Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim sever ki ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kim sever ki kandırılmayı?
Affedilmeyen tek hatayı, yalanı?
Saatlerce boşuna ağlamayı.
Kısa gelen sevgi iplerini, bağlamaya çalışmayı.
Acı ve nefret kusmayı,
İçleri yanan gözlerini açmayı,
Karanlıkta yatıp, uyumamayı,
Gözyaşının tadına bakmayı
Tavana bakarken süzülen yaşları, ufak yalanlarla bagışlamayı...
...
Boşver bunları,
Kim sever ki yaşamayı?[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
Ya öldüm bittim bu yazına valla hayran kaldım süper olmus ya...Okuduğum en güzel yazılardan biri.Çok olumsuz yazmıssın ama süper olmus valla çok beğendim.Tebrikler...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Çok hoşuma gitti, ellerine sağlık, (duygularına desek daha iyi olur)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Mesaj tarihi:
aşık olan sever genç: ) ben severim..tuşlarına sağlık pek leziz olmuş..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Mesaj tarihi:
teşekkürler çok sevindim güzel yorumlar gelmesine:)

@horrible: birkaç gün önce, baya kötü bi anımda yazmıştım. zaten karamsar bir insan, + umutsuz olunca böyle oluyor:-)
geçti şimdi ama.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
hmm insanlar hala aşık olabiliyolarsa seviyolar bunları demektir ,off yalan affedilmesi zor bişey :(
güzelmiş.[signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Mesaj tarihi:
aşk ile ilgili bir yazı degil bu:) annemle kavga ettikten sonra yazmıstım.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.

[Bu mesaj Mix tarafından 18 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav yalan aslında o kadar da kötü bişe deil bazen nedir bu gerçeklik saplantısı..hangimiz günlük yaşantımızda su gibi berrağız ki..yalan solememekten once içten ve olduumuz gibi davranmayı orenmeliyiz bana gore..yalan gereklidir bazen..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Mesaj tarihi:
ben hiç raslamadım..limit gibi bişey sanırım..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
done
Mesaj tarihi:
said:
Mix, 18 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
yalan, hayatın gerçeği zaten dina.

ama asla yalan söylenmeyecek insanlar vardır.

yoktur...olmamalıdır ve olmayacaktır![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
  • Yeni Oluştur...