Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuşun ya ben daoc konuşup koklaşmak istirem noldu eski haline :( ? konuşun ss leri paylasın ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:

[Bu mesaj Al_Thar tarafından 05 Ağustos 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konusuyorum:)

bir aydir daoc oynuyomiyarim ve burnumda tutuyo hane soyle exe dosyasina iki kere tiklasamda acilis penceresinde iken calan muzigi bilem ozledim beeee neyse az kaldi:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Mesaj tarihi:
Hunter acmistim baydim ondan sonra dworf zerker actim excal-midde rr6l3 ml10 oldu ... bunlar olurken yaz okulum biti verdi...Şimdi biraz tatil yabma zamnı geldi benım ıcın gerci pek bisi kalmadı ama ossun tatil tatildir hemde daoc'a ara vermek icin iyi bi fırsat oldu araya biraz ozlem girsin.. 1.5 ay sonra geri doner kaldıgım yerden dewam ederim :)[signature][hline]orchimaru
Mesaj tarihi:
sato yuh abi pl mi yaptırdın? :yapma:

abi ben 2 günde 13 zor olduydum :D helal size vallaha.DAOC OYNAMAK ISTIYORUM :( orjinalinde. Ludlow,Cotswold un müziklerini özledim :( açar dinlerim.
Bence müzik açısından en başarılı müziklere sahip olan oyun daoc.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
bende doac a geri döndüm
wow a kaptırmıştım fakat wow'un lvl60 olduktan sonra vede üstünü başını düzdükten sonra bi halt olmayan bi oyun olduğunu anladığım andan beri daoc a geri döndüm....

Ve enchanter'in nukelerinin neden bu kadar resist edildiğini çözmeye çalışıyorum :)

Saygılar...[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc.
Wow- Lamara - Lvl42 Mage - TheMaelstrom -Euro
Mesaj tarihi:
said:
Gorgo, 16 Ağustos 2005 09:01 tarihinde demiş ki:
Ve enchanter'in nukelerinin neden bu kadar resist edildiğini çözmeye çalışıyorum :)
Saygılar...

MoF?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
nie beni nerflediniz ben cok egleniyodum ya:((( (warlock)
isin sakasi hala egleniyorum insta killer hala oluyor eskisi kadar olmasada warlock hala iimis tavsiye ederim:P[signature][hline]Kerem
50 Zerker excal/mid
Elturco Warlock excal/mid
Ariakan
50 hero pryd/hib
Mesaj tarihi:
Ben lamorak da dolaşıyorum level 10 aurilite ile.
1 vs 2 bazen 1 vs 3 yakalarsam rp leri topluyorum :P
Dot değilde LT nerf ü bayağı acıttı :([signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
ben 6 aydır daoc oynamıom nihihihi. ne güzeldi ilk bu bölüme girdiğim günler =(
en son Zegna isimli biri benim druidime talip olmuş pof var diye galiba ama çıkamadı karşıma tabi.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu)
  • Yeni Oluştur...