Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Nedense pek fazla dinleyenine rastlayamadığım ama taparak dinlediğim bir grup tea party.hafif depresif, yeri geldiğinde orta asya motiflerini kullanarak(the bazaar parçasındaki gibi mesela) çok güzel bir metal müzik mi diyim nasıl diyim bulamadım ama güzel bi müzik icra ediyolar işte :) p2p lerdede biraz zor bulunuyo. ama olur ya bi yerden duyup dinleyenimiz vardır onların da yorumunu aliyim istedim :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nasıl bi gruptur? ne tür müzik yapar? vokali nasılsır? hiç duymadım bu grubu. orta asya falan demişsin ilgimi çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hmm nasıl tarif edeyim sana... aslında biraz stone temple pilots u andırıyor ama, parçaların girişleri filan biraz daha depresif, kullanılan melodiler ezgiler de oldukça değişik kesinlikle dinlenesi bence :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 the tea party süperdir.. merak edip de dinlemek istiyen olursa şarkı öneriyim.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Walking Wounded ve Master And Margarita gibi şaheserlerin sahibidir. Gruptan bir eleman Prince Of Persia:Sands Of Time'ın şahane müziklerini yapmıştır. Bear Share programında rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca Warez'de de var parçaları. Ayrıca şarkıları birbirinden farklıdır diyebilirim. Arap ezgileriyle süslüler var, rock var, cover var. paint It Black coverı benim çok hoşuma gidiyor mesela.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Aegean, 17 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ...çok güzel bir metal müzik mi... Yok artık 'aegean' bee :).Yok metal müzikle alakası yok klasik rock işte ama öle pek bir sınıflandıralacak türden değil -zaten sınıflandırmada aslında direk 'müzikolog' işidir ya neyse-.Arkadaş sayesinde zorlada olsa tanışmışlığım oldu ama gerçekten böle hafif depresif ve yeri geldiğinde şen şakrak yani özet olarak iyidir tavsiye edilesi cinstendir.Tavsiyeleri işinin ehlilerine bırakmak lazım :).[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla $arkilarinin icine nasil yapiyolarsa super bi $ekilde dogu muzigini sentezliyolar ve muhte$em bi muzik cikiyo ortaya. muhtemelen cogunuz the bazaar'i dinlemi$tir,ama tea party oldugunu bilmiyodur..$iddetle tavsiye edilir kisacasi.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet aresten indirmeye başlıyorum şimdi önce hangi şarkıları indiriyim? [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 18 Ağustos 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 the bazaar sister awake.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 the bazaar ın klibi lazım bulamıyorum bi türlü.yardımcı olabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 requiem , temptation , gone , lullaby , heaven coming down , gone , chimera.. bunlarla bi başla seversen devamı gelir hehe[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bence Walking Wounded bulmalısın. tekrar tekrar dinlenebilecek bir şarkı.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tea Party seven insanlar görmek güzel, metal d1s1 sevdigim nadir gruplardand1r. Ben de o albümde en çok walking wounded1 sevmistim süründüren bir parçad1r!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 discovery channel tarafından belgeseli çekilen ilk gruptur ayrıca. ruhun daraldığı zamanlarda ayrıca güzel tat verir dinlemesi ama her daim dinlenilesidir. p2p lerde az bulunması da iyi birşey aslında bir yerde, piyasa grubu değil ve gerçekten müzik yapıyorlar. 'triptych' ve "transmission" albümlerini özel olarak tavsiye ederim. ne yapın edin bulun transmission ı..[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cok severim tea party'yi. Inanna parçasını seviyorum ben.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 3 kişidir bu arkadaşlar gitar vokal yapan amcamız süper akustik gitar çalmaktadır genelde şarkıların birde akustik versiyonlarını yapar. the bazaar şarkısının klibi istanbulda çekilmiştir. İlk albümleri Splender Solis de acaip damar akustik şarkılar bulunmaktadır. Transmission albümünün giriş şarkısı pulse sazla girmektedir. Tadından yenmez Tea Party amcalarımızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 heaven coming down süperdir..grubun vokali süperdir..çok severiz..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 uzuun süre sonra Transmission albümünü dinledim bugün de, adamlar çok iyi be. Hazırlıkta hatırlıyorum vardı bu albüm ben de. Kırmızı bir cdsi vardı. Okulda sürekli açardım da bu ne bee diye kızardı sınıftakiler. Bi bakıyorum da 8-9 sene olmuş hala aynı keyfi alabiliyorum. Kesin dinleyin. http://www.youtube.com/watch?v=cFzQX2i6mwo http://www.youtube.com/watch?v=3LmEIpnpamc http://www.youtube.com/watch?v=34f5cfdY0_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bu abiler de az underrated değildi ha. Rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 müttefik bayrağı koymaya hazırlanıyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Prince Of Persia Sands Of Time ı oynadıktan sonra ulan müzikleri ne süper olmuş kim yapmış bunu diyip indirmiştim soundtracklerini baktım hepsinde Stuart Chatwood diye bir adam. Kimmiş bu adam diye araştırınca öğrenmiştim Tea Party yi. Yalnız adam bence Sands Of Time da Tea Party den daha iyi bir iş çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar