Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 elfen lied = freddy kruger ile kovaladığı kızın aşk hikayesi bir tane de değil, bütün kadro odun 1-2 kişi hariç ya.. ama esas oğlan 1000 yıllık sekoya ağacı gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Odun modun benm hoşuma gitti işte banane,bak terbiyesize hala laf sokuşturuyor kouta ya. Ama nana dan ötesini bilmem en baltası nana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Zaten Elfen Lied biraz kabullenmelerin üzerine yazılmış bir anime neymiş plajda çıplak boynuzlu bir hatun bulunurmuş eve götürülürmüş... pek çok böyle olur olmaz kabullenmeler var ama ne yapalım anime bakımından bereketsiz olarak geçen 2004 senesinde çıkmış en iyi animeydi. 2005 den umutluyuz[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Alucard cok odun bi char dermişim :P viktordan sora bide ben 20000 voltla carpılırmısım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vicious kardeş, gits sac 2nd gig var kafadan bir kere, ne yaptın aman diyeyim.. elfen lied'den gore'u çıkarsalarmış herhalde bottom 10 listelerine filan girerdi.. alucard da odunsa bu dünyaya ne diye gelmişim artık bilmiyorum.. :horace: ah arukarudo baba sıksaydın şu tentaküllü pembe saçlı hedelerin kafasına bir tane eritilmiş gümüş lanchester haçından yapılma .50'liklerden.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Scrapped Princess: Pacifica'nın gerçek babası gördüğüm en odun karakterdir.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 16 Ocak 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Cowboy Bebop'daki Space Warriors adiyla bilinen terörist grubun tamamı.Ama ozellikle grubun basındaki Anne karakter:Twinkle Maria Murdock!! Altın Odun Ödülü!!! P.S: 4. bolumde gorebilirsiniz tipleri.. edit:imla [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 16 Ocak 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: KireiMerodii, 16 Ocak 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Scrapped Princess: Pacifica'nın gerçek babası gördüğüm en odun karakterdir. yok bea paranoyak desek daha iyi lour adam kafayı sıyıralı olmuş baya...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 valla pacifica'ya bütün beyinsizlik babasından geçmiş belli, annesi melaike gibi kadındı.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Sam, 16 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: valla pacifica'ya bütün beyinsizlik babasından geçmiş belli, annesi melaike gibi kadındı.. :-) ben onu bunu bilmem ama Cz hastayım (amam kızda odunluk sezmio değilim)[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Vicious, 16 Ocak 2005 19:59 tarihinde demiş ki: said: KireiMerodii, 16 Ocak 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Scrapped Princess: Pacifica'nın gerçek babası gördüğüm en odun karakterdir. yok bea paranoyak desek daha iyi lour adam kafayı sıyıralı olmuş baya... Zaten odun olduğu için kafayı sıyırmış o. Karısını çocuklarını ne hale getirdi. Geberişini de bir türlü göremedik nedense.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla fazla anime seyredemedim ama seyrettiklerimde en odunu robotechden major focker.ya adam ace pilot uber felan ama hangi kızı boş bulsa ya bacaklarını rönt ediyor ya da arkadan pandik atıyor sapık...macross zerodada böyleydi ya tam abaza odun eheh :)[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Last exile claus yede bir ödül vermek lazım...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... [Bu mesaj Vicious tarafından 05 Şubat 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ana lan bir animedeki üm karakterler odun olurmu yav Furi Kuri kesin bir special vermek lazım Gümüş meşe palamutu yok yok zümrüt olsun nedir bu anime yav herkez bir deli bir manyak bir odun ...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yav naruto'dan sasuke de cidden odunmuş.. hey yarabbi güzelim anime dragonlance gibi oldu ya, orda da odun tanis'i kurtarmak için güzelim karakterleri öldürüyorlardı habire.. sasuke hiç replacement kullanmıyor diikkat ederseniz zira ihtiyaç duymuyor kendi odun olduğundan.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kesinlike Love Hina'nin Keitaro'su 1.ligi kimseye kaptirmaz. ikinci sirada benim icin Slam Dunk'tan Kaede Rukawa'dir. boyle bi kalas olamaz ya.. Yu-Gi-Oh! dan Joey..hem komik, hem odun.. DNAngel'dan Daisuke'de az odun diil. ama sirin bi odun bu. :) Bleach - Ichigo Whistle!'dan Shou.. ve tabiki Sasuke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kleo, 14 Şubat 2005 03:16 tarihinde demiş ki: Bleach - Ichigo Ighigo nasıl odun oluyo abi bi açıklarsan sevinirim?[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kimi ga nozomu eien'den nayumi'yi de listeme eklemek istiyorum, zira kendi ilan-ı aşk mevkii olan ağaçlı tepede ağaçlarla karıştırılabilecek kadar doğayla uyum içinde.. kereste 14 bölüm boyunca bir suki demek için süründürdü fıstık gibi mitsuki'yi ya.. ben atlayıp kapacaktım kızcağızı artık en sonunda neredeyse. herif restoranda normal, her yerde normal, mitsuki'nin yanına gelince nato kafa nato mermer oluyor ya.. shinji'nin yerinde olsam juuken hou hakku rokujuu yonshou çekerdim şerefsizim.. kalas fıtık etti dün bütün gece, brezilya dizisi izlemişe döndüm.. :hrr:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ichigo bana hep bi odun gibi geldi bilmiyorum. Rukia Soul Society'ye dondugunden beri eli ayaana girdi, onceden kizin yaninda kalas gibi duruyodu. tam "odun" denemez aslinda evet haklisin.. ama Bleach bana hep Naruto ve Shaman King'in karisimi orjinal bisey gibi gelmistir, o yuzden adama ayri bi karakter gibi bakamiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Sam, 14 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: kimi ga nozomu eien'den nayumi'yi de listeme eklemek istiyorum, zira kendi ilan-ı aşk mevkii olan ağaçlı tepede ağaçlarla karıştırılabilecek kadar doğayla uyum içinde.. kereste 14 bölüm boyunca bir suki demek için süründürdü fıstık gibi mitsuki'yi ya.. ben atlayıp kapacaktım kızcağızı artık en sonunda neredeyse. herif restoranda normal, her yerde normal, mitsuki'nin yanına gelince nato kafa nato mermer oluyor ya.. shinji'nin yerinde olsam juuken hou hakku rokujuu yonshou çekerdim şerefsizim.. kalas fıtık etti dün bütün gece, brezilya dizisi izlemişe döndüm.. :hrr: ilk sayfaya bak aynı duyguları paylaşıyoruz[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Sam, 14 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: kimi ga nozomu eien'den nayumi'yi de listeme eklemek istiyorum, zira kendi ilan-ı aşk mevkii olan ağaçlı tepede ağaçlarla karıştırılabilecek kadar doğayla uyum içinde.. kereste 14 bölüm boyunca bir suki demek için süründürdü fıstık gibi mitsuki'yi ya.. ben atlayıp kapacaktım kızcağızı artık en sonunda neredeyse. herif restoranda normal, her yerde normal, mitsuki'nin yanına gelince nato kafa nato mermer oluyor ya.. shinji'nin yerinde olsam juuken hou hakku rokujuu yonshou çekerdim şerefsizim.. kalas fıtık etti dün bütün gece, brezilya dizisi izlemişe döndüm.. :hrr: kesinlikle. ben diziyi yeni basladim izlemeye daha 5. bolumde fitil etti bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yeni hedef buldum Gundam Seed Destiny Shinn Asuka..... ölsün diye izlewmiyorsam animeyi neyim..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Celas Victoria! Hiç mi bir halt olmaz kardeşim, Alucard'ın hedesinden. Bi bölümde vampirikleşir biraz, sonraki her bölümde kanar eder, "Human mısın?" der. Bitti anime. Kız hiçbirşey yapmadı. Bende sokarım öle bombayı adamın ağzına.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: zlorwf, 18 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Celas Victoria! Hiç mi bir halt olmaz kardeşim, Alucard'ın hedesinden. Bi bölümde vampirikleşir biraz, sonraki her bölümde kanar eder, "Human mısın?" der. Bitti anime. Kız hiçbirşey yapmadı. Bende sokarım öle bombayı adamın ağzına. ya son bölümler sallama zaten.. mangayı takip edersen daha mantıklı olur hem celes aplamış ayrı bir güzeldir[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Honey & Clover - Mayama ben artik bu vatandastan umidi kestim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar