osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaşlar ben scripter değilim ve script yazamıorum..Bildiğinz Hazır scripts warmı diorum bana Kızıosunz diyosunzki KenDin yazsana bilmiorumki yazmayı sizin gibi Profsional Deilim....Nerden Haazır Script bulcamm Yardım .... [email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yaza yaza öğrencen be bizde senın gibindik başta[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
taz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu forumlara nası üye olabildin hayret.. scripts bölümüne girsen 237891723123 tane scp var orda baka baka bişiler kapar lan insan sanki 21387138 tane scripting öreten site var burdaki herkes baka baka öğrendi. Kimse de ana dili gibi bilmio bu işi. herkesin görmediği şeyler olabilir.[hline]ICQ: 4435695
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 mesela Tazmanyak Anasının karnından (özür dilerim kabalık ediyorsam) Sphere Scripting doğuştan bilerek cıkmadı yalanmı Hayır yalan diyosan Getir Ayanı öpücem[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bka bence ilk olarak moongate scriptti bul onu kurcala bide gumpmaker cek kurcala sora anliyon biz basta sey gibiydik ne gibiydik yaww nese işte ondandık :)[hline]Darkworld Uo Admin DIEMASTER
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: osman13, 09 July 2003 12:23 tarihinde demiş ki: Nerden Haazır Script bulcamm Yardım .... Peki, scripting bilmiyorsun, scriptsharing sitesini gezecek kadar fare kullanmayi da mi bilmiyorsun? Ya da sag ust kosedeki linki gorecek kadar ekrana bakmayi da mi bilmiyorsun? Biktim forumda osman-spam gormekten artik acikcasi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 arkadaşım forumlara isyan edici mesaj yazmadan önce bi ana sayfada dolaşsan ortalarda scriptsharing gibi bi yazı görceksin ona tıklarsan tonlarca scp bulcaksın hem biz scp yi biri bize şunu yaparsan bu olcak bunu yaparsan bu olcak die öörenmedikki scp leri alcan hepsini teker teker inceliycen ve onlardan yararlanıp değiştire değiştire bu işi kavrıycaksın ve bi süre sonra kendin yazmaya başlıycaksın anlamadığın şeyleri de bize sorcaksın ki bilenler yardım etsin...[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..|
Öne çıkan mesajlar