Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nedir bu her tarafta liselim tadinda dolasan gencler, genc kalan lise terk tipinde apaciler, cingene gibi sakiz cigneyip kiritan les kizlar. liseler acildi desek kardesimden hala kurtulamadim devamli evde allahsiz, e soyle bi liselim organizasyonu olsa haberimiz olur bi sekilde. yoksa yeni bi trend basladi da kacirdik mi?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sen yeni trendi asıl dormda olmayarak kacırıosun. ecnebi formulacı hatunlar gelmişler :) benden sölemesi ahah
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dershaneler açıldıda liselilerin batan yönü ne sana ? liseliyiz mutluyuz eğlenceliyiz sen pek eğlenmedin sanırım lise hayatında[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nerden kalkiyodu kampuse otobusler?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ehue ecnebi formulaci hatunlar dedigin padokcular mi yoksa les izleyiciler mi? saplar gelip namusumuza goz dikmis, az bi kan cikacak bu gidisle. burasi turkey kocum demek lazim ehue[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: SirAnubis, 17 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki: dershaneler açıldıda liselilerin batan yönü ne sana ? liseliyiz mutluyuz eğlenceliyiz sen pek eğlenmedin sanırım lise hayatında ne bileyim boyle bagri acik gezip tesbih sallayan apacileri sagda solda gorunce sasirdim bi an. zaten yattim mevsim yaz kalktim sonbahar, dunyanin entropisi kaymis.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ceday, 17 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki: sen yeni trendi asıl dormda olmayarak kacırıosun. ecnebi formulacı hatunlar gelmişler :) benden sölemesi ahah yaz kursuna kalmadik diye yaptiklari eziyete bak ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ortalama yükseltme sınavları var ondandır.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ha bak o da var kalanlar için sınavlar var eheh her ikisindede ben varım =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kalanlara sınavlar var ...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 haa neden capulcu agirlikli olduklari anlasildi hehe, tesekkurler.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bknz: Onlar aramızda :D[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Forseti, 17 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki: kalanlara sınavlar var ... evet kalanlara sınaw war ve benimde bu salı..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sabancıdan rica edecem sana yetersizlik belgesi versinler dela.[signature][hline]g3nk.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bende bugün beşiktaşta dershane çıkışında gördüm mini mini etekli lise kızlarını da pek garipsemedim okulların açılmadığını farketmediğimden . Birilerine az bi kin kusmaktaydım . Gerekli tepkiyi kendi çapımda verdim etekliler hakkında .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Haaa o yüzden o çocuk bugün gömlek kravat gelmişti , tamam tamam .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 :P[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 not yükseltme vs sınavlarıdır[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 böhöühüöühöh biride ben a.q ya...minibüs beklerken milletin bakışları üstümde..aha bu çocuk tembel...allahım yarappim ya..almancayı bulanında kullananında..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: BabacumMostors, 17 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: not yükseltme vs sınavlarıdır [signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya sormayın bende lise kıyafetli iki tipleme gördüm yarıldım kıro kıro dolaşıoalr. kendi çalplarındaartislik yapcaklar işte euheuh gülerek geçtim yanlarından uheuhe :horace: yannız görünce şaşırdım ne iş anlamadım[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla daha geçen gecenin bir yarısı barlar sokağının 500bincilerinin arasında bir kız vardı(tam üniforma), arkadaştan 250bin koparmayı başardı. yeni bir taktik olarak görmüştüm ben gerçi ama kalma sınavları da olabilir hmmm...[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar