tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adem dursun sol bek oynar mı acaba? klasik olduya anadoluda oynadığı futbolun aynısını ıynasada sadece 3-4 büyüklere transfer olunca milli takımda oynamak[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 maç 3-1 mi bitti..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evet[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kötü oynadık ya Defans sefilleri oynadı resmen. Sağ kanattan devamlı ama devamlı açık verdik yuh dedim yani[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi berbatov ya..cm de 2. adamımdır(aghahowa+berbatov)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Smoke, 17 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: İlginç bi şekilde milli takımda en iyi oynayan adam Selçuk diycem de dilim varmıyor ya... :=) benimde dilim varmıo da en ii selçuktu..defans berbattı.bambaşka bi türkiye olur inşallah danimarka maçında..bıktım bende hazırlık maçında yenilmekte paso[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 servetli milli takim , servetsiz milli takim servetli fenerbahce , servetsiz fenerbahce bi karsilastirin[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahh yazııık.. servete kaldıysak biz... görmüştük serveti konfederasyon kupasında donundan adam indirirken :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Serhatı çok beğendim hiç sevmememe rağmen.Aslında takım genel olarak iyiydi ama defansta çok acemice davrandılar.Bi de ortasahadan ileriye top çıkarıcak adam lazım bence.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Milli takımın iyileri Selçuk, Serhat ve Fatih'ti. Defansa acil bir çözüm gerek. Bu efansla bulgarlardan 3 yediysek danimarkadan kaç yeriz kim bilir.1 de kaleye volkan geçsiiin[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu arada danimarka hazırlık maçında ingiltereyi 4-1 yenmiş o defansı aşıp 4 atan takım bu defansı aşıp kaç gol atar düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi ben işteydim izleyemedim maç sonucunu öğrendiğimde yıkıldım resmen yok böyle bişi hadi 1 tane falam yisek gene gam yemem ama 3 tane foloş olmuş kale inşallah düzelir bu durum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Danimarka maçı son yıllarda izleyebildiğimiz en iyi maçlardan biri olabilir. Çünkü her iki takım da kazanmak zorunda, berabere biten maçı Yunanistan kazanmış olur. Kıran kırana (ve umarım Bulgaristan maçından daha farklı) bir maç bizi bekliyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 fatih terimi kutluyorum mükemmel bi oyun planı kurmuş yani helal olsun.. o defans neydi öyle yarabbim.. Danimarka karşısında asrın farkını yememk isityoak bişiler ypamamız lazım. Bu arada danimarka maçı ne zaman?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hücumda çok büyük eksiklerimiz(oyuncular olarak) olmasına rağmen çok iyiydik bence.Ama defans nasıl düzelir,ne yapılır bilemiyorum...Hele tomasson-sand ikilisine karşı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. [Bu mesaj RamsesII tarafından 18 Ağustos 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 danimarka maçı 3 eylülde inönüde bilet fiyatlarını yine dier maçlar gibi yapmazlar umarımda gerçekten destek vericek taraftarlarda gidebilir maça ama defans gerçekten çok kötü türk futbolunda bu ara bi defans eksikliği var 4 büyükte de sorun hep defans anca yabancılarla çözmeye çalışıolar o maçın atmosferi çok farklı olucaktır umarım kazanan biz oluruz[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 servet kötü değil ama çok yavaş, örnek olarak shevchenko'yu ukrayna maçında tutamamasını gösterebiliriz. Ama dünkü ibrahim toraman'dan daha iyi olurdu oynasaydı herhalde.. Bu arada Hasan eski günlerine dönmüş durumda. Eskiden adam çalımlaya çalımlaya auta çıkan adam şimdi herkese pas dağıtıyor, bencil davranmıyor ve kolay kolay top kaybetmiyor. Geri kalan iyiler yazılmış zaten, bir de defansımız düzgün olsa takım iyi yolda diyebileceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Türkiye zaten düşüşteydi bide Terim düşüşte artık pişti oldu. Türkiye Terim elele hep beraber en dibe şeklinde ilerlerler artık. Federasyonda Yanalı gönderip Terimi aldığı için kıçına kına yakar. Napayım hiç sevmedim bu terimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 terim şu an için en iyi alternatifti evinde gürcistanı ukraynayı yunanistanı yenemeyen bi ersunla hiç bi yere gidemezdik kimse ersunu övmeye çalışmasın durduk yere[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Niye canım överim övmem bu beni ilgilendirir. Bence bi Teknik adama güvrniyosun takımı teslim ediyosun daha grupta ne olacagı belli değilken gönderip yerine medyanın zorla dikta ettiği bi herifi getiriyosun. Bence yanlış; Ayrıca bence Terim en iyi alternatif de değildi, ben bu şekilde milli takımın daha ilerliyebileceğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Psc, 18 Ağustos 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Niye canım överim övmem bu beni ilgilendirir. Bence bi Teknik adama güvrniyosun takımı teslim ediyosun daha grupta ne olacagı belli değilken gönderip yerine medyanın zorla dikta ettiği bi herifi getiriyosun. Bence yanlış; Ayrıca bence Terim en iyi alternatif de değildi, ben bu şekilde milli takımın daha ilerliyebileceğine inanmıyorum. Niye en iyi alternatif olmasın ki? Bu topçuları ondan daha iyi tanıyan kim var? Yurtdışından hoca mı getirseydik, ya da Yılmaz Vural'ı koysaydık başa? En kısa zamanda en iyi işi yapabilecek kişi lazımdı bize, bu da Fatih Terim'dir. Ersun Yanal'ı getiren de bir önceki federasyondur, unutma.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 fatih terim-hakan şükür muhteşem ikili...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kazanıcaz...(Başka Çıkar Yolu Yok :D)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Fistan, 18 Ağustos 2005 15:42 tarihinde demiş ki: fatih terim-hakan şükür muhteşem ikili... +1 :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar