Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağlamak istiyorum. Yok mudur Rhodes Türkiye'de...


Mino

Öne çıkan mesajlar





Ne kadardır kim bilir diye hayıflanırken, Amerika'da 1000 dolara gidiyormuş süper durumda olanları (88 tuş hem de diğerleri daha pahalı niye portatif peeeh, E bay de 61 dolara var :( , bir tane kanka olsa alsaydık getirtseydi ya :(

Bu da analog sesi. Şimdi sanalları da var ama bu fiyata varken sanala kim bakar allasen.

http://www.fenderrhodes.com/audio/mark1b-stage-1979-bright.mp3

http://www.fenderrhodes.com/audio/mark1b-stage-1979-normal.mp3

http://www.fenderrhodes.com/audio/mark1b-stage-1979-mellow.mp3[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ebayden 61 dolara alamazsın 1000$ lık bir şeyi merak etme orası açık arttırma sitesi :) Ben orda son bir saat içinde 400-500$ artan arttırmalar biliyorum. Muhtemelen 61$ da son anda yükselir yani.

Onun dışında illa almak istersen www.turkrock.com adresinde forumlarda "celephais" adlı arkadaşa bi özel mesaj çek o yardımcı olur bende amerikadan gitar getirtiyorum o arkadaşa Türkiye satış fiyatının yarısından aşşağı geliyor bana. ona göre düşünürsen ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
70 kg muş bizim alet :/ Bir o kadar tutar gelmesi herhalde. Neyse biraz daha birikim olsun da alalım, Chick Corea'nın Spain'inden sonra iyice hasta oldum zaten.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...