Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok mutluyum, yine :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar uber mutluyum. ve mutluluk paylaşıldıkça artar doktrininden yola çıkarak sizlerle paylaşmak istedim. Dün kız arkadaşım geldi. Evde müzik dinledik, dans ettik, beraber sarılıp yattık falan filan:-) dün ve bugün melek gibi dolaşıyorum ortada. Hatta kardeşim. "Abicim şu kız bize hergün gelsin" filan bile dedi. Çocukta şaşırdı benim hareketlerime:D[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
puhauah valla öle bişi vamrı ya.Ben sadece yakın arkadaş olan kızların kendı arasında strs azalttıklarını zannerderdim(neyse burası biraz uzun).
Adınıza sevindim arkadaşlar...Kolay gelsin:Pp
Mesaj tarihi:
ehe valla hos seyler bunlar ama sanirim kizlarla kalmalar beraber yatmalar felan nadiren gerceklestigi için oyle hissediyorsundur.. ben seni evlenince gorurum ne kadar hafifsin *[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 17 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
ehe valla hos seyler bunlar ama sanirim kizlarla kalmalar beraber yatmalar felan nadiren gerceklestigi için oyle hissediyorsundur.. ben seni evlenince gorurum ne kadar hafifsin *

eh 17 yaşındayım :)[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 17 Ağustos 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
bilmem ama elbet vardir..

tek kelime:
niye?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
vallahi işte diyorum simdi tabiri caizse bek seyinizde degil ama olayi sevgili felan işte kiz arkadas birliktelik vs.. seklinde bakiyorsunuz ancak bence fazla abartmayin derim hem kendinizden hemde bağyan dan sogumamak için...

arti baslangiclarda gercekten bir bağyanla birlikte uyumak cok gusel geliyor daha sonra bir bağyanla uyanmak gusel geliyor uyumak anlamini yitiriyor devam ettikce ettikce hersey anlamsizlasiyor ve sonrasinda uyumak yada uyumamak ne cikar ki ye donuveriyorsun adi da ilgisizlik oluyor...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şu içine ettiminin dnyasında 3 kuruşluk keyfimiz oluyor. onu da bozmak için bin bir takla atıyosunuz llaayyynn :-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
abi 3 kurusluk zevkinde degilim ben senin..

ben sana kendimden ornek veriyorum.. simdi benim için hiç birinin onemi yok! hatta bir bayanin hayatimda olmasi yada olmamasi bile onemli degil...

ancak sefgilim le iken hersey degisiyor ama genede bazi seylerin tadi eskisi gibi olmuyor.. ve galiba buda hep daha fazlasini isteyen tatmin olmayan yapimizdan kaynaklaniyor..

ama umarim mutlu olabilecegin hersey gerceklesir...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ehe ben ben de dün geldim tatilden sevgilimin yanındaydım süperdi:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 17 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
naptiniz ?

:d

fethiye yi gezdik işte denize fln gittik.otele geldi öle yane:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Ben sevgilimle 1 ay tatile gittim bu yaz . Ananemlerin yanına götürdüm bi yaşamak neymiş şükretsin diye . Çok şey öğrendi orda kızcağız ahah .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
  • Yeni Oluştur...