b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben bu sene sınıfta kalmıştım (lise 1) af da çıktı gerçi ama borçlu geçmek istemiyorum direk şimdi not yükseltme sınavında verip geçmek benim derdim yarın matematik sınmavım var tüm yaz çalıştım 3 almam bana yetio ama bnm derdim artık 5 çünkü kendimle iddalaştım :D şu anda acaiğ heycanlıyım her soruyu yapabilmeme rağmen korku var içimde :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abı bende bu durumdayım yanı not yukseltmeye gırıcemde ortalama 3.4du sımdı babamlar arttırmamı beklıyor ama hıc bır sey bılmıyorum napıcam bılmıyorum ..Dusurursem matı kalabılırım :=)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkadaşlar heycan yok heycan yok başarırsınız güvenin kendinize "acı yok acı yok" :D valla bakın bunu belki bnm söylemem pek inandırıcı gelmez (bn hiç girmedim ortalam yükseltme sınavlarına falan da) pek zor olmuo arkadaşımdan biliorum zaten herkes kopya olayına fln giriomuş bn çalıştırmıştım bi arkımı 100 üzerinden geçti;) şimdi size başarılar diliorum korkmayın başarıcaksınız güveniorumm ben :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bende acıl yarın sabah kalkıp calısıcam bugun olmıycak ama yarın sole sabah 4 5 saatte bıraz dda olsa duzeltıcem en azından notları korumam lazım mat dan 2 kımyadan 3 fızıktende 1 alırsam aynı kalıyor notlar :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 matematikten yükseltmeye girmiştim, 120 dakka süre vardı, 30 dakka sonra çıkmıştım, arkamdan çok laf ettilerdi hatırlarım heey hey, 4 ü 5 yapıyom yani bırak çıkayım ama dimi hehe[signature][hline]Boo, are you happy now?
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ne guzel..Bende 3 u 2 ye dusurucem gıbı hıc bı sey hatırlamıorum..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben valla bi gircem 100 alıp çıkçam işallah ya şimdi içimde bi korku var ama :d bi arkadaş da dedi ki ortalama yükseltmeler çok kolay oluo (o ark. geçen sene girdi lise 1'den) 96 nın "mod 7" sini falan soruyolar dedi ulan dedim o kdr kolaysa ben ful çekerim ama o yüzden boşlamak da istemiom ben yine en zoruna hazırlıom kendimi :D bakalım şimdi bi daha baktım bi sürü soru çözdüm birazdan da bi 2 saat oturcam son bakış işallah yarın da kendimden emin bi şekilde çözerim şimdi ortalama bi soruyu 1.5 dakkada zorları 2-3 dakkada çözüorum valla hiç düşünmeden yapıorum artık elim otomatiğe bağlandı işallah kafam karışmaz[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla hll calısmıssın ıste kesın hakkını alırsın..Benıım gıbı kafirlerde cezalarını cekerler 96 nın mod 7 sı...ee:)..ee.....5 oluyor sanırım..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hehe kolay bi şey sorucaklar apışıp kalıcan. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kolay gelsin arkadasım benimde lise 2 den borçlu oldugum Fizik uyguluma var inşllh bende bu sene o derdimden kurtulmak ve diploma almak istiyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 HEPİNİZE kolay GelE[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla bn size tkrr kolaylıklar diliyorum..bnde bi arkımı yarınki sınavına çalıştırıoumm.bakalım neler olcak başarılar...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 rahat ol..[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
irin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende giriyorum yarın mat yukseltmeye (hepimize basarılar)[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 artık son saatlerim birazdan yatçam ve sabah hemen sınava gitçem.. işallah istediğim olr yaw :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 senin yarın sınavın var ve sen hala burdasın :|[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dinle bi Tomorrow Never Comes sonra yat.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bekliyoruz sonucu hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kardes sana kısaca okuldayken kullandıgımız deyimi diim ben sana [spo1=16+]haşırttttttt dı bilekbord yani[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abicim sınavdan gelince haber ver merakta kalmayalım buralarda !!! ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 100 almadıysa neyim hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 harbe ne oldu acep[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bnce de kesin 100 aldı o kadar çalışmaya...;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abooo ilk sınava girdim ne biçim sınav geldi hayatımda görmediğim sorular hemen döndüm insancıkların yüzüne baktım herkes amele gibi bakıo sorulara cidden öküz gibiydi sorular nese efendim başladım yapmaya yap yap yap 6 soru bitti bende cevap yok tepem attı sildim attım herşeyi tekrar başladım çok ufak hatalar yapmışım hepsini fark edip düzelttim 5 puanlık yerim boş kaldı sanırım 70-95 arasında değişken bişi alcam millet soruların hangi konu olduunu annamamış neseki ben annadım yaptım bakalım işallah bişiler alcaz..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 cok kiritik benimkisi ya. yine 4 alıyorm galiba.zaten notum dorttu... sorunun birini dogru yapıp silip tekrar yanlıs yaptım...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Öne çıkan mesajlar