Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Çıktı!!!

bounce

Öne çıkan mesajlar

Evet, douwantit aynen yukarıda denildiği gibi işliyor, express kargoyla en geç 6 temmuzda gelecek oyunum .. (inşallah yani :) )

Human Marksman ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

amazondan warcraft3 sipariş etmiştim douwantit ile barbie hair styling gelmişti güvenmeyin öle programlara
(yalan, sıkıyom :D)[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Sosyal ağlarda paylaş

Simo? Amazon amerikaya oyun yollamıyormu? Amerikadan sonra Türkiyeye gelişi amazonla ilgili değil.

Avaturk'te kaç kuruş istiolar swg için?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Turkıye'ye yollamıyor demek ıstedım zaten.Avaturk 95 mılyon lıraya kapına teslım verıyor.Yanı uk sıtelerınle aynı para.Amerıkadan tek oyun getırtmeye kalksam cok daha pahalıya mal olucak.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

[Bu mesaj Simofle tarafından 27 June 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı okumadan neden sallamayın diye girişiyorsunki? Bahsettiğimiz olay amerikada olması muhtemelen bir aracı şirket. Sen bir şey satın aldırken program devreye giriyor ve siparşini onların sitesi üzerinden yapıyorsun. Onlar senin yerine amazondan sipariş veriyor ve Türkiye'deki belli yerlerde bulunan bürolarına bırakıyorlar. Adamlar devamlı Türkiyeye kargo getirdikleri içinde kargo masrafları ucuza geliyor. Kapına kadar gelmiyor ama evine yakın olan bürodan gidip alıyorsun. İstanbulda 6 farklı yerde var sanırım.

Geçen gün 145milyon verip aldığım MMC memory kartı bunlardan alsaymışım 100milyona gelicekmiş kudurdum. Aldığım dijital foto. makinasıda çokdaha ucuza geliyormuş. Ayrıca shadowbane'i aldığında Avaturk'ten 15milyon daha ucuza geliyor.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
game947, 27 June 2003 09:56 tarihinde demiş ki:
said:
bounce, 26 June 2003 13:01 tarihinde demiş ki:
Amazon.com ve Lucas Arts Company Store satışlara başladı...
bizim elimize ne zamana gelir o bilinmez ama:o)

dün akşam bi program yardımıyla (DoUWantIt) amazon'dan oyunu sipariş ettim..
elime geçiş tarihini 6-9 temmuz olarak verdi.. heyecanla bekliyorum

sizce bu tarih gerçekçimi?[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur
www.uzayli.com

Ben dün avatürk'ü aradım ve ana 2-3 hafta içinde oyunun geleceğini söylediler ve ön talep formunu dolduran herkese yetecekmiş[hline]: ) ) )

Avaturk'e neden guvenmıyorsunuz,bakın ne guzel ıste 2-3 hafta ıcınde oyunumuza kavusabılecez :)[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar merak etmeyin avatürk herkese yetecek kadar getirecek..toplantı sırasında daha kesinleşmemişti ama dün kesinleşti..yeterli sayıda gelecek hatta artması bile bekleniyor..2-3 hafta deniyor ancak bakarsınız önümüzdki haftada olur..yollayanlarla mailleşmelerimiz devam ediyor..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aylardır hatta yıldır bekliyorduk SS lerini gore gore oyunun artık mahvoldum bittim oyun simdi cıktı ve ben oynuyamiyorum , inanın cıldırıcam artık hangi sitede ne SS varsa bakmaktan ic gecirmekten imanım gevredi Movie sini izleye izleye her karesini ezberledim off off cıldırmak elde degil .. Hadi Avatürk sana guveniyor seni bekliyoruz gözunu seviyim hızlı ol :(
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar,

Herkes gibi biz de belirli yerlerden sizler için yapmış olduğumuz siparişlerle almaya çalışıyoruz. Amacımız, bir çok kişiden önce sizin de oynamanızı sağlamak. Ancak bizim de alacağımız yerlerden bize verilen fiyat bu meyanda. Bu işten de Avaturk'un kar marjının "0" (sıfır) olduğunu belirtmeden de edemeyeceğim.

Migros ile bakkal arasında bir fiyat farkı vardır elbette değil mi. Migros aynı üründen 120.000 tane alırken bakkal 12 tane alır. Otomatikman da alış fiyatı düşer. Shadowbane için haklısınız işte. Size fiyat veren kurumların stok sayısı ile bizim stok sayımız arasındaki farktan kaynaklanıyor tüm bunlar. Ancak ileride -ki "EverQuest" ve "Anarcy Online: Shadowlands" de başladık- bir çok oyun tamamen türkçe içerik ve üretim çok daha ucuza satışı mümkün olacak.

Siteden o oyunların fiyatlarına bakarsanız ne kadar ucuz olduğunu göreceksiniz.

Sevgilerimle,

Kerem Erkmen
Avaturk
Content Manager

[Bu mesaj Goodness tarafından 28 June 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Almıyacam almıyorumda vazgeçtim çok hevesliydim ama alırsam 1 sene sonra alırım.Daha oyunun ilk çıktığı gün help bölümü 2k mesaj alır mı BUG BUG BUG diye.Oynıyanlar büyük fanıdır oynar birşey demem aptallık değil normal bir haraket bence mantıklı olan azıcık daha beklemek.Milletin tepkisini görmek vs.

Ben SW fanı değil miyim?Öyleyim ancak bu kadar bug varsa ve etraftan duyduklarım kafamı karıştırıyorsa 3 ay beklerim bakalim ne olacak.Tahminimce 3 ay içinde başlangıçta alanların yarısı bırakır yanılma ihtimalim yok değil =).

Size SWG de blasterlarınızlarınızla iyi eğlenceler ben shadowbanede büyü yapmaktan memnunum =).(Şimdilik sb de tam oturmadı ya neyse)[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goodness, 28 June 2003 02:35 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar,

Herkes gibi biz de belirli yerlerden sizler için yapmış olduğumuz siparişlerle almaya çalışıyoruz. Amacımız, bir çok kişiden önce sizin de oynamanızı sağlamak. Ancak bizim de alacağımız yerlerden bize verilen fiyat bu meyanda. Bu işten de Avaturk'un kar marjının "0" (sıfır) olduğunu belirtmeden de edemeyeceğim.

Migros ile bakkal arasında bir fiyat farkı vardır elbette değil mi. Migros aynı üründen 120.000 tane alırken bakkal 12 tane alır. Otomatikman da alış fiyatı düşer. Shadowbane için haklısınız işte. Size fiyat veren kurumların stok sayısı ile bizim stok sayımız arasındaki farktan kaynaklanıyor tüm bunlar. Ancak ileride -ki "EverQuest" ve "Anarcy Online: Shadowlands" de başladık- bir çok oyun tamamen türkçe içerik ve üretim çok daha ucuza satışı mümkün olacak.

Siteden o oyunların fiyatlarına bakarsanız ne kadar ucuz olduğunu göreceksiniz.

Sevgilerimle,

Kerem Erkmen
Avaturk
Content Manager
DI ARÇIR
[Bu mesaj Goodness tarafından 28 June 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Yazım eksiği var onu düzeltiim bari.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 28 June 2003 05:29 tarihinde demiş ki:
benle dahıl 5 kısı hepımız daoc u amazondan almıstık..

ufak bı trıkle yolluyor amazon turkıyeye :)

tum adresını herseyınız dooru yazıp

adres bolumune TURKEY yazıyorsunuz.

ama country bolumunden germany secıyorsunuz..

dırek gelıyor elınıze. denendı onaylandı.[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc
Let the game begin..turksquad

Daha oyun cıkmadı uk sıtesınde ve 1 ayda gelıyor oyun.Yanı ordan hıc alınmaz su an.Ve avaturkle aynı fıyat[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 28 June 2003 06:10 tarihinde demiş ki:
Almıyacam almıyorumda vazgeçtim çok hevesliydim ama alırsam 1 sene sonra alırım.Daha oyunun ilk çıktığı gün help bölümü 2k mesaj alır mı BUG BUG BUG diye.Oynıyanlar büyük fanıdır oynar birşey demem aptallık değil normal bir haraket bence mantıklı olan azıcık daha beklemek.Milletin tepkisini görmek vs.

Ben SW fanı değil miyim?Öyleyim ancak bu kadar bug varsa ve etraftan duyduklarım kafamı karıştırıyorsa 3 ay beklerim bakalim ne olacak.Tahminimce 3 ay içinde başlangıçta alanların yarısı bırakır yanılma ihtimalim yok değil =).

Size SWG de blasterlarınızlarınızla iyi eğlenceler ben shadowbanede büyü yapmaktan memnunum =).(Şimdilik sb de tam oturmadı ya neyse)[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.

Oyunun Beta 4 olarak piyasaya sürüleceğini davul zurnayla ilan ediyoruz zaten bir süredir ..
Ama bu bahsedilen bugların hiçbiri kritik, oynanışı sekteye uğratacak şeyler değil, mesela wilderness alanda saldıran bir grup hırsızın adı "[generic_MOB_spawn]001@N" diye gözüküyor. Böyle şeyler ..
Beta sürecini takip etmemiş olan oyuncular doğal olarak Beta 4 alacaklarını bilmediklerinden her hatada yaygara kopartarak ortamı bulandırıyorlar, en fazla bir kaç hafta içerisinde oyunun bu hatalardan arındıralacağına eminim, çünkü DevTeam hakkaten canla başla çalışıyor.
Benim tavsiyem sen oyunu al, ama hesabını açtırma, dursun bir kenarda .. Sorunlar düzelince biz sana burdan söyleriz :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xasf, 28 June 2003 12:52 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 28 June 2003 06:10 tarihinde demiş ki:

Cold as Corpse.

Oyunun Beta 4 olarak piyasaya sürüleceğini davul zurnayla ilan ediyoruz zaten bir süredir ..
Ama bu bahsedilen bugların hiçbiri kritik, oynanışı sekteye uğratacak şeyler değil, mesela wilderness alanda saldıran bir grup hırsızın adı "[generic_MOB_spawn]001@N" diye gözüküyor. Böyle şeyler ..
Beta sürecini takip etmemiş olan oyuncular doğal olarak Beta 4 alacaklarını bilmediklerinden her hatada yaygara kopartarak ortamı bulandırıyorlar, en fazla bir kaç hafta içerisinde oyunun bu hatalardan arındıralacağına eminim, çünkü DevTeam hakkaten canla başla çalışıyor.
Benim tavsiyem sen oyunu al, ama hesabını açtırma, dursun bir kenarda .. Sorunlar düzelince biz sana burdan söyleriz :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:

Heheh saol =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 gun once ısmarladım avaturke oyunumu valla. insallah zmnında gelir de zevkle sole bi oynarız birlikte

bu oyunda avrupa amerika gibi daocda olan ayrımlar yok dimi?

yani herkez aynı server uzerinde oynicak.

bide ss lerden gordugum kadarıyla 225km² buyulugunde gezegenler avrmıs. e peki biz bu gezegenlerin her noktasında yuriyebiliyomuyuz?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...