knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yine ben. :P şimdi level 46 oldum da aklıma bişey geldi. ya sanırım ben boşu boşuna hala bazı ability'leri maxlıyorum. :D şimdilik ip'leri nano'lara dağıtıyorum. ama adam akıllı programım yok o ayrı hehe. cred de yok. bi de mish alıp sadece görevi yerine getiriyomuşsun falan (blitz). nası oluyo o? her mish setting'de olmaz heralde. unutmadan bi de youn istek üzerine doc açtım. :P[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Açtın doc uda nerdesin be abi lvl 20 olucaz nerdeyse yoksun ortalarda. Benim yeni enforcer ım /tell Gafur[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya açtım açmasına da abilitylerin bazılarını maxlamayı ne zaman kesecem? yoksa ilelebet maxliim mi :D[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Soldier rehberi olması lazım ana sayfada.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya rehberler biraz sığ olmuş sanki. official forumlardaki doc rehberi güzel mesela. mesela her level max'lanası skiller demiş yazmış (ne tür doc olursa olsun). dili daha hoş geldi işte ne bilim. :P[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Şşt öle söleme dayak yersin sonra :P işin şakasıda herhangi bir katkınız olursa sayın muhterem konu adminlerimiz siteye ekleme taahüdünde bulundular tabiiki. [hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 10 July 2003 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ehe kötü kelime kullandım galiba :P ordaki dökümanı türkçeleştirsem işe yarar mı? serpiştirilir aralara. :D[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar