Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Çıktı!!!

bounce

Öne çıkan mesajlar

Amazon.com ve Lucas Arts Company Store satışlara başladı...
bizim elimize ne zamana gelir o bilinmez ama:o)

dün akşam bi program yardımıyla (DoUWantIt) amazon'dan oyunu sipariş ettim..
elime geçiş tarihini 6-9 temmuz olarak verdi.. heyecanla bekliyorum

sizce bu tarih gerçekçimi?[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur
www.uzayli.com
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi yaa? allala ben akıl edememiştim Boccob bunu gerçekten :]

Ama Amazon da sanırım bilmiyor bunu ki böyle bi uygulama yapıyorlardı...

Değişip değişmediğini bilmiyorum tabii belki artık oyun gönderimine başlamış olabilirler. (Boccob aydınlatmıştır onlarıda :P)[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

Aah ah. aglamak istiyorum. Hem oyunun ciktigi icin duygulaniyorum hemde oynayamayacagim için aglamak istiyorum böhüeaaa :(([hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

erutan derdin en abi 3 post yukarda sölemşin aynmı gereksiz lafı kimse takmamış nie bi daa tekrarlıosun gereksiz lafını beta olsa nolcak sonucta online bi oyun düzelince senden bi daa para istemicek biraz update yapıcaksın okadar ki bı hali bile zewk werio mu werio e ozman? sus.[hline][b]Chemical demiş ki:
sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya!
çok dogru demiş.
.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
en güzel çocuk: henüz büyümedi
en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica original release bu.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

ehe espriyi anlamam bikaç saniyemi aldı ama tebrikelr =)[hline][b]Chemical demiş ki:
sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya!
çok dogru demiş.
.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
en güzel çocuk: henüz büyümedi
en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran
Sosyal ağlarda paylaş

1. beta falan deil sıkmayın lütfen..
2. amazon kom evet.. türkiyeye oyun satışı falan yapmıyor.
ama DoUWantIt die bir site+program yardımı ile amazon.com yada ne biliim bilimum türkiyeye satış yapmayan sitelerden alışveriş yapabiliyorsunuz. bende böle yaptım ve de çok hoş oldu.. 5 dk önce maillarıma baktım confirmation gelmiş yani 7-9 temmuz arası oyunum gelicekmiş .. mailda öle yazıyor. ve aldıkları shipping ücreti sadece 10$ ..
collector's edition aldım türk parası 135 milyon ödedim..
www.douwantit.com

tafsiye ederim[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur
www.uzayli.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 26 June 2003 23:59 tarihinde demiş ki:
Denedim.. ancak bir sorun var,adamların bana söylediği destination'un telefonunu rehberde arattım,aynı soyadlı ancak farklı isimli biri çıktı ve adresi de farklıydı.

Sitenin geçerli bi VeriSign güvenlik lisansı var, benim için yeterli bi güvence ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

www.douwantit.com'un olayı nedir?

Oyunu amazondan satın alıp sonra sana yollayan bir aracı şirketmi? Yoksa ufak numaralarmı çeviriyor? Verisign olayı hoşta olay nasıl işlemekte?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla şöyleymiş. Türkiyede belli bazı yerler var. İstediğin sipariş, amazon (yada diğerleri)'un kabul ettiği bir ülke üzerinden bu heriflerin Türkiye bürolarına geliyor. Sen nereye gelmesini istediğini seçiyorsun, sonra gidip teslim alıyorsun. Adamlar tomar tomar getirdiği için kargo masrafı fazla olmuyor. Ne şahane :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

Char seçerken bonuslarına bakarsanız daha rahat seçebilirsiniz. Breedler arasında farklar var bazılarının extra avantajları var mesela, twilek dance ve music de daha ii, mon calamarinin teknik bilgisi daha ii, 1-2 breed in exploring ve hunting i ii gibi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bounce, 26 June 2003 13:01 tarihinde demiş ki:
Amazon.com ve Lucas Arts Company Store satışlara başladı...
bizim elimize ne zamana gelir o bilinmez ama:o)

dün akşam bi program yardımıyla (DoUWantIt) amazon'dan oyunu sipariş ettim..
elime geçiş tarihini 6-9 temmuz olarak verdi.. heyecanla bekliyorum

sizce bu tarih gerçekçimi?[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur
www.uzayli.com

Ben dün avatürk'ü aradım ve ana 2-3 hafta içinde oyunun geleceğini söylediler ve ön talep formunu dolduran herkese yetecekmiş[hline]: ) ) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...