sn)[signature][hline]MONO(b)LOG
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 okuyamadım.amcam yok zaten =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günkül okuyup izini bellei etmeyeceksin[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Okumadım, hea bu arada benim günlüğü biri okusaydı ve öğrenseydim kanı ve çeşitli organları etrafa saçılırdı.[signature][hline]These open doors...
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben birinin amcası olsaydım ve günlük yazsaydım ve benim dışımda biri okumaya çalışsaydı zaten okuyamazdı benim yazımı yanında büyüteç getirmeden :) bazen ben bile okuyamıyorum, bazı harflerin yanına ok çıkarıp bu B bu C diye yazıyorum :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Okumadım ama ilginç oldugu kesin hiç elime böle bir fırsat geçmedi ama ailemde çok kişinin günlük tuttugunu zannetmiyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Öne çıkan mesajlar