Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liseler mi acildi yoksa parti mi var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir bu her tarafta liselim tadinda dolasan gencler, genc kalan lise terk tipinde apaciler, cingene gibi sakiz cigneyip kiritan les kizlar.

liseler acildi desek kardesimden hala kurtulamadim devamli evde allahsiz, e soyle bi liselim organizasyonu olsa haberimiz olur bi sekilde. yoksa yeni bi trend basladi da kacirdik mi?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mesaj tarihi:
dershaneler açıldıda liselilerin batan yönü ne sana ? liseliyiz mutluyuz eğlenceliyiz sen pek eğlenmedin sanırım lise hayatında[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
ehue ecnebi formulaci hatunlar dedigin padokcular mi yoksa les izleyiciler mi?

saplar gelip namusumuza goz dikmis, az bi kan cikacak bu gidisle. burasi turkey kocum demek lazim ehue[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 17 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
dershaneler açıldıda liselilerin batan yönü ne sana ? liseliyiz mutluyuz eğlenceliyiz sen pek eğlenmedin sanırım lise hayatında

ne bileyim boyle bagri acik gezip tesbih sallayan apacileri sagda solda gorunce sasirdim bi an. zaten yattim mevsim yaz kalktim sonbahar, dunyanin entropisi kaymis.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Mesaj tarihi:
said:
Ceday, 17 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
sen yeni trendi asıl dormda olmayarak kacırıosun.

ecnebi formulacı hatunlar gelmişler :)

benden sölemesi ahah

yaz kursuna kalmadik diye yaptiklari eziyete bak ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
ha bak o da var kalanlar için sınavlar var eheh her ikisindede ben varım =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
said:
Forseti, 17 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
kalanlara sınavlar var ...

evet kalanlara sınaw war ve benimde bu salı..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Bende bugün beşiktaşta dershane çıkışında gördüm mini mini etekli lise kızlarını da pek garipsemedim okulların açılmadığını farketmediğimden . Birilerine az bi kin kusmaktaydım . Gerekli tepkiyi kendi çapımda verdim etekliler hakkında .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Haaa o yüzden o çocuk bugün gömlek kravat gelmişti , tamam tamam .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
böhöühüöühöh biride ben a.q ya...minibüs beklerken milletin bakışları üstümde..aha bu çocuk tembel...allahım yarappim ya..almancayı bulanında kullananında..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
ya sormayın bende lise kıyafetli iki tipleme gördüm yarıldım
kıro kıro dolaşıoalr. kendi çalplarındaartislik yapcaklar işte euheuh gülerek geçtim yanlarından uheuhe :horace:

yannız görünce şaşırdım ne iş anlamadım[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
valla daha geçen gecenin bir yarısı barlar sokağının 500bincilerinin arasında bir kız vardı(tam üniforma), arkadaştan 250bin koparmayı başardı.
yeni bir taktik olarak görmüştüm ben gerçi ama kalma sınavları da olabilir
hmmm...[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
  • Yeni Oluştur...