Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Sonunda gelıyor, hayırlı olsun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hayırlı olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Gs yi kutluyom Sony ANDERSON Hoijjdonk'tan 5 kat iyidir Hoijjdonk un sadece frikikleri iyi tebii bu görüş sadece bence...[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya noel, sankı 6s 2 sı arasında bır secım yaptıda, hooijdonkdan vazgectı.Adamlar alamadı ıste.oyle bır yazmıssınkı sankı 6s alamadı, fener alayım dedı barı gıbılerınden.Hooijdonk sadece frıkıklerdenmı bır sezonda mınımum 26 gol atıyor?Super transfer kabul edın[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 kötü diince daha kötü oynicaksa kötü transfer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Doğum Tarihi: 29/11/1969 Doğum Yeri: Steenbergen Ülkesi: Hollanda Boy: 193 cm Kilo: 88 kg Mevkii: Forvet Kulübü: Feyenoord Forma No: 9 Önceki Kulüpleri: 1989-90 RBC Rosendhal 32 maç 6 gol 1990-91 RBC Rosendhal 37 maç 27 gol 1991-92 NAC Breda 35 maç 20 gol 1992-93 NAC Breda 33 maç 26 gol 1993-94 NAC Breda 31 maç 25 gol 1994-95 NAC Breda 16 10 1994-95 Celtic 14 maç 4 gol 1995-96 Celtic 34 maç 26 gol 1996-97 Celtic 21 maç 14 gol 1996-97 Nottingham Forest 8 maç 1 gol 1997-98 Nottingham Forest 42 maç 29 gol 1998-99 Nottingham Forest 21 maç 6 gol 1999-00 Vitesse Arnhem 29 maç 25 gol 2000-01 Benfica 30 maç 19 gol 2001-02 Feyenoord 26 gol 2002-03 Feyenoord 26 gol Adamda yaş problemi de var 34 yaşında...Ne diyim artık???[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 17:20 tarihinde demiş ki: ya noel, sankı 6s 2 sı arasında bır secım yaptıda, hooijdonkdan vazgectı.Adamlar alamadı ıste.oyle bır yazmıssınkı sankı 6s alamadı, fener alayım dedı barı gıbılerınden.Hooijdonk sadece frıkıklerdenmı bır sezonda mınımum 26 gol atıyor?Super transfer kabul edın[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- futboluna bişey demem de 34 yaşında yani yuhingen 34 yaşında nası süper transfer oluyo ? 1 veya max 2 yılda bırakıcak veya zaten oynayamayacak duruma gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ne kadar para verdiler klube?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Klube para verılmeyecek dıye bılıyorum.sozlesmesı bıttı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: LvL_Sabo, 07 July 2003 17:48 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 07 July 2003 17:20 tarihinde demiş ki: ya noel, sankı 6s 2 sı arasında bır secım yaptıda, hooijdonkdan vazgectı.Adamlar alamadı ıste.oyle bır yazmıssınkı sankı 6s alamadı, fener alayım dedı barı gıbılerınden.Hooijdonk sadece frıkıklerdenmı bır sezonda mınımum 26 gol atıyor?Super transfer kabul edın[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- futboluna bişey demem de 34 yaşında yani yuhingen 34 yaşında nası süper transfer oluyo ? 1 veya max 2 yılda bırakıcak veya zaten oynayamayacak duruma gelecek kardesım adam ısını gayet guzel yapıyorsa yasın ne onemı var.2 sene oynasın yeter bıze.Sımdı cıkar 6s ıyıkı almamıs fılan dersın sen noel gıbı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 İmza atarda... fenerli olması için 6S maçını beklemek gerekecek... bari sezon başında olsa maç hoojdonk'da bi kaç kere fenerli olur artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ortega forması getirenlere indirimli Hooijdonk forması veriolar mıymış :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bjk klubu ortaganın formasını getırene sergen+ılhan+panconun formasını verıyormus raider.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 1) ben daha önceki hoijdonk topic'inde gs inşallah almaz demiştim hala da öyle diyorum ok simoflecim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 zaten ınsallahı,maasallahı kalmadı.Almanız zaten % de 0 dı.Fenerbahcede kesın anlastıkdan sonra hala ınsallah almaz demen komık. ok sabocum?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 18:23 tarihinde demiş ki: bjk klubu ortaganın formasını getırene sergen+ılhan+panconun formasını verıyormus raider.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ehem tamam pis yedim lafı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 18:33 tarihinde demiş ki: zaten ınsallahı,maasallahı kalmadı.Almanız zaten % de 0 dı.Fenerbahcede kesın anlastıkdan sonra hala ınsallah almaz demen komık. ok sabocum?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- hala o fikirdeyim demek istedim ama sen bunu anlayamıyosan helal olsun. simofle'cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sabocuk, neden anlayamadıgımı bır dusun bakalım.anlatamıyorlarmı acaba?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hooijdonk - 34 Andersson - 33 H. Şükür - 32 Galatasaray'ın gündeminde olan forvetlerin yaşları. Çok kötü bir transfer stratejisi. Andersson da Hooijdonk da çok iyi oyuncular, ancak bu yaştan sonra ne yapıcaklar? Andersson'u alır mıyız bilemem, ancak Hakan'ı aldık, dur bakalım noolacak...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yooo gayet güzel anlamıştır herkes, bi sen anlamamışındır simofleciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bence cok iyi bi transfer.. istatistiklere bakmamak lazim,çünkü 5taşnih denen forvet bozuntusunun da istatistikleri aşmış uçmuştu. yaşı da bence problem değil.hagi yede öle demiştik.zaten TR ye 30 un altında yıldız geleceğini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hagi 30'unda gelmişti tr'ye bu 34'te geliyo ufak bi fark var yani bence yaşı problem olucak, çok iyi olucağını sanmıyorum. olursa bile max 1 yıl iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 andersson başka takımla anlaşmış sanırım. villareal klübü resmi bi açıklama yapmış da...[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet gazetede ben de öyle okudum, üzülürüm valla anderson'u alamazsak zaten de boer'u istemiyorum ben, dandik bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 lvl ıstesen kac yazar,alamıyorsunuz zaten[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar