Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 konuşun ya ben daoc konuşup koklaşmak istirem noldu eski haline :( ? konuşun ss leri paylasın ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: [Bu mesaj Al_Thar tarafından 05 Ağustos 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 geçen gün bende böyle bi topic acıcaktım.Baggio kitler diye açmamıştım :-P cidden ya eskiden burası baya aktifti yazdıklarınızı okumak çok eğlenceliydi :( şimdi giriorum hep aynı şeyler :( search edip okuyorum bende... Lütfen bişeyler yazın. :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne yazalim mesela?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nasılsınız ? :)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lancelotu bıraktım rr6 eld vardı lamarok alb de minstrel actım =o)
SavagE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: PiNg, 08 Ağustos 2005 18:20 tarihinde demiş ki: lancelotu bıraktım rr6 eld vardı lamarok alb de minstrel actım =o) bravo
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 konusuyorum:) bir aydir daoc oynuyomiyarim ve burnumda tutuyo hane soyle exe dosyasina iki kere tiklasamda acilis penceresinde iken calan muzigi bilem ozledim beeee neyse az kaldi:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hunter acmistim baydim ondan sonra dworf zerker actim excal-midde rr6l3 ml10 oldu ... bunlar olurken yaz okulum biti verdi...Şimdi biraz tatil yabma zamnı geldi benım ıcın gerci pek bisi kalmadı ama ossun tatil tatildir hemde daoc'a ara vermek icin iyi bi fırsat oldu araya biraz ozlem girsin.. 1.5 ay sonra geri doner kaldıgım yerden dewam ederim :)[signature][hline]orchimaru
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sato yuh abi pl mi yaptırdın? :yapma: abi ben 2 günde 13 zor olduydum :D helal size vallaha.DAOC OYNAMAK ISTIYORUM :( orjinalinde. Ludlow,Cotswold un müziklerini özledim :( açar dinlerim. Bence müzik açısından en başarılı müziklere sahip olan oyun daoc.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende doac a geri döndüm wow a kaptırmıştım fakat wow'un lvl60 olduktan sonra vede üstünü başını düzdükten sonra bi halt olmayan bi oyun olduğunu anladığım andan beri daoc a geri döndüm.... Ve enchanter'in nukelerinin neden bu kadar resist edildiğini çözmeye çalışıyorum :) Saygılar...[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc. Wow- Lamara - Lvl42 Mage - TheMaelstrom -Euro
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sorc'dan sonra ilginc gelir tabi ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Gorgo, 16 Ağustos 2005 09:01 tarihinde demiş ki: Ve enchanter'in nukelerinin neden bu kadar resist edildiğini çözmeye çalışıyorum :) Saygılar... MoF?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 MoF un level 50 cap i var :([signature][hline]Düdüt
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 e tamam iste,50 ile de yetinmiyorsaniz ne diyeyim :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nie beni nerflediniz ben cok egleniyodum ya:((( (warlock) isin sakasi hala egleniyorum insta killer hala oluyor eskisi kadar olmasada warlock hala iimis tavsiye ederim:P[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Elturco Warlock excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben lamorak da dolaşıyorum level 10 aurilite ile. 1 vs 2 bazen 1 vs 3 yakalarsam rp leri topluyorum :P Dot değilde LT nerf ü bayağı acıttı :([signature][hline]Düdüt
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben 6 aydır daoc oynamıom nihihihi. ne güzeldi ilk bu bölüme girdiğim günler =( en son Zegna isimli biri benim druidime talip olmuş pof var diye galiba ama çıkamadı karşıma tabi.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu)
Öne çıkan mesajlar