Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Lethe ve insanity's crescendo tarzı parçalarını yazarmısınız? (tabi varsa) Böyle içten içe ağlamaklı gibi parçaları çok hoşuma gidiyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Auctioned Therein Yalnız bunlar bir yana, benim en sevdiğim dt albümü Anders Friden'in vokalleriyle Skydancer'dır.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ehe jester senınkı fanatıklık olmus bıraz. Gelmıs gecmıs en baba metal albumlerınden bırı sayılan ve D.T'nın bana gore de en iyi albumu The Gallery'dir. Aşmış yarmış bitirmiş bi albumdur. MUtlak suretle dınlenmesı gerekır hepsının. Bunun dısında sevdıgım parcaları, [li]-Monochromatic Stains -Ego Drama -Final Resistance -Doberman -The Sun Fired Blanks -The Treason Wall -Therein -Hedon -Auctioned -Feast of Burden -Not Built to last -Lost To Apathy(son album) -The new Build(son album) -Sensed Tied(son album)[/li] ve tüm The Gallery albumundekı sarkılar. Bu arada illaki aratınca d.t ile ilgili baska topicler cıkmıstır, keske onlara baksaydın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dark tranquillity* -the gallery -indifferent suns -the minds eye[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
che Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 the same fabric' te sağlam parçalardır.. (;[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
edi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dark tranquility en sevdigim gruplardan bir tanesi, simdiye kadar yazilanlar disinda Freecard ve Day to End parcalarini da tavsiye ederim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu grup icin sarkı ayrımı yapmak bence kotu olur.. cunku butun parcaları guzel olan ender gruplardan biri bence.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ayrıca stanne nin vokalı ender rastlanan bi vokal.adam bazen acıklı bazen nefret dolu bazende öfkeli[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ayrıca adamın vokali ole bi vokalki herif bogurmesine ragmen adamın ne dediini anlayabiliosn.. harbi ii gırtlak var adamda[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 "projector" albumu diyorum ben. "auctioned" ozellikle.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. [Bu mesaj thanatos tarafından 15 Ağustos 2005 07:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Dark Tranquillity yapip l leri bold etmeyin bence.. Cunku Dark Tranquility de dogrudur Dark Tranquillity de.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hedonun klibinde tek l ile yazılmıştır,ama genelde 2 ll kullanılır,şarkılara gelince Hours Passed in Exile,hedon,Tongues var,ayrıca şahane bir de mercful fate coverı vardır lady in black,mutlaka dinleyiniz,tabi my friend of misery de iyidir coverdır lakin lady in black bi başkadır.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 15 Ağustos 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 edenspring bence en mükemmel şarkısıdır dark tranquillity'nin ama kıymeti pek bilinmez..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Projector muthıstı ya...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Amerikan ingilizcesinde Tranquility'dir, Avrupa'da kullanılan ingilizcede Tranquillity'dir. Böyle olunca ismin doğrusu Dark Tranquillity'dir ama diğeri de yanlış değil. Official sitedeki FAQ'da yazıyor bu.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 15 Ağustos 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 lethe seviyorum bir tek :) (brutal sevmem fakat lethe brutal olmadan olmaz)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 türkiye konserinde arkadaki açtıkları bez isim şeyinde iki L ile yazılıodu.... yani BURASU TÜRKIYE.... o yüzden dark tranquillity pls B@B[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 grubun ismi cift l ile yaziliyor buranin turkiye olmasiyla ilgisi yok...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Jester, 15 Ağustos 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Amerikan ingilizcesinde Tranquility'dir, Avrupa'da kullanılan ingilizcede Tranquillity'dir. Böyle olunca ismin doğrusu Dark Tranquillity'dir ama diğeri de yanlış değil. Official sitedeki FAQ'da yazıyor bu. amcam bunu demiş. heralde dorudur. gerçektende kontrol ettim amerikan ingilizcesinde huzur, sessizlik kelimesine karşılık gelen şey tranquility. ama bu bir özel isim ve tranquillity. tranquilllllity de diebilirdi adamlar...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Mix, 15 Ağustos 2005 22:29 tarihinde demiş ki: lethe seviyorum bir tek :) beni sevmeyen sağır olsun :P hmm.. auctioned ı benzetemedim ben creshendo ve lethe ile .. o apayrı bi parçadır. hedon , scythe rage and roses ve the gallery yi tavsiye ederim (ben bu 4lüye aşık olmuştum ilk)[signature][hline]Bıktım..
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 lethe bi mitolojik tanrı manrı bişimiydi? içeriin a. koydum galiba ama[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yunan mitolojisinde cehennemde akan unutuş ırmağı.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 :tup: [Bu mesaj Caglar35 tarafından 16 Ağustos 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Lethe, Insanity's Crescendo ve The Gallery benim bildiğim sadece bu 3 şarkı istediğin tarz yani sana cevap olarak "The Gallery" diyebilirim...[signature][hline]These open doors...
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Projector aLbüm..Bitirir agLatır...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Öne çıkan mesajlar