Mix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kim sever ki kandırılmayı? Affedilmeyen tek hatayı, yalanı? Saatlerce boşuna ağlamayı. Kısa gelen sevgi iplerini, bağlamaya çalışmayı. Acı ve nefret kusmayı, İçleri yanan gözlerini açmayı, Karanlıkta yatıp, uyumamayı, Gözyaşının tadına bakmayı Tavana bakarken süzülen yaşları, ufak yalanlarla bagışlamayı... ... Boşver bunları, Kim sever ki yaşamayı?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya öldüm bittim bu yazına valla hayran kaldım süper olmus ya...Okuduğum en güzel yazılardan biri.Çok olumsuz yazmıssın ama süper olmus valla çok beğendim.Tebrikler...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet çok güvendiğim & sevdiğim biri bana yalan söyleyince hep böyle oluyor çok çok çok güzel yazmışsın[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çok hoşuma gitti, ellerine sağlık, (duygularına desek daha iyi olur)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sade , oz , hos ve içten..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Muthıs ..Kendımı baya kotu hıssettım be abi..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yaşadığım bir duruma o derece cuk oturdu ki yüreğim bir garip oldu.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yalan bile affediliyor..ben severim :)[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aşık olan sever genç: ) ben severim..tuşlarına sağlık pek leziz olmuş..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 teşekkürler çok sevindim güzel yorumlar gelmesine:) @horrible: birkaç gün önce, baya kötü bi anımda yazmıştım. zaten karamsar bir insan, + umutsuz olunca böyle oluyor:-) geçti şimdi ama.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hmm insanlar hala aşık olabiliyolarsa seviyolar bunları demektir ,off yalan affedilmesi zor bişey :( güzelmiş.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aşk ile ilgili bir yazı degil bu:) annemle kavga ettikten sonra yazmıstım.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 18 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yav yalan aslında o kadar da kötü bişe deil bazen nedir bu gerçeklik saplantısı..hangimiz günlük yaşantımızda su gibi berrağız ki..yalan solememekten once içten ve olduumuz gibi davranmayı orenmeliyiz bana gore..yalan gereklidir bazen..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yalan, hayatın gerçeği zaten dina. ama asla yalan söylenmeyecek insanlar vardır.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben hiç raslamadım..limit gibi bişey sanırım..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Mix, 18 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: yalan, hayatın gerçeği zaten dina. ama asla yalan söylenmeyecek insanlar vardır. yoktur...olmamalıdır ve olmayacaktır![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar