Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın sınavım var..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu sene sınıfta kalmıştım (lise 1) af da çıktı gerçi ama borçlu geçmek istemiyorum direk şimdi not yükseltme sınavında verip geçmek benim derdim
yarın matematik sınmavım var tüm yaz çalıştım 3 almam bana yetio ama bnm derdim artık 5 çünkü kendimle iddalaştım :D
şu anda acaiğ heycanlıyım her soruyu yapabilmeme rağmen korku var içimde :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar heycan yok heycan yok başarırsınız güvenin kendinize "acı yok acı yok" :D valla bakın bunu belki bnm söylemem pek inandırıcı gelmez (bn hiç girmedim ortalam yükseltme sınavlarına falan da) pek zor olmuo arkadaşımdan biliorum zaten herkes kopya olayına fln giriomuş bn çalıştırmıştım bi arkımı 100 üzerinden geçti;) şimdi size başarılar diliorum korkmayın başarıcaksınız güveniorumm ben :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
matematikten yükseltmeye girmiştim, 120 dakka süre vardı, 30 dakka sonra çıkmıştım, arkamdan çok laf ettilerdi hatırlarım heey hey, 4 ü 5 yapıyom yani bırak çıkayım ama dimi hehe[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
ben valla bi gircem 100 alıp çıkçam işallah ya şimdi içimde bi korku var ama :d
bi arkadaş da dedi ki ortalama yükseltmeler çok kolay oluo (o ark. geçen sene girdi lise 1'den) 96 nın "mod 7" sini falan soruyolar dedi ulan dedim o kdr kolaysa ben ful çekerim ama o yüzden boşlamak da istemiom ben yine en zoruna hazırlıom kendimi :D
bakalım şimdi bi daha baktım bi sürü soru çözdüm birazdan da bi 2 saat oturcam son bakış
işallah yarın da kendimden emin bi şekilde çözerim şimdi ortalama bi soruyu 1.5 dakkada zorları 2-3 dakkada çözüorum valla hiç düşünmeden yapıorum artık elim otomatiğe bağlandı işallah kafam karışmaz[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Kolay gelsin arkadasım benimde lise 2 den borçlu oldugum Fizik uyguluma var inşllh bende bu sene o derdimden kurtulmak ve diploma almak istiyorum.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
Valla bn size tkrr kolaylıklar diliyorum..bnde bi arkımı yarınki sınavına çalıştırıoumm.bakalım neler olcak başarılar...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
artık son saatlerim birazdan yatçam ve sabah hemen sınava gitçem.. işallah istediğim olr yaw :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bekliyoruz sonucu hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
kardes sana kısaca okuldayken kullandıgımız deyimi diim ben sana [spo1=16+]haşırttttttt dı bilekbord yani[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Mesaj tarihi:
abicim sınavdan gelince haber ver merakta kalmayalım buralarda !!! ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
abooo ilk sınava girdim ne biçim sınav geldi hayatımda görmediğim sorular hemen döndüm insancıkların yüzüne baktım herkes amele gibi bakıo sorulara cidden öküz gibiydi sorular
nese efendim başladım yapmaya yap yap yap 6 soru bitti bende cevap yok tepem attı sildim attım herşeyi tekrar başladım çok ufak hatalar yapmışım hepsini fark edip düzelttim 5 puanlık yerim boş kaldı sanırım 70-95 arasında değişken bişi alcam
millet soruların hangi konu olduunu annamamış neseki ben annadım yaptım bakalım işallah bişiler alcaz..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
cok kiritik benimkisi ya. yine 4 alıyorm galiba.zaten notum dorttu...
sorunun birini dogru yapıp silip tekrar yanlıs yaptım...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
  • Yeni Oluştur...