Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

===>liseli

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

*!sigh*
güzel yanları vardı tabi, ama genel olarak üniversiteye giriyor olmaktan mutluyum.
benim şanssız yanım, okulumun son mezunu olmam. okul ardımızdan yıkılıyor bu aralar, satıldı arsası.
tek kalan birkaç arkadaş oldu, diğerleriyle de msnden ara sıra..[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

lise de zorunlu eğitim vardı? çalışmazsan öğretmenler tepene biner anne,baba,abi tepene biniyorlardı.okuldan kaçmak ister istemez insanda bir heyecan yaratıyordu.hele şu 10 gün hadisesi çıkınca iyice riskli ve heyecanlı oluyordu.sigara yasak o bu yasak. en büyük özelliği lisede zengin fakir ayrımı fazla belli olmuyoprdu(üni ye göre).seni herkes genç olarak bi,liyordu. ne yaparsan yap fazla koymuyordu ne sana ne de millete.birde hersey öss gibi öğretildi. onu çalışmaktan boşça bir sürü zaman zayi oldu
ama şimdi üniye istediğin zaman git.kaç yerine imza attır.istediğin kıyafetle gel. saç sakal istediğin kadar bırak.sigaranı okulun içinde tüttüre tüttüre iç git. sarhoş gez.
bunların hiçbiri bana şahsen zevk vermiyor .sanki yasak olunca daha zevkli oluyordu.birsey yapsak adımız çıkmış üniversiteliye
yani insan sorumluluk alınca biryere kadar zevkliymiş.
ben şahsen liseyi iserdim . o kaçamak anında yarım yaptığımız,korkuyla yaptığımız faaliyetler. işte bunlar zevkliymiş.ner de şimdi lise..........
Sosyal ağlarda paylaş

ilköğretim ve ortaokul um mukemmeldi bır cok insanın lisede veya daha sonrasında yaptıını ben ortaokulda yapmıstım ondan dolayı ortaokul u ozluom ordakı ortamı ozluom lise bence cok sıkıcı ve dandık(istersem inanılmaz eylenebılırdım ama işte o zmn öss hayal oluo bende sole bı sıstem uyguluom resmen çift kişilik gibi oldum okulda inek gibiyim dışarda ise geberene kdr eylenıom)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

benim de bu sene bitti lise manyaktı. :rock:

sınıfta 21 erkek 3 kız vardı ortamı siz düşünün artık... çok güzel yıllardı. hele bir de yatılı olunca... arkadaşlıklarımız kolay kolay kopmaz zannedersem.
örneğin hepimiz farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen hep beraberiz. olmadı telefonlaşıyoruz. zaten herkes ya ist ya da ankara yazdı kolay kolay unutulmaz bence lise yılları. ve geri de gelmez gibime geliyor.[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 18 Ağustos 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
benim de bu sene bitti lise manyaktı. :rock:

sınıfta 21 erkek 3 kız vardı ortamı siz düşünün artık... çok güzel yıllardı. hele bir de yatılı olunca... arkadaşlıklarımız kolay kolay kopmaz zannedersem.
örneğin hepimiz farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen hep beraberiz. olmadı telefonlaşıyoruz. zaten herkes ya ist ya da ankara yazdı kolay kolay unutulmaz bence lise yılları. ve geri de gelmez gibime geliyor.

Hakkaten ya bizim sınıf bir acaipti. Hele güzel sanatlara gidiş ve gelişlerdeki görüntü çok süperdi :horace:[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Sosyal ağlarda paylaş

"kabataş erkeeeek" süper lise yılları bu sene bitti keşke bi 4 yıl daha olsaydı..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...