Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki Uçlu Duygudurum Bozukluğu

gcat

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
said:
Dela, 19 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
son sevgilimde bu olaydan vardi ama oyle dusundugunuz gibi alterno degil, bi degisik. tirsmadim degil. normal olan hangi bireyin icinden kosup kosup yuksek bi binadan atlamak gelir ki?

bende öyle bi sorun var sanırım : /
Yüksek yerlerde bulundğum zaman aşşağı süzüle süzüle atlamak isterim hep.Estetik bir şekilde =)

Mesela oyun oynarken de hep bu nedenden ölürüm.Wow oynarken sürekli yüksek yerlerden atlar ölürüm.Ne kadar yüksek olursa o kadar büyük zevk alırım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 19 Ağustos 2005 02:13 tarihinde demiş ki:

Yüksek yerlerde bulundğum zaman aşşağı süzüle süzüle atlamak isterim hep.Estetik bir şekilde =)

banada böyle hep göktelenden atlamak fln çekici gelirde o bi tür fantezi bence ya abartmamak gerek.[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Manikliğin yükseklikle alakası yok..
Atlamakla maniklik arasında, muhteşem güven, ben herşeyim (hatta coçarsa ben mesihim ben tanrıyım) güveni lduğu için o atlama hissi gerçekleşiyor..

Manik bi insan 10 km yorulmadan koşar.. Muhteşem bi enerji artışı konuşma isteği gelir.
Sürekli konuşur konuştukça konuşur, konudan konuya atlar durduramassın..

hız+güven falan olduğu için o atlama olayı oluyo yani..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

bipolar bozukluk manik depresif demek değildir.

borderline disorder la çok büyük ortak özellikleri olsada, bazı noktalarda farklıdır. bu hastalığa maruz kalan kişiler genelde olaylara "farklı" bakarlar, bazen size çok anlaşılmaz bazen çok zeki , bazende aptal bir insan olarak gözükürler. yerlerinde duramazlar. fikirlerinde tutarlılık yoktur, sürekli bir zıtlık ve çelişki içindedirler. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerin doğru biri yanlış..
bipolar bozukluk
bi-polar : iki kutuplu(uçlu)
yani iki uçlu duydudurum bozukluğu diye geçiyo
hasta hem manik hem depresif olru zaman aralıklarıyla..
bipolar bozukluk=manik depresif'tir onun için..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Ağustos 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...