SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Evet arkadaşlar animelerde (genellikle komedilerde) odun olarak tanımlayabileceğimiz karakter tasarımları vardır ben şimdi benimkileri yazacam sizde devamını getirirsiniz artık Birinci sıramızda: Love Hina'dan Urashima Keitaro Yav bir adam bu kadarmı odun olabilir. Tüm yurrtaki kızlar nerdeyse ona aşık. Zaten verdiği sözde kişiliğini bir adım daha öne çıkarıyor. İkinci sıramızda: Rurouni Kenshinden sevgili kılıç hocamız Hiko Seijuurou. Adam kenshinden bile daha güçlü olduğu halde japonyayı kasıp kavuran kaosa bir dyr demiyor. Ancak buna odun demek zor olur boyu ve eni (!!!) itibariyle bunu en iyi ikinci kalas seçiyorum. Üçüncü sıramızda: Full Metal Panic den Sagara Sousuke. Bu şahsiyeti ormanda bulmak zor olur. Adamda doğal kamuflaj var ağaçla yan yana geldiklerinde hangisi sousuke hangisi ağaç ayırmazsınız zaten. Yav dünyada kaç insan ayakkabı dolabının yanında bi parça kıl buldu diye ayakkabı dolabını havaya uçurur. (fumoffu diyorum). Zaten ad benzerliği olarak başka bir odun olan Sagara Sanasukeyle bir ilişkisi var diyorum. 4: sırada ise Gelmiş geçmiş en iyi romantik dramalardan olan (animenfo 2. sıra, anidb 3. sıra) Kimi Ga Nozomu Eien den Narumi Takayuki. Saolsun bu adam sayesinde 2 kızda acı çekiyor. izleren dövesim geliyordu ama sonunda verdiği kararı taktir etmiyorum değil. Veeeeee odun özel ödülü altın meşe palamutu ise güzel kızımız Ayanami Rei' ye tamam pek çok erkek gibi bende ayanami rei beyeniyorum ama kız doğuştan kalas. İzleyenler anlar.... Sizin gözünüze çarpan başka odun anime karakteri varsa yazın ve sıralayın bakem... Hadi :-P[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kenshin gay bikere :) Hiko Seijuro hoca odun degildir aksıne en karızma sahsıyettır kenshine neden savaşmadıgını acık şekılde soylemiştir demiştirki "eger bız gıdıp bu savaşa katılırsak bızı katıl yapıcakalr her şekıld ınsanalrın canına kıyıcaz yensekte yenılsekte cok fazla masumun olumunede neden olucaz" ve kenshının gelecegını soylemiş ve kenshin e pişman olucaksın demiştir ve eklemiştir hiten mitsurugi insanalrı korumak ıcın bulunmus bır teknıktır yannıs kullanımında supersonıc katıl teknıgıne donusur heh bıde hiko hoca cok yakışıklı olmasına ve etrafında kız olm asına ragmen onu evıne cagıran kıza "evınde sake varmı " demiş ve sırf sake yı almak ıcın gitmiştir hiko nun oldugu bolum yuzde yuz klasık bır bolumdur cunkı badass modunda yuaptıgı espırılerı cogu zaman yıkar gecer mısal kenshın cok sevınıp hocasına sarılmak ıcın ılerı uzanırkan hıko hoca dıger tarafa gecmıs kenshın duvara toslamış hiko hıoca ise "I have no interest in men , Dont think about it ever" demiş ve kenshin in gay oldugunu bize bir kez daha ispatlamıştır :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 odun kavramını saptırmışsın vicious kardeş, hiko usta odunsa zaten bütün anime'leri denize atalım. adam yormuyor kendini çok gerekmedikçe. (ki zaten hikayesini baştan sona görmüş değiliz, kenshin daha yanından ayrılmadan adam "yüzlerce evil kestim şimdiye dek" diyor ki ona özel manga bile çizilebilir yani, herif fuji'yi devirdi tek hamlede zaten odunun yapabileceği bir iş değil :-p ) keitaro ise loser tiplemesidir ki odun diyemiyorum pek çünkü adamın etrafındaki kızların herbiri overpowering modda hehe odun deyince gerçek anlamda gelmiş geçmiş bir numaralı odun karateri söyleyeyim size: evangelion'dan shinji ikari. ya da shinji-kun. böyle bir karakter bırakın esas oğlan olmayı anime'lerde yoldan geçen adam olarak bile kullanılamaz, herif portatif odun olarak yaşamını idame ettiriyor. ilk bölümde gördüğümde "çocuk odun ama karakter gelişimi denen olay sayesinde 25 bölümde kendine gelir" diye düşünmüştüm ki herifin karakteri gelişeceğine geriye gitti. keitaro en azından loser'lıktan "yakışıklı değil ama sempatik"liğe geçiş yaptı, shinji ise dünyanın a.k. resmen.. shinji'den daha odun bir karakter yaratılmışsa bu ömrümde görmeyeceğimi ümit ediyorum.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Sam, 10 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki: .........odun deyince gerçek anlamda gelmiş geçmiş bir numaralı odun karateri söyleyeyim size: evangelion'dan shinji ikari. ..........shinji'den daha odun bir karakter yaratılmışsa bu ömrümde görmeyeceğimi ümit ediyorum.. :-) +1 milyen[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi eleman vardı kenshin de polis hükümet görevlisi adını unuttum simdi[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Khensin hem gay hem odun... Shinji direk kalas... Songoku ağaç.... Samurai shamploo daki jin ise multi passive external homogaytreeoflife...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 he anıme tarıhının en odun karakterını yazmayı unuttuk arada ben yazıyım Unlu! Pokuman egitmeni Ash Kechum dur en odun karakter taş gibi kızlar gelır bunu oper fılan fılımde bu hala nerden pokemon yakalıoz ahh bır rozet kazanacam fılan modundadır heh bıde gereksız cesaret budalasıdır showcu yanı gıder dunyadakı en guclu varlık mewtwo ya yumrukla dalmaya calısır veya savasan kısıler gorurse paso cut ıt out dıe bunnarı ayırmaya calısır sonra kendısı dayak yer safkan odun odunu gectım tomruk direk tomruk[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Enbüyük gay Tenjou tengedeki Souichiro Nagi'dir[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: BonePART, 11 Kasım 2004 00:58 tarihinde demiş ki: sasuke ye ne demekli vermiş klendini intikamdır hededir zavallım sakuram gun geçtikce erişyo gormuyo bişle ooof heheh haklısın 107. bölümü izleyen anlar. Puff bide naruto var gibi ama o odunluktan kurtulacak galiba[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Narutonun nersi odun adam yawşıyor ama yüzveren olmuyor gerçi yüzveren oldugu zamanda görmüyor heh Buda yukarda bahsettiğim gay Ve kızımız[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 BmCoh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ahaha. we are trying to body time!! süper bu japon milleti.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Virus, 11 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki: Narutonun nersi odun adam yawşıyor ama yüzveren olmuyor gerçi yüzveren oldugu zamanda görmüyor heh Buda yukarda bahsettiğim gay Ve kızımız peki bu hatunun ablasına ne demeli ????[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue [Bu mesaj Vicious tarafından 11 Kasım 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Gatts =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bence bu odun olayı gorecelı bı kawram..odunu nasıl goruorsunuz ayakta uyuyan tıpten mı yoksa guclu dayanıklı adam konsuunda mı?.. hıko sejıro odun deıl o fotosentez yapan bır bahar cicegi:D kenshın gay deıl,gayse onun cocugu sutcudenmı???? evadaki rei odunluktan cıkmıs canı sıkıldıkca kendını olduruyo tenjo tengede adamımızda kalassss..(odunun kalını) keitaro da zıhın sureklı gıdııp-geldıgı ıcıın bırazda abazalık da war tabı anlamıooo okuzz..yazık utanıo abısı napsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 odun diye eva'dan shinji ikari gibi bir tip denebilir, karakter gelişimi olmayıp kendi de karaktersiz, vurdumduymaz ve tutarsız tiplere denebilir. yani odun denen pekçok tip aslında odun felan değil.. (hiko usta, keitaro gibi)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: TheKing, 12 Kasım 2004 19:31 tarihinde demiş ki: bence bu odun olayı gorecelı bı kawram..odunu nasıl goruorsunuz ayakta uyuyan tıpten mı yoksa guclu dayanıklı adam konsuunda mı?.. hıko sejıro odun deıl o fotosentez yapan bır bahar cicegi:D kenshın gay deıl,gayse onun cocugu sutcudenmı???? evadaki rei odunluktan cıkmıs canı sıkıldıkca kendını olduruyo tenjo tengede adamımızda kalassss..(odunun kalını) keitaro da zıhın sureklı gıdııp-geldıgı ıcıın bırazda abazalık da war tabı anlamıooo okuzz..yazık utanıo abısı napsın:D adam kenshin mangasının özel ekinde sevdiği kız için bi kale adamı wakashi ile dağıtıyo ama sonunda adamı kız sanıyorlar o ayrı (o zaman kaslı değil aynı kız gibin eheh)[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kenshin gaydir otesı yok :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Kenshin gay değildir. Kenshin OAVı seyredenler bilirler. Gaylikten ucu ucuna dönmüştür. TV serisinde ise; sevdiği kadına olan bağlılığı yüzünden aseksüel olarak yaşamaya yemin etmiş yarı tanrı modunda takılan uber süper abartı bir karakterdir. Kenshin bi yemin etti mi dönemez. Kenshin animesine bakarsanız ordaki karakterlerin nerdeyse hepsi (ufak çocuk Yahiko hariç) gay sayabiliriz. Sanosuke, Saito, Aoshi... yakışıklı adamlarsınız ulan biriniz de bi kıza asılın beaa :D Yok intikammış, yok devrimmiş falan işiniz gücünüz yok mu cık cık. Animelerdeki bu gaylik kavramı, cinsellikle uğraşmak istemeyen odun çizerlerin/senaristlerin kolaya kaçıp cinsellikle ilgili herşeyi senaryodan çıkarmasından dolayı kaynaklanır. Ha bi de bu çizerlerin tam tersi çizerler vardır ki onlar da abazan modunda takılıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 belkide bunda diziyi izleyenlerin büyük bi kisminin (siz deil:P) cinselligi gercek hayatta ögrenmesi gerektigini düsünmeleridir? blood shadowda baş oğlan(!?!) dizideki 10 karidan 8iyle yatioda nolyo cık cık..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Urashima Keitaro: Arkadaşımız halisünasyonlar gören, beyni gidip gelen, tam bir "loser" tiplemesidir. Zaten çevresindeki kızlar aşırı abartı ve güçlü olduğu için onların yanında ezilmeye mahkumdur. Naruto: 14-15 yaşlarında deli dolu bir gençtir. O yaşlardaki her genç gibi karşı cinsle iletişim kurmakta zorlanır. Sakuraya yavşamaya çalışır ama Sakura yüz vermez. Çünkü karizmatik Sasuke'nin yanında tipsizin önde gideni ve karizması yerlerde gezdiği için Sakura'yı tavlamak gibi bir şansı yoktur. Hiko Seijuro: Kenshin'in yakışıklı ustasına gelince; bence bu adam gençliğinde her türlü haltı (kızları) yemiş bir şahsiyettir. Adam doymuştur artık. Bu yüzden ne Japonya'yı ne de başka bişeyi sallamamaktadır. Sake içmek dışında tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ahah sanosuke ile megumi arasında aşk var o yuzden devamlı kavga ediyolar yahikonun restoranda calısan bır sevgılısı var ve sırf o kızı korumak ıcın kenshınden taktık fılan alıyor Saitoh Hajime evli barklı bir adam hatta şu cocugu karıma yollıycam dedıgımde misao sen evlimisin!!!! ardından kenshının kulagına "Nasıl bir kadın bu adama tahammul edebılırkı" diyor Shinomori Aoshi ise takmış kafayı ıntıkama odun gıbı dolanıyor ortalıkta ama en sonunda Misao dan hoşlandıgını ıtıraf edıyor bunun yanında ise kenshin uzun kızıl saçlı mor menekşe gozlu ufak tefek ince sesli bir velet pembe gıyınıyor ve delıkanlıya ters bınbır harıketı yapıyor :) bakın yemek yapıyor evı temızlıyor cocuklara bakıyor bıde ustune hiko hocanın ona gay diye takılmaları eklenınce kenshının ,OVA lardakı karızma 0 a ınıyor halıyle gay kenshin gay cocukluk ismi bile shinta tam ezık ısmı :) *eheh asıl kenshıne gay deme sebebım yapımcının yaptıgı bir acıklamadır adam dıyorkı "benım hayalımdekı kahraman ırıyarı kaslı korkunc yakısıklı bogurup duran macho bir adamdı dedım cok sıradan bır karakter bız bunun ozellıklerını tersıne cevırelım dedık ve ortaya bir kız cıktı bizde ona kenshin dedik ehe dıger karakterı ıse kenshının hocası yaptık boylece benım ıstegımde gercek oldu" işte bu yuzden kenshin gaydır dıom hıko hocanın tersı ıse = gay :) *[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 .[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 heh kenshin'de herkes gönül işleri içerisinde öyle ya da böyle, nasıl gay diye damgaladınız anlamadım.. kötü adamlar bile çeşit çeşit aşklarla boğuşuyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Gay diye tanımlamadık. Değiller zaten... Saitoh evli mesela ama bölümün tekinde ben evliyim diye bi cümle sarfediyor. Hala da herfin kadınlara ait bakışını anlayamıyoruz. Aoshi'nin Misao'dan hoşlandığını anlayabilmek için önce bi 60 bölüm seyretmeniz gerek. (Ben mesela hala emin değilim, onunki sanki kardeş sevgisi gibi birşey gibi) Kenshindeki karakterler gay değil. Ama bölümlere baktığınızda hiçbiri bir kıza karşı hamle yapmıyor, hatta akıllarından bile geçirmiyorlar. Yiyorlar, içiyorlar, savaşıyorlar. Hatta bi bölümde aha galiba Sanosuke , Megumi'ye aşkını ilan edip sonra da kızı öpecek diye umutla bekledim. Ama aşklarına dair tek belirti birbirlerine tabak fırlatmaları oldu. Bi insan çamaşır yıkıyo, yemek yapıyo diye gay olmaz ki. O işleri ben de yapıyorum. Sadece kenshindeki bütün karakterler (kenshin'in ardılı hariç) aseksüeldir. Cinsellik nedir bilmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 oda gusel[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar