Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ya gecen gün format attım bilgisayara her seyi yeniden yükledim daha önce winampta izledigim avi dosyalarını (mpegler acılıyor) izleyemiyorum aslında hic bir programda izleyemiyorum mediya playerda acmıyor nedir ne degildir anlamadım sorunu? Aresten The O.C 2.sezonu indiyorumda böle apısıp kaldım su an[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nedeni o avi'lerin belirli codec'lerle sıkıştırılmış olmasından. sen bir codec pack yükle, tavsiyem k-lite mega codec pack. yüklersen çalışıcaktır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İşe yramadı bask bir program var mı .avi dosylrını izleyebilcegim olmdı onu indirip ondn izlerim.Ya aklıma takıldı daha 2 gun once ızlıyordum acaba neyı yuklemyı unuttum pufs...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 k-lite codec paketi ile şuana kadar izleyemediğim hiç bir video olmadı... ama sorunun sadece codec eksikliğinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 http://www.divxplanet.net/dosyaindir.php?id=40 bunu dene[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nasıl işe yaramadı ya? k-lite mega codec pack içinde bulabileceğin her türlü codec var. istediğini seçip yükleyebiliyorsun. bu arada codecleri yüklemeden eski codecleri silmen senin açından yararlı olabilir. olmassa g-spot ile açmayı dene. sana hangi codeclerin gerekli olup olmadığını söylüycektir o program.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: KucukHusamettin, 16 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: http://www.divxplanet.net/dosyaindir.php?id=40 bunu dene Eyvallah sayende sorun kalmadı catır catır izliyom :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Azure_Knight, 16 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Ya gecen gün format attım bilgisayara her seyi yeniden yükledim daha önce winampta izledigim avi dosyalarını (mpegler acılıyor) izleyemiyorum aslında hic bir programda izleyemiyorum mediya playerda acmıyor nedir ne degildir anlamadım sorunu? Aresten The O.C 2.sezonu indiyorumda böle apısıp kaldım su an aynısı bana dun oldu aynen codeci yukleyince sorun cozuldu :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar