Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winamp da .avi dosyaları!?

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

Ya gecen gün format attım bilgisayara her seyi yeniden yükledim daha önce winampta izledigim avi dosyalarını (mpegler acılıyor) izleyemiyorum aslında hic bir programda izleyemiyorum mediya playerda acmıyor nedir ne degildir anlamadım sorunu?

Aresten The O.C 2.sezonu indiyorumda böle apısıp kaldım su an[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
Sosyal ağlarda paylaş

İşe yramadı bask bir program var mı .avi dosylrını izleyebilcegim olmdı onu indirip ondn izlerim.Ya aklıma takıldı daha 2 gun once ızlıyordum acaba neyı yuklemyı unuttum pufs...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*

Sosyal ağlarda paylaş

nasıl işe yaramadı ya?
k-lite mega codec pack içinde bulabileceğin her türlü codec var. istediğini seçip yükleyebiliyorsun.

bu arada codecleri yüklemeden eski codecleri silmen senin açından yararlı olabilir.

olmassa g-spot ile açmayı dene. sana hangi codeclerin gerekli olup olmadığını söylüycektir o program.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KucukHusamettin, 16 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
http://www.divxplanet.net/dosyaindir.php?id=40
bunu dene

Eyvallah sayende sorun kalmadı catır catır izliyom :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azure_Knight, 16 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Ya gecen gün format attım bilgisayara her seyi yeniden yükledim daha önce winampta izledigim avi dosyalarını (mpegler acılıyor) izleyemiyorum aslında hic bir programda izleyemiyorum mediya playerda acmıyor nedir ne degildir anlamadım sorunu?

Aresten The O.C 2.sezonu indiyorumda böle apısıp kaldım su an

aynısı bana dun oldu aynen codeci yukleyince sorun cozuldu :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...