St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: tashmoo, 18 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki: o ses hala kulaklarımda cınlıo gecelerı bıde haberlerde sureklı tekrarlamıslardı "ne dedın sen ha ne dedın sen.ÇAAT...ne dedın sen ha ne dedın sen.ÇAAAT..ne dedın sen ha ........ÇAAAAT ÇAAAT aman allah ım ne dehşet dolu bir andı onun bir de şey versiyonu var.tv8 deydi galiba kankigiller diye bir program vardı.İki tane abimiz(!!!) sunuyordu.Bir tanesi yanlış bir şey söyledi.Ötekisi onu uyarınca o da ne dedim ben ,ne dedim ben diye kendine tokat atmıştı.Çok gülmüştüm Birde reha muhtarın bir tane var ama gerçek mi bilmiyorum.Alparslan Türkeşin cenazesini anlatıyor.Evet sayın seyirciler Türkeşin cenazesinde sayısı 10.000lerin üstünde tam 1000 güvenlik görevlisi vardı :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: unaccompanied, 18 Ağustos 2005 11:16 tarihinde demiş ki: aaa asıl bombayı atlamıssınızzzz!!!!! ATA DEMİRER in "VERCEN Mİ" olayını ne cabuk unuttunuz :D aaa bide mehmet ali erbil carkıfeleği sunarken kuliste mikrofonun kapalı oldugunu sanıp arayan bi kadına kufretmesi..ama sonra cıkıp yayınımıza telsiz karısmıs onların sesiydi demişti..:) sonra acıkladı bunu :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin [Bu mesaj unaccompanied tarafından 18 Ağustos 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehe evet sonra protesto ediyoruz diyip apar topar bitirmişlerdi programı[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: onlyreal, 18 Ağustos 2005 10:36 tarihinde demiş ki: bu yakin zamanda oldu. bir travesti yaralanmis yatiyor, arkadasi travestide yaninda ona sesleniyor. asli asliiiiii asli kalk nolur aslii(ince sesle) canim iyimisin asliii cevap ver asliii. sonra birde ses kalinlasir haydar abi cevap versene haydar abi iyimisin haydar abi:) zuaha koptum :)[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 asıl bomba turgay şeren abimizin canlı yayında ali sami alkışa "yok ebenizin amı" demesi :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hepsi super.. :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben bilmiom da eskiden şey olmuş ben sonra resim gördüm zamanın sağlık bakanı çernobil olayından sonra çıkıp "efendim çayımızda hiç bişi yok bakın ben de içiom diip HÜÜÜP" diye çayı içmesi ve daha kivi ilk zamanlarda türkiyemize geldiğinde çıkan bir geyik olmuş geyik şu: kiviyi yerken ne düşünürseniz onun tadı gelio yine zamanın sağlık bakanı çıkıp "bakın efendim şimdi yerken elma düşünüorum hmmmm elma..."[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bi de kasa mıydı neydi kenan ışığın bi yarışma programı vardı. Kenan Işık : herkesin kendi gemileri olduğu ve karşısındaki oyuncunun gemilerini yerlerini tahmin ederek vurmaya çalıştığı oyuna ne denir? Yarışmacı : Ali Cengiz oyunu[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehaehauehauu ali cengiz oyunu ne ya kdlaşdkc[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi süper ya yardı attı resmen :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Emrahın annesi: Oğlum bla bla bla Emrah: Haayıııır sen benim annem değilsin. Sen bir rrspusun. Yüzerek gemi çeken adamla konuşuyo reha muhtar. Reha: Efendim nasıl yapıyorsunuz bunu? Adam: Bunu içinizde hissetmeniz gerekir. Reha: Neyi gemiyi mi? Emrahla arkadaşı genelevin önünde. E.arkadaşı: Off hatunlara bak Emrah: Öyle deme bi zamanlar benim annemde orda çalışmış. Yoldan geçen bir adam durur ve Emraha bakar. Emrah: Ne bakıyorsun amca hi mi rrspu çocuğu görmedin?[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 muhah :)[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 itiraf.com dan alıntı.. said: RefikDİNÇMEN2; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl:Ankara 04.12.2004 Şu anda NBA Stüdyo'yu izliyorum. Murat Kosova gelen bir soru mail'i üzerine, "Programımızı Amerika'dan da izleyenler var. Middle East Technical University'den mail geldi" dedi! Kaan, "Orası Orta Doğu Teknik Üniversitesi" diyerek düzeltti. Ne yaptın be Murat Abi! Biz seni ODTÜ'ye söyleşiye bile getirdik. Ama olmadı ki yani. [signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Black-ice, 18 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: said: sheref, 18 Ağustos 2005 03:02 tarihinde demiş ki: 1985-1984-1983 doğumlu arkadaşlarımın anımsıyacaklarına eminim (izledilerse) -Hügo'unu Amına Koyim -Bak Tolga Abin Kızar Ama, -Tolga Abinin Amına Koyim 18+ yada Adult deme ihtiyacı duymuyorum çünkü bunu ben demiyorum, televizyonda canlı canlı söylendi sanırım yıl 1992-3 falandı, ilk okula gidiyodum tabi o zamanlar, aklıma nası işlediyse... ben onu geyik diye biliyorum. yada hurafe diyelim. Yok geyik falan değil gerçekten olmuştu öyle birşey.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 En unutulmazlarından biri Ali Sami Alkış'ın Turgay Şeren'i delirtip, küfür ettirmesiydi. Kaydı da var, http://forum.paticik.com/view.php?id=136083[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 e edilmedik küfür kalmamış 2. sayfada?[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 pınar altug trt1 deki kahvaltı programında: Evet sayın seyirciler bugun bitti zaten bugunude saymazsak haftanın son gunundeyiz.gün=persembe[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin
Öne çıkan mesajlar