Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 me wants spinal reaper! n3rf sh4m4nz, ar en3mi3z h4ve p0w3rf00l b0ff0rz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 are you sex? what dedin gülüm?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim [Bu mesaj fastreload tarafından 12 Ağustos 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Oyy oyy... Çok fazla kötü espri var ya...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ana dilim gibi ingilizce bilirim + fransızca biliyorum az cok yani renkleri falan söylerim.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Me want unstoppable force me want to crush warrior head :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 i live in english..it's not only language to me..it is th best way of expressing my own..sometimes i dreams of a pati..all the people typing and reading on the topics in a joyful harmony..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 I live in english??[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 may the english with us...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu topice halen akıl sır erdiremedim ben...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 horaceın rusçası iyidir genel olarak:) bu arada kaç kişi olduk otursun saysın bir manyak. ben henüz o kadar çizmedim:-) mesaj değil kişi bu arada[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ahaahha oyle manyak bulamazsın =) neyse garbıçlık bu konu ya...[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 One, two, one and two , two two, two two and one, two two and two .... O_o[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Ağustos 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 i can speak english but not enough..i can write and tell my problem on the net but cant speakk..omg.im so stupid about that...[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Engrish de biliyom...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne gerek bole seylere en azından herkeş internet ingilizcesi biliyodur..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 internet ingilizcesi ?[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 me china[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben ıyı konusurum ama formal ıngılıscem çökuk unuttum hep ama ıı konusurum atasozlerıyle falan bole...
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ik hou van u ![signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben bülbül gibi şakırım valla..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şakımıyor bu, inanmayın[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ahh bi de essay yazd1g1m gibi konusabilsem ve de konusurken elim ayag1ma dolan1p tense mense icine scmasam.. R u disco?? [Bu mesaj nuwanda tarafından 12 Ağustos 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 New topic pls... Paticik' de kaç kişi Türkçe biliyor?[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 heheheh :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar