gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu hastalığa sahip ya da yakını geçiren kişilerle konuşmak istiyorum. Mesaj da atabilirsiniz özelden..[signature][hline][i]Yemin ederim ki yeminsizim. :-? Proud to be faithless. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 pardonda o ne ??? cahilliğime ver...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ? durum ? duygudurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iki ucu kakalı değnek gibi bişi olsa gerek[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ciddi bişeyse geçmiş olsun anlamadım ama [Bu mesaj Boenx tarafından 09 Ağustos 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ikinci uç. duymadım.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bipolar bozukluk.. yani manik depresyon.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Şakaya gelecek bi hastalık değil arkadaşlar bu. http://www.armpsikiyatri.com/bipolar.asp[signature][hline][i]Yemin ederim ki yeminsizim. :-? Proud to be faithless. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Anladım biraz galiba o tedavileri var ama hiçbir zaman kurtulamıyosun sanırım surekli ilaç alıyosun ama eski sağlığına kavuşuyorsun. Tanıdığım 2 kişide ona benzer bir şey olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tamamen öyle olmasa da çoğu lityum'a hayat boyu mecbur..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet lityum en populer ilaç. şarkı bile yazılmış o ilaç için :) lityuma övgü.. lityum dediğinde bildiğin tuz ama sofra tuzu değil tabi heh[signature][hline][i]Yemin ederim ki yeminsizim. :-? Proud to be faithless. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eğer bipolar bozukluk rahatsızlığına sahipseniz: http://health.groups.yahoo.com/group/bipolar_bozukluk adresinden gurubumuza dahil olabilirsiniz. Gerçek isminizi yazmanız zorunlu değildir. Gurup emaili: [email protected][signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 son sevgilimde bu olaydan vardi ama oyle dusundugunuz gibi alterno degil, bi degisik. tirsmadim degil. normal olan hangi bireyin icinden kosup kosup yuksek bi binadan atlamak gelir ki?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Böle bişey geçirmedim ama verdiğin site için saol depresyon ve hastalıklar hakkında bayaa şey öğrendim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben de depresyonda olan kizlarla vakit harcanmamasi gerektigini ogrendim, tesekkurler.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Dela, 19 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki: son sevgilimde bu olaydan vardi ama oyle dusundugunuz gibi alterno degil, bi degisik. tirsmadim degil. normal olan hangi bireyin icinden kosup kosup yuksek bi binadan atlamak gelir ki? bende öyle bi sorun var sanırım : / Yüksek yerlerde bulundğum zaman aşşağı süzüle süzüle atlamak isterim hep.Estetik bir şekilde =) Mesela oyun oynarken de hep bu nedenden ölürüm.Wow oynarken sürekli yüksek yerlerden atlar ölürüm.Ne kadar yüksek olursa o kadar büyük zevk alırım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Lopeth, 19 Ağustos 2005 02:13 tarihinde demiş ki: Yüksek yerlerde bulundğum zaman aşşağı süzüle süzüle atlamak isterim hep.Estetik bir şekilde =) banada böyle hep göktelenden atlamak fln çekici gelirde o bi tür fantezi bence ya abartmamak gerek.[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Manikliğin yükseklikle alakası yok.. Atlamakla maniklik arasında, muhteşem güven, ben herşeyim (hatta coçarsa ben mesihim ben tanrıyım) güveni lduğu için o atlama hissi gerçekleşiyor.. Manik bi insan 10 km yorulmadan koşar.. Muhteşem bi enerji artışı konuşma isteği gelir. Sürekli konuşur konuştukça konuşur, konudan konuya atlar durduramassın.. hız+güven falan olduğu için o atlama olayı oluyo yani..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: sir, 09 Ağustos 2005 20:44 tarihinde demiş ki: iki ucu kakalı değnek gibi bişi olsa gerek ne alakaysa yarıldım buna heh geç saate bağlıyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bipolar bozukluk manik depresif demek değildir. borderline disorder la çok büyük ortak özellikleri olsada, bazı noktalarda farklıdır. bu hastalığa maruz kalan kişiler genelde olaylara "farklı" bakarlar, bazen size çok anlaşılmaz bazen çok zeki , bazende aptal bir insan olarak gözükürler. yerlerinde duramazlar. fikirlerinde tutarlılık yoktur, sürekli bir zıtlık ve çelişki içindedirler. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dediklerin doğru biri yanlış.. bipolar bozukluk bi-polar : iki kutuplu(uçlu) yani iki uçlu duydudurum bozukluğu diye geçiyo hasta hem manik hem depresif olru zaman aralıklarıyla.. bipolar bozukluk=manik depresif'tir onun için..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Ağustos 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende şizofreni başlangıcı var sadece =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar