Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulgaristan - Türkiye (20.00 / NTV)

tunch

Öne çıkan mesajlar

said:
Smoke, 17 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
İlginç bi şekilde milli takımda en iyi oynayan adam Selçuk diycem de dilim varmıyor ya... :=)

benimde dilim varmıo da en ii selçuktu..defans berbattı.bambaşka bi türkiye olur inşallah danimarka maçında..bıktım bende hazırlık maçında yenilmekte paso[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Danimarka maçı son yıllarda izleyebildiğimiz en iyi maçlardan biri olabilir. Çünkü her iki takım da kazanmak zorunda, berabere biten maçı Yunanistan kazanmış olur. Kıran kırana (ve umarım Bulgaristan maçından daha farklı) bir maç bizi bekliyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terimi kutluyorum mükemmel bi oyun planı kurmuş yani helal olsun..

o defans neydi öyle yarabbim.. Danimarka karşısında asrın farkını yememk isityoak bişiler ypamamız lazım.

Bu arada danimarka maçı ne zaman?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Hücumda çok büyük eksiklerimiz(oyuncular olarak) olmasına rağmen çok iyiydik bence.Ama defans nasıl düzelir,ne yapılır bilemiyorum...Hele tomasson-sand ikilisine karşı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.

[Bu mesaj RamsesII tarafından 18 Ağustos 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

danimarka maçı 3 eylülde inönüde bilet fiyatlarını yine dier maçlar gibi yapmazlar umarımda gerçekten destek vericek taraftarlarda gidebilir maça ama defans gerçekten çok kötü türk futbolunda bu ara bi defans eksikliği var 4 büyükte de sorun hep defans anca yabancılarla çözmeye çalışıolar o maçın atmosferi çok farklı olucaktır umarım kazanan biz oluruz[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

servet kötü değil ama çok yavaş, örnek olarak shevchenko'yu ukrayna maçında tutamamasını gösterebiliriz. Ama dünkü ibrahim toraman'dan daha iyi olurdu oynasaydı herhalde..

Bu arada Hasan eski günlerine dönmüş durumda. Eskiden adam çalımlaya çalımlaya auta çıkan adam şimdi herkese pas dağıtıyor, bencil davranmıyor ve kolay kolay top kaybetmiyor. Geri kalan iyiler yazılmış zaten, bir de defansımız düzgün olsa takım iyi yolda diyebileceğiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Niye canım överim övmem bu beni ilgilendirir. Bence bi Teknik adama güvrniyosun takımı teslim ediyosun daha grupta ne olacagı belli değilken gönderip yerine medyanın zorla dikta ettiği bi herifi getiriyosun. Bence yanlış;

Ayrıca bence Terim en iyi alternatif de değildi, ben bu şekilde milli takımın daha ilerliyebileceğine inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Psc, 18 Ağustos 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
Niye canım överim övmem bu beni ilgilendirir. Bence bi Teknik adama güvrniyosun takımı teslim ediyosun daha grupta ne olacagı belli değilken gönderip yerine medyanın zorla dikta ettiği bi herifi getiriyosun. Bence yanlış;

Ayrıca bence Terim en iyi alternatif de değildi, ben bu şekilde milli takımın daha ilerliyebileceğine inanmıyorum.

Niye en iyi alternatif olmasın ki? Bu topçuları ondan daha iyi tanıyan kim var? Yurtdışından hoca mı getirseydik, ya da Yılmaz Vural'ı koysaydık başa? En kısa zamanda en iyi işi yapabilecek kişi lazımdı bize, bu da Fatih Terim'dir. Ersun Yanal'ı getiren de bir önceki federasyondur, unutma.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...