crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: DieForYouGS, 15 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: guney amerikada super ucuz yetenekler war yonetım neden aramaya gitmiyor demeq istedimnm aramaya inanalım diosn?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: tony_montana, 16 Ağustos 2005 14:29 tarihinde demiş ki: allah korusun arkadaşlar ya cem uzan ın ne yapacağı belli olmaz klübü bile zimmetine geçirir o herif +1, allah korusun.. ayrıca klübün başına geçerse tayyip galatasaray'a da el koyar. cem uzan'ın herşeyine el koyuyorlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Apache, 16 Ağustos 2005 01:55 tarihinde demiş ki: ozhan canaydının ıcındekı undead serbest bırakmıyor adamı :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 heuhe cem uzan parasını alamayanlara kontör verir :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 walla arkadaslar ben besiktasliyim. ben bile sizin yonetimden SIKILDIM. allah hepinize sabir versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Apache, 16 Ağustos 2005 01:55 tarihinde demiş ki: ozhan canaydının ıcındekı undead serbest bırakmıyor adamı super bi aciklama cidden =)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya her klup zor veya refah gunlerı olur gelıp gecer 5 sene once aziz yıldırım gitsin die imza flan toplanıyodu adam bile bıkmıştı ama iyi yatırımlar yaptı ve en azından butcesi ii konıma geldi. gs elbet bi gün düzelecektir ama bunun tek caresı yonetımı degiştırmek deil akıllı yatırımlarla duzelir bence[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 akıllı yatırım için akıllı bi yönetim gerekir[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: insight, 15 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Bıktınsa bırak abi. Kimse sana zorla takım tutturmuyo. Git sen al yöneyimi 100 küsür milyon $ borcu kapat Genç futbolcu al kaptanınıda yollama.Bak alternatif çok. +1 uzaktan boru boru knusmak cok kolay gelio herkese ama is harekete geldiinde kimse yerinden kıpırdamıyo yada kılını kıpırdatmıo...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 önce herkes taraftarım diosa üstüne düşen görevi yapsın hayatında maça gelmemiş klübe hiç bi katkısı olmamış adamlar bile bıdı bıdı konuşur oldu herkes desteğini versin gitmesi gerekenler mart ayında gider zaten[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bencede kulübüne destek ver sonra gel konuş. Store'ye uğramazsınız Maça gitmezsiniz. .vs.vs Sonra vayy yönetim..[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi her gece benim yaptığımı yap..ben allahım ne olur ertesi gün hiç bir askerimiz ölmesin diyorum sende ne olur gs refaha çıksın de öyle yat...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 loL[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar