karakedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 izlenmedi ise kesinlikle izlenmesi gereken bir film , bugün TRT1 - saat 20.30'da Film hakkında kısa bir bilgi almak için:The Game hakkında bilgi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 O saatte spor programları başlıyo :-D Ama izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 bence de kesinlikle kacirmayin ben 5 kere rahat izlemisimdir :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cressida Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 mukemmel bir real time rpg ornegi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 o film mukemmel otesi, sakin kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 film başlıooooooo ben kaçtım görüşürüz sonraaaa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Abi bu kadar izlediysenzi baymadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 bazı filimler 40 kerede izlense yine izlenebilir .. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 manyak film yaaa, hadi bitsin reklamlar :-):-D:-D:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 devam edio hala izleyin bakim okumayin su forumlari cit cit cit :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 SUPERDIIIIIIIIIIIII :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 her biri icin birer ihtimal du$unulmu$tur de, yanni$ yerden atlama ihtimalini bilemiycem :-):-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 tek sakatlik yanlis yerden atlama zaten yoksa sorun yok ama super film tekrar izlicem ben :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 oha be böyle film izlemedim ben... bu kadar zamandır bi türlü izleyememiştim, sağol karakedi... bu arada o elindeki silahı gerçekmiş gibi davrandılar ama belki de bilerek içine kuru sıkı koydular ve kitabın içinde bıraktılar yani senaryo olabilir o da... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 o kadin androiddi olm, her bi halti du$unmu$ adamlar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 wastiee resim küçükken daha güzel görünüyodu bence, sen bilirsin tabii... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 beyler (ve de bayan; athenax :-p, ba$ka varsa -lar), hadi para toplayip beni CRS'e yazdirin, ehuehuehuehehuehue :-D:-D:-D:-D:-D:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 said: 2001-04-01 22:52 tarihinde, BlackRose yazmış: wastiee resim küçükken daha güzel görünüyodu bence, sen bilirsin tabii... 8-) hmm, kediyle beraber 32x32 (kucuk ve orjinal), 64x64 ve 48x48 denedik, bu 48x48 olan, o kadar kotu diil bence, oburu cok kucuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 super olm bu film muhtesem bi kurgu biz kediyle once sinemada 2 kere, 3 kere vdc den bi de simdi 6sar kere izledik ehe leziz leziz gene olsa gene seyrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Bu şu sex tutkunu herifin oynadigi The game mi? Neydi Michael Douglas? Ehe bir kez izliyordum baydi yarida sonra başka bisi bulmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 evet, buyuk aciklama; kediyle kafa patlatip tek kafaya takilan kisim olan, "ya ba$ka yerden atlasaydi"ya cevap bulduk :-D:-D kedi diyor ki; "bak aktor partyde adamı gorunce soyluyor ya eger sen atlamasa idin seni ben itecektim, iyike atladın diye :-) bu aynı zamanda adam yanlış yyere dogru gitse o zamanda onu duzgun yere itecekti " i$te bu kadar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 olabilir wastie haklisin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2001 filmin senaryosu direk olarak superdi. keşke sinemada izlemiş olsa idiniz. :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 ben dvd de izliorum çok hosh :-) ehe dvd rules... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2001 dublaj da cok guzeldi, orjinal seslere baya benzemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar